sarhoşluk meselesi

5 3 2
                                    

Ne diyeceğimi bilemeden yüzüne baktım aslında her ne kadar ona antilop falan desemde çok yakışıklı bi antiloptu . Konuşmam gerektiğini fark ettiğimde
"Teşekkür ederim " dedim . Verdiği cevap her ne kadar iç açıcı olmasada en azindan cevap vermişti .
"Tostunu bitir hadi "

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tostumu bitirdikten sonra yürümeye başlamıştık . Ama aklımda hala sorular vardı kafamı kurcalıyodu . O Nisa'yla neydi aralarında ne vardı bunu bilmek istiyodum .
"Nisayla aranızda ne var yani özel bişeyler falan var mı ?"

"Hayır yok "

"Ama o seninle sürekli konuşuyo sen sürekli onunla konusuyosun "

"Birlikte konuşmak aramızda bişey olmasi anlamına gelmez ayrıca ben seninlede konuşuyorum ." Aslında haklıydı biz de tek tük olsa bile konusuyoduk . Belki nisada onu arkadaş olarak görüyordu . Ben kafamda kuruyodum herseyi beklide . Ama bundan bana neydiki iki insanın arasında bişey olması beni neden bu kadar ilgilendiriyodu . Ben düşünürken bu sefer o konuşmaya başladı .
"Senin emirle aranda ne var peki ?"

" Emirle mi ? Ne alaka şimdi emir ?"

"Sende onunla tek konusuyodun sabah bahçede sonra yemeğini ona vermek istedin "

" ben iştahım olmadığı için yemeğimi  emreye verdim sabahta nasıl olduğumu falan sordu o kadar " dudakları sol tarafta yukarı kırıldı
"Aranızda bişey yok yani "

"Hayır yok "

"Eve gitsem iyi olcak "

"Aynen " sahilden yokusa olan tarafta ayrılırken yavaş yavaş yokuş yukarı çıkmaya başlamıştı. Garip biriydi . Saçma bazen salak ama birazda tatlıydı . Ruh hali o kadar çabuk degisiyoduki . Ama ona alismistim . Fazlasıyla ...

Nisaaaammm
Kanka akşam sahile gelsene takılıriz sen emir  ben Umut falan

Nisaaaammm
Olur  gelirim

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sahile vardigim da emirle Nisa kayalıklarda oturmuş bişeyler konusuyolardi . Emirin nisayla ne kadar yalnız kalmak istediğini bildiğim için sahilin arka tarafına ormanlık olan bölüme gittim . Bi ağacın arkasına oturup yıldızlara bakmaya başladım . Ne kadar parlaktılar küçükken anneme neden bu kadar çok yıldız var dediğimde bana hep aynı şeyi söylerdi 'o yıldızlar sime benziyo değil mi o simleri oraya aşık bir prens döker ki prensesi her gökyüzüne baktığında o simlerin güzelliğiyle kendinden geçsin bakarken hayaller kursun prensle ilgili  . prens sevdiği kız ona aşık olsun diye dokmus o simleri ' .
Bazen düşünüyodum acaba benim için de gökyüzüne sim dökebilecek bi prensim olabilicekmi diye beklide olurdu. Ben bunları düşünürken arkamdan hışırtılar gelmeye başladı . Ve pis kokuyodu muhtemelen ağacın öteki tarafindan geliyodu arkamda kim varsa aramızda sadece bir ağaç vardı ve ben korkmaya başlamıştım . Bi an sessizlik oldu sonra arkamdaki adam konuşmaya başladı .

"Neden hep ben yalnız Yaşamak zorundayım "  ama bu ses bu sesi tanıyodum bana güven veren bu sesi çok iyi taniyodum . Neden sarhoştu bunu merak ediyodum. Ağacın altında sürünerek onunla yanyana tarafa geçtim onun yaptığı gibi ağaca kafamı yaslayıp yıldızlara baktım
" çok mu yalnızsın"

"Oooo bizim turuncuda burdaymis evet yalnızım "

"Neden "

"Çünkü yalnız yaşıyorum "

Neden

"Çünkü ... gözlerin çok güzel "

"Hı"

"Yakiyooooo "

" sen sarhoslukta level atlamışsın" tam kalkıp gideceğim sırada elimden tutup beni kucağına oturttu . Kendimi adada yerini yadirgayan recep İvedik gibi hissediyodum ama daha kötüsü vardıki ben korkuyodum ve korktugumda ağlardim . Gözyaşlarım boncuk boncuk akarken beni kendine daha da çekti gözlerimi öpüp ağlama dedi ama ben korkuyodum . Umut bırak beni dedigimde Hayır dedi . Sana kötü bişey yapmam yanımda kal deyince bi an onun gözlerine baktım . Ilk kez bu kadar yakındık . Tam bana sarilicakken onu ittim ve kafasına taş attım yüzüme biraz daha yaklaştı .
" sadece sarilicaktim benden bu kadar uzak durmak istedigini bilseydim .." birden düşüp bayildiginda daha da korkmaya baslamistim . Emreyi arayıp umut u almasını istedim ona bişey anlatmadim ama sarhoş olduğunu söyledim .
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Eve gittiğimde hata yapmış gibi hissedeiyodum sonuçta sadece bana sarilicakti ama ben onun kafasına taş atmıştım . Bana yalnız olduğunu söylemişti ama ben onu itmistim .
Sanırım yapmamam gereken bişeyi yapmıştım ve nasıl affettirecegimi bilmiyorum

YILDIZLARIN ARDINDAWhere stories live. Discover now