Part 6

317 6 0
                                    


Lucy Horan

''Tot vanmiddag sis!''

Ik geef Niall een knuffel. We staan nu op Amsterdam Centraal en ik sta op het punt om de trein naar Rotterdam te nemen. Daar zou Rutger op me wachten. Rutger van Furtjuh. We hadden afgesproken om samen een video op te nemen. Niall had nog voorgesteld om me te laten brengen door de beveiligers, maar dat zou heel raar zijn.

''Tot vanmiddag Niall.'' Ik laat hem los en loop de trein in. Ik neem plaats. Ik pak mijn telefoon en oortjes en zet muziek op. Ik maak een selfie en zet hem op instagram.

Na 40 minuten rijden kom ik aan op Rotterdam Centraal. Ik pak mijn spullen en stap uit. Na een tijdje lopen op het perron zie ik Rutger staan met zijn camera. Ik grijns, het wordt dus een vlog. Ik zwaai en loop naar hem toe. Hij zwaait terug en als ik bij hem ben geven we elkaar een knuffel. ''Hey lucy!'' Zegt hij vrolijk. ''Hi!'' Zeg ik vrolijk en laat hem los. ''Wat zie je er leuk uit!'' Zegt hij. Wow, hij is al de derde vandaag die dat zegt. Eerst Niall, toen louis en nu hij. Dan moet ik wel zeggen dat het een van m'n lievelings outfits is.

''Dankje, jij ook!'' ''lucy, jij weet niet wat we gaan doen, toch?'' Hij kijkt naar de camera

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

''Dankje, jij ook!'' ''lucy, jij weet niet wat we gaan doen, toch?'' Hij kijkt naar de camera. ''Nee.'' Zeg ik. ''Wij gaan een challenge doen, en die heb ik al eens eerder gedaan samen met Dylan. Dat linkje staat in de beschrijving, maar wij gaan de... extreme twister challenge doen! (zie media voor video met Dylan)'' Ik begin te lachen. ''Maar dit zijn gloednieuwe kleren!'' ''Doe je gewoon oude kleding van mij aan, maakt niet uit.'' ''Oke!'' ''Maar wij gaan nu naar huis om de challenge te doen.'' Rutger doet de camera uit en geeft me nog een wat langere knuffel. ''Zullen we gaan?'' Stelt hij voor wanneer hij me heeft losgelaten. Ik knik en we lopen richting de uitgang van het station. We lopen naar de parkeerplaats waar we in zijn auto stappen. Na een paar minuten rijden komen we aan bij zijn huis aan. We stappen uit en lopen naar binnen.

Het is nu half drie en we zijn net klaar met opnemen. Ik heb net een douche genomen en me aangekleed. ''Het was echt heel leuk Rutger!'' Zeg ik. Ik wil hem een knuffel geven maar besef me dat hij nog onder de verf zit. ''No problem. Ik ga me even douchen.'' Ik knik en hij loopt naar boven. Na een tijdje komt hij terug en ruimen we alles voorzichtig op. ''Is het goed als ik ga, dan kan ik mijn koffer nog inpakken.'' Hij knikt en we lopen naar buiten. We stappen in zijn auto en rijden naar het station. Voor dat ik het station in loop maken we een foto en nemen we afscheid. Ik loop naar binnen richting het perron. Als de trein aankomt stap ik in en zoek een plaats.

Als ik uit de trein stap op het Amsterdam Centraal zie ik louis op me wachten. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel. ''Hey luus.'' Zegt hij en laat me los. Het verbaast me dat hij me geen babe ofzo noemt, aangezien hij me leuk vindt, en ik hem misschien ook... Waarschijnlijk durft hij dat niet omdat ik hem soort van heb afgewezen. ''Hey lou!'' Zeg ik. Ik pak voorzichtig zijn hand vast en verstrengel onze vingers. Ik kijk hem aan en zie dat hij bloost. Ik glimlach en we lopen het station uit. Ik zie een zwart busje dat op ons staat te wachten. We stappen in en de chauffeur rijdt ons naar het hotel. Daar lopen we naar binnen en onze kamer.

Als ik de woonkamer inloop zie ik Niall op de bank zitten. ''Hey brother!'' Zeg ik en ga naast hem zitten. ''Hey sis, hoe was het?'' Ik vertel hem wat voor soort video we hebben opgenomen en hoe vaak Rutger en ik wel niet zijn omgevallen. Niall ligt in een duik, maar louis kan er niet echt om lachen merk ik. Af en toe verlaat een grinnik zijn mond, maar dat is dan ook echt alles. ''Ik ga verder met mijn koffer inpakken.'' Zeg ik en sta op. ''Moet ik helpen?'' Vraagt louis. Is hij jaloers ofzo? Ik knik maar en we lopen naar mijn kamer. ''Wat is er lou?'' Vraag ik als ik de deur achter me dicht doe. ''Niks, hoezo?'' ''Gewoon, je lachte net niet.'' Hij kijkt naar zijn voeten. ''Ben je jaloers over de lol die ik en Rutger hadden?'' Hij haalt zijn schouders op. ''Misschien.'' Mompelt hij. Ik grinnik. ''Rutger is gay, en hij heeft een vriend. We zijn gewoon vrienden, meer niet.'' Louis kijkt op en ik zie dat hij opgelucht adem haalt. Ik grijns en pak mijn koffer. Ik zie louis er verbaast naar kijken. ''M-maar je bent klaar?'' Zegt hij verbaast. ''Ja, I know. Maar ik wist dat er iets was en dat jij bij me zou willen zijn, dus...'' Een grinnik verlaat zijn mond. Hij is stil, te stil...

''lou, is er nog iets?'' Vraag ik voorzichtig. Hij schud zijn hoofd. ''Waarom?'' ''Je bent zo stil.'' Zeg ik. Ik zie dat hij naar mij staart. Ik doe hetzelfde. Hij loop voorzichtig naar me toe en legt zijn handen op mijn heupen. Hij brengt zijn hoofd steeds dichter naar die van mij. ''Er is helemaal niks...'' Mompelt hij en ik begin zwaarder te ademen net als hij. Hij drukt zijn lippen voorzichtig op die van mij en ik leg automatisch mijn handen in zijn nek.

my irish twin// Niall HoranNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ