Crima de aparare

4 0 0
                                    

Eu, criminala nu Alex. Vad o armă,  langa gloanțele iau repede încărcat armă și trag. Arma face un zgomot îngrozitor
Arma îmi cade.  Ma pun jos și încep să plângă. Nu era nimeni la parter era o ședință între polițiști se aud pași fug.  Apoi imaginația se oprește cea ce e ciudat ca cel care coboară eram eu,  dar n_am vazu_o ma grabeam. Caut amprente,  nu găsesc e iarna,  tipa avea mănuși.  Louis coboară.
Louis-Ce ai vazut??
Eu-E vorbă de o femeie.  Andreea îi gresise (Andreea e tip a moartă,  victima) . Avea mănuși.  A găsit pistolul de urgente și la folosit.  Andreea a încercat să o împuște. Ies afara,  vad urme de pași îi urmez echipă vine și le analizează duc către strada la urme de mașină.
Femeia purta 38 și nu avea cauciucuri de iarnă.  E o mașină gen Dacia Duster,  e mare. Ne întoarcem înapoi să analizăm locul crimei.  Găsesc un fir per e blond echipă se uita la el, îl analizează nu e al nimănui din agenție. Un bătrân sta mereu pe banca de afara,  nu are casa îl întreb dacă a vazut o fată blondă ce se urcă intr_o mașină mare și era speriata.
Bătrânul- Da zicea " Eu am făcut-o" in continuu.  Și da să urcat intr_o mașină mare.
Eu-Stiti cumva ce număr avea?
Bătrânul- Da e din tara,  e din America.  Era EIa,  cifrele 174
Eu- Mulțumesc,  scot 10 💰 și îi întind,  acest îmi dă 5 înapoi.
Batranul-Si tu ai nevoie.
Eu-Va rog sa ii păstrați.
El îi păstrează. 
Căutăm mașină și o găsim. Femeia stătea la o casă de la marginea orașului. Intram în casa,  avea un cuțit în mână era întoarsă cu spatele când își atinge piele îl iau repede, o ducem la poliție și ajunge în inchisoaere. Louis ma cheamă în biroul lui.
Louis- Alex știu că țin la tine ca la un frate,  doar ca cei mari nu o să te accepte,  nu o să te mai țina mult așa că te vei duce la un psiholog.
Eu- Nu sunt nebun
Louis-Asa trebuie să faci dacă vrei sa nu ramai șomer.
Eu-Bine
Apoi plec acasă,  tratamentul va începe săptămâna viitoare.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 06, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Alex HumaWhere stories live. Discover now