-Prezentările-

59 7 0
                                    

Numele meu este Edith Spinnet însă sunt cunoscută și sub numele de Edith Cruplud. Mda... Tatăl meu este Cap-de-Mort...Yeeee! Mama, omorâtă când eu aveam doar trei luni. Din câte mi-a spus Severus Plesneală, a murit ca o lasă în aceeași zi cu părinții " celui ales". Doamne, ce enervează acel copil !! NU vreau fiu înțeleasă greșit! Eu îl respect, dar suntem in anul cinci acuși și tot ca un, băiat de grădiniță se comporta si uneori cam exagerează. Doar pentru ca ai înfruntat moartea de șase ori nu înseamnă ca ești special. Daca așa crede lumea...Eu ce mai sunt? Înfrunt moartea zilnic. Voi dați seama? Un mic copil crescut in voalurile Magiei Negre de niște descreierați numiți " Devoratori-ai-Morții " .

Un alt aspect interesant este faptul din școală doar Plesneală si Dumbledore ma cunosc cu acest nume al meu. Restul știu ca Edith Spinnet. AHH... Am uitat spun în ce casa sunt. Sunt la Astropufi. ASTROPUFI!!!!....Hmmm...Dar nu ma deranjează... Asa pot fi liberă. Mai liberă. Dacă afla vreun Viperin eu sunt cu adevărat moștenitoarea lui Viperin....Pa libertate!!!

.....dacă îmi place de cineva? NORMAL!!!! Din păcate nu cred ca ii va plăcea de Edith Spinnet ci mai mult de Cruplud.. Îmi place de Draco Reacredință. Știu ca nu este cea mai inspirată alegere..dar inima vrea ce vrea. Plus, vreau sa încerc îl opresc din a se alătura Devoratorilor-Morții.

Mereu m-am gândit..Eu nu sunt genul de copil ce îi va spune lui Cap-de-Mort " tata". Acest "titlu" l-ar putea prelua cu mai mult succes Severus. Adică....Cap-de-Mort a fost cam "mort" pe toată durata copilariei mele si m-a crescut Plesneală. "Lordul" cum a apărut, mi-a si pus semnul supușilor lui pe mână. Suntem ca niste produse verificate si ștampilate de producător. Cel putin așa ma simt eu cu semnul ăsta pe mână. Cel puțin pe al meu l-a înfrumusețat puțin ca nu mai semene exact cu cele ale lor ca nu se prindă colegii. De mică am fost acceptată si folosită. De ce nu?!!

Vara asta voi " vizita" conacul Reacredință. Deabea aștept le văd fețele când se vor trezi cu un Astropuf în casă si se pomenesc eu sunt fiica " Lordului Întunecat". Acum plecăm. Nu voi putea scrie cât timp voi sta la conac.

Edith CrupludWhere stories live. Discover now