13

1.6K 156 22
                                    

"Kafana ne oldu senin?" Chanyeol sınıfta kafası sargılı bir şekilde oturan Jongin'i gördüğünde sordu. Sesi dalga geçer gibiydi. "Dayak mı yedin lan?" Çantasını sıraya atmadan önce kafasına şaplak atmayı ihmal etmedi.

"Ya vurmasana, sargıyı bozacaksın!" Jongin kaşlarını çatarak Chanyeol'ü tersledi. Sabah erken kalkıp bu sargıyla uğraşmıştı. Bozulmasın diye annesine bile sarılamamıştı. "İyi de neden sargıda? Söylesene!"

"Sonra anlatırım hadi otur şimdi. Bay Oh gelmek üzere." Chanyeol, Jongin'in bir işler karıştırdığını bilsede sesini çıkartmadı ve oturdu.

O ikisi çok uzun zamandır arkadaştı ve Chanyeol ilk defa Jongin'in birine bu kadar fazla ilgi gösterdiğini görüyordu. İlk başta sadece küçük bir elde etme isteği olduğunu sanmıştı ama Jongin son zamanlarda Bay Oh'un ilgisini çekmek için ders bile çalışmaya başlamıştı. Chanyeol onun için endişelensede Bay Oh gibi birinin öğrencisi ile birlikte olmayacağını biliyordu.

Yani sonuçta bu suçtu.

Jongin okuldan atılır. Sehun ise bir daha öğretmenlik yapamazdı. Derin bir iç çekti ve kafasını sağa sola sallarken Luhan ile göz göze geldi. Oh Sehun'a takıntılı gibi görünen sadece Jongin değildi.

}♢{

My Teacher-
Jongin!
Başına ne oldu?

Kim jongin-
Hocam birde soruyor musunuz?
Dün kafama kalemlik fırlatınca gece şişti.

My Teacher-
O kadar sertmiydi o?

Kim jongin-
Hassas bir tenim var sonuçta.
Şişmesi normal.
Ayrıca Bay Oh öğleden sonra rehberlik dersinde biraz uyusam sorun olur mu?

My Teacher-
Başın mı ağrıyor?
Doktora götürmemi ister misin?

Kim jongin-
Hayır hayır Hayır!
Hiç gerek yok.
Biraz uyusam iyi olur.

My Teacher-
Neden okula geldin peki!
Tanrım Jongin beni deli ediyorsun.
Hemen odama gel!
Hemen!

*-*

*-*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My Teacher // KaihunWhere stories live. Discover now