1.10

58 4 0
                                    

- Jeigu manai, kad neklausęs pasodinai mane į tą kambarį ir kai aš iš jo ištrūkau toliau klausysiu tavęs tai gali galvot iš naujo.- piktai nužvelgiau vaikiną.
-Taip, per jus praradom sandorį todėl būtent taip ir tikiuos, kad dabar manęs klausysi.- ramiai, bet pasižyminčiu griežtumu balsu suėmęs mane už pečių pasakė vaikinas.
Pavarčiau akis, kol tuo tarpu nusišypsojęs ir paėmęs mane už rankos Harry pradėjo mane vestis garažo link.
Praeidama prasilenkiau su David vedančiu už rankos besišypsančią Vi.
-Duok telefoną- pasakė Harry tik įėjus į pakankamai erdvų kabinetą. Aš pasimečiau. Negi jis kažką įtaria?- prašau - nusišypsojo vaikinas.
Šiek tiek drebančia ranka ištraukiau prietaisą ir įdėjau į gana didelį vaikino delną.
-Ačiū- jis tarstelėjo ir paspaudęs nežinau ką pridėjo prie ausies. Po kelių akimirkų prabilo.
-Laba diena čia Harry Enzo norėjau pranešti, kad...- aš supratusi, kad jis skambina mano viršininkui greit prie jo pribėgau ir uždengusi burną bandžiau atimtį savo telefoną. Harry pagriebęs mane per šlaunis pasisodino ant kelių ir švelniai suėmęs mano rankas netrukdomai tęsė pokalbį:
- Atsiprašau už pauzę. Taigi norėjau pranešti, kad šiandien Mira neateis į darbą. - užbaigė savo mintį vaikinas. - Taip, dėkui.
Kai tik rudaplaukis baigė pokalbį paleido mano rankas ir aš nieko nelaukusi trinktelėjau jam.
-Kokia tu teisę turėjai tai pasielgti - supykau aš. Per jį aš tikrai prarasiu darbą.
- Nepyk, bet tau reikia pailsėti.
-Per tave mane atleis. Ir kaip po to aš galesiu tave...- neužbaigiau savo minties nes supratau, kad vos nesudegiau. Katik pačiam Portok gaujos vadui vos nepasakiau, kad aš jį seku. Išsiplėtusiomis akimis ir uždengta sava ranka burna sedėjau ant Harry kelių.
- Manęs ką? - ramiai pratęsė mano sakinį vaikinas - Jei tave atleis  tu nebegalėsi manęs..? - pakėlė antakius.
- Aš nebegalėsiu tavęs ten sutikti.- užsimerkus greit išbėriau, kas pirma šovė į galvą ir jaučiau kaip raudonis užplūsta mano žandus. Vaikinas pirštų pagalvėlėmis prilietė mano žandikaulį ir nuslydo link kaklo. Atmerkusi akis, pro blakstienas stebėjau artimus Harrio judesius. Kai jis šiek tiek kilstelėjo savo galvą ir tolesni jo judesiai buvo nuspėjami suskambo telefonas. Atsistojau nuo vaikino kelių ir tyliai atidariusi duris išsmukau. Nežinau, kas man pasidarė. Nebūčiau atsispyrusi jo vilionėms. Ogi buvau sau prižadėjusi. Papurčiau galvą. Ankstesnioji Gabriela nebūtu to sau leidusi. Atsidusau ir patraukiau mano manymu virtuvės link. Neseniai iš ten išėjo juodaplaukis nešinas puodeliu. Atsidūrusi patalpoje supratau, kad tai tikrai miniatiūrinė valgio laikymo ir užkandžių darimo patalpa. Ji buvo tuščia. Atidariusi spintelę virš kriauklės radau įvairius puodelius. Šalia esančioje arbatą, kavą ir kai ką stipriau. Išsitraukusi violetinį kakavos indelį pagriebiau puodelį ir šiek tiek įkračiau. Tikiuosi nieks nesupyks. Patraukusi šaldytuvo link jame pradėjau ieškoti pieno.
-O mažute, ką čia veiki? - atsisukusi pamačiau raudonplaukį balso savininką su draugeliu.
- Bosas neminėjo, kad greitu metu bus staigmena. - neūžauga (taip jį praminiau) priartėjo. - o tu gera. - uždėjo ant mano liemens savo šlykščias rankas. Instinktams suveikus trenkiau ranka į jo pilvą.
Vaikinas atsitraukė, bet raudonplaukis greit suregavo ir jau žadėjo duot atkirtį už draugą, kai tarpdury pasirodęs vaikinas griežtai tarė:
- Tik pabandyk ir tu jau negyvas.

Veikėjai:
Robis Donovan (Kj Apa)- nepagrindinis veikėjas, dirba Harry Enzo ir dalyvauja Portok gaujos veikloje.

Veikėjai:Robis Donovan (Kj Apa)- nepagrindinis veikėjas, dirba Harry Enzo ir dalyvauja Portok gaujos veikloje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lucas Smith(Cole Sprouse)- nepagrindinis veikėjas, dalyvauja Portok veikloje. Robio draugas.

Atsiminkit paprastą gyvenimo pamoką: NIEKAS NĖRA TAIP KAIP ATRODO IŠ PRADŽIŲ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Atsiminkit paprastą gyvenimo pamoką: NIEKAS NĖRA TAIP KAIP ATRODO IŠ PRADŽIŲ. KIEKVIENAS GALI BŪTI KITOKS.

Confidential [ LTU ]Where stories live. Discover now