Part 7 - Vége

883 95 36
                                    

az elején lehetőleg ne indítsd el a zenét. Igen, egy előre megírt zenét fogok felhasználni, de ha saját kis fejemből akarnék dalszöveget írni, akkor abból semmi jó nem sülne ki

~Valentin nap~

Valentin nap, egy olyan nap; amit azóta élvezek, hogy Gumball kimondta a nevemet. Azóta lassan egy év telt el, de még semmit sem tettünk a csókolózáson kívül. Kezdek egy kicsit feszült lenni, bár eddig is az voltam, de ezt most más milyen. Szeretnék valami különlegeset adni neki, de tudom, hogy mit is kéne csinálnom. Az is gondolkoztam, hogy sütök neki egy tortát, de nem tudok sütni, úgyhogy ez a terv sem fog összejönni. De hát mást mit adhatnék? És ő mit fog nekem adni? Ezekre a kérdésekre sajnos még nem sikerült választ találnom. De addig nem nyugszom, míg ki nem találok valamit. 

Úgy beszéltük meg, hogy este találkozunk, mivel nem akarom, hogy esetleg megégessem magamat. Addig még valamit ki is találhatnék. Sajna Fiónától nem kérhetek segítséget, mert ha úgy vesszük ellenségek vagyunk. Jó mondjuk azóta eltelt egy kis idő és lehet, hogy már belenyugodott a dologba, de akkor is milyen lenne, úgy odamennem, hogy "Hé Fióna segíts már nekem, hogy tudjak valamit odaadni Gumballnak". Nem, ez a legrosszabb dolog amit mondhatnék neki. 

De talán ha Cukit kérem meg.. talán ő segítene. De délelőtt van és ilyenkor süt a legjobban a nap. Argh.. utálom, hogy csak egy helyben toporgok. Fellebegtem a szobámba és kezembe vettem a gitáromat, s valamilyen lassú, nyugtató számot kezdtem játszani. Megvan! Írok Gumballnak egy számot. Hátha tetszeni fog neki. 

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Hát megszenvedtem vele, de csak sikerült valamit összehoznom és szerencsére az idő is elment, így még ki is tudok valamennyire menni. Leraktam egy kis időre a gitárt és felvettem a fekete pulcsimat, aminek a kapucniját a fejemre húztam. Mondjuk azért még kéne valamit vinnem neki, nem hiszem, hogy egy dal elég lesz. 

Otthon hagytam a baltás gitáromat és Cukihoz indultam. Mikor a hatalmas faházhoz értem benéztem az ablakon, hogy nincs-e esetleg otthon Fióna, de szerencsémre nem volt. Bekopogtam az ajtón. Remélem azért Cuki itthon lesz és nem ment el vele. 

És szerencsém van! Itthon van. Láttam az ablakon keresztül ahogyan az ajtóhoz topogott. Lehet, hogy felkeltettem, végül is a macskák sokat alszanak. 

-Mit szeretnél Marshall? - nézett fel rám álmos szemekkel amint kinyitotta az ajtót 

-Sajnálom, hogy felébresztettelek - mosolyogtam kicsit zavartan -De tudod... hogy.. - kicsit vörösen elfordítottam a fejemet -ma van Valentin nap.. és én.. - motyogtam halkan 

-Szeretnél valamit adni Gumballnak? - pislogott még egy kicsit. Hevesen bólogatni kezdtem -Rendben, mit szeretnél neki adni? - mosolygott, majd beengedett a házba 

-Valami sütit szeretnék.. de nem tudok sütni - zavartan néztem ide-oda 

-Ohh! - vigyorgott. Elég kevés olyan dolog van amiben nem vagyok jó. Hiszen volt egy csomó időm arra, hogy megtanuljam  dolgokat -Így már értem, hogy miért ide jöttél 

-Egyébként Fióna ugye nincs itthon..? - kérdeztem kicsit aggódva 

-Nyugi, nincs itthon - mondta, miközben előpakolt 

-Akkor jó - felsóhajtottam -Ez mi? - fogtam a kezemben egy csomagot, amitől eléggé fehér lett a kezem 

-Az? Liszt - kuncogott rajtam. -Úgy hiszem jól el fogjuk tölteni az időnket itt -  hosszúra kinyúlt, hogy felérje az asztalt. 

Light & Dark  [GumLee] /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now