Capitolul 8 - Surprize noi

544 36 0
                                    

"Sunt a ta".Cuvintele astea au ieșit din gura mea mai repede decât mă așteptam,iar acum mi-au invadat capul și îmi răsunau în continuu în urechi.Dar poate că ăsta este adevărul.Poate așa e.Poate că sunt a lui.M-am lăsat dusă de val și am spus ceva la care mă gândeam de mult timp.

Harry este ca un poet,un scriitor,iar noi ceilalți suntem cititorii.Autorul încearcă să ne transpună printr-un fel de molipsire,în diferite stări sufletești ale personajelor create.Dacă autorul nu reușește acest lucru,dacă nu ne mișcă,să-l părăsim.Dar când îl citesc pe Harry,mă las condusă de ghidul vieții lui.Nu ne mai aparținem,e adevărat,dar poate de asta am luat în mână un poet.E un fel de beție,de drog,adică o pierdere,și în acelaș timp o creștere.Așa este el pentru mine.Când îl 'citesc' , nu mai sunt eu însămi.Poate că e o pierdere a personalității mele,dar și o creștere,în sensul că,în viața aceasta de împrumut,trăiesc parcă cu mai multă intensitate,mai în larg,mai minunat ca de obicei.

Harry mă atrage mult,pentru ceea ce e el cu adevărat,în afara corpului său de model CalvinKlein.Are latura matură și periculoasă,plină de secrete întunecoase,este posesiv,încăpățânat.Dar are și latura de copilaș mic și neajutorat când vrea un lucru sau atunci când se contrazice cu mine.Când se concentrează la ceva are o încruntătură pe frunte și își mușcă buza aia enervant de sexy.Hainele negre îl fac să fie Godzilla pe lângă ceilalți băieți din școală cu umerii săi lați și picioarele lungi.Iar lucrul cel mai enervanat la el este bipolaritatea.Acum este sensibil și tandru,iar în secunda doi e pervers și idiot.

Dar chiar și cu astea,îl vreau pentru mine,doar pentru mine.

-Iubito,hai la masă,zise Harry venind spre mine într-un zâmbet.

Ah...'iubito'...ce bine sună cuvântul ăsta din gura lui.

-Acum am dreptul să-ți spun așa,rânjii cu subînțeles.

Bipolar.Exact ce spuneam.Mda...Harry al meu a revenit.Mi-am dat ochii peste cap și am coborât de pe blatul de bucătărie,dar el m-a prins imediat de coapse,intrând între picioarele mele cu bazinul.

-Încă nu-mi vine să cred că ești a mea,zise uitându-se în ochii mei,parcă neștiind cum funcționez.

-Iubire,mereu am fost a ta,și ai avut dreptate încă de la început,i-am spus punându-mi palmele pe fața lui,trecând încet cu degetul pe tâmple,obraji,bărbie și buzele lui.

-Chloe,eu...te-...eu te-am așteptat 18 ani de zile.Schimbarea de care aveam nevoie.Au fost zile în care voiam să sfârșesc mort de supradoze,dar simțeam că scopul meu în viață nu a fost îndeplinit.Acum,mi-e frică să te pierd și pe tine așa cum am pierdut-o și pe mama.Tu și Eveline sunteți tot ce mi-a rămas,își lipi fruntea de a mea,închizând ochii.

Mâinile lui ferme erau puse pe șoldurile mele; am deschis gura ca să zic ceva,dar am fost întrerupți de o voce groasă.

-Porumbeilor,scuzați-mă dacă vă întrerup momentul,dar aveți și voi o cameră,iar acum mi-e foame,zise blondul.

Fața sa era una blândă dar tatuajele îl făceau să pară periculos și dur.Cu excepția părului,el cu Harry semănau leit.Era arătos.Idioato,nu uita cu cine ești aici.Subconștientul meu s-a trezit,dar are dreptate.Harry mă 'deține'.

Chicotitul lui Harry m-a trezit din cearta mea cu mine.

-Dar,noi nu...am încercat să zic.

-Noi nu o să te despărțim de mâncare,așa că am plecat,crețul aici de fața aproape izbucni în râs.

Jur că o să-i dau o palmă.Nici n-a terminat bine propoziția că m-am trezit pe umărul lui Harry, atârnând cu capul în jos.Mâna lui stângă era pe șoldul meu iar dreapta pe fund.Am încercat să-i dau cu pumnul în spate dar tot pe mine mă durea.

-Dă-mi drumul Godzilla idioată și perversă !am țipat zvârcolindu-mă.

-Cum mi-ai zis?a izbucnit și mai tare în râs apoi ciupindu-mă de fesa dreaptă.

Am simțit cum spatele meu trece prin aer și apoi atinge o suprafață moale și rece,cu idiotul ăsta sexy peste mine.

-Îmi place când râzi.

Am văzut gropița ieșind la iveală și i-am 'împuns-o' cu degetul zâmbind,iar el a râs scurt și mi-a prins mâna sărutând-o.I-am văzut o sclipire în ochi,și apoi am început să râd din reflex.Mâinile lui Harry se mișcau pe abdomenul meu dând senzația de furnicaturi.

Nu știu cât am râs -Harry împreună cu mine- dar mă durea burta și cred că aveam să leșin dacă nu se oprea.

-Asta e pentru că îmi zici Godzilla.

-Harry, gata...am zis greu din cauza râsului.

S-a oprit -mulțumesc lui Dumnezeu-și apoi mi-a dat un sărut pe nas.Voiam să-i zic ceva,dar nu am mai apucat pentru că s-a ridicat,dându-și tricoul jos.

-Ce faci ?am întrebat sprijinindu-mă de coate.

-Păi am crezut că mai vrei să mai dai pe acasă,și-a luat un alt tricou negru pe el,iar apoi și-a schimbat și blugii.

Jur că liniile V-ului ăla o să mă omoare într-o zi.

-Da,da,știu că arăt superb și sunt o persoană minunată,dar nu vreau ca tatăl tău să îmi lovească capul ăsta perfect al meu,a zis cu accent de 'divă',fluturând din mâna dreapta și cu cealaltă pe șold.

Mi-am dat ochii peste cap și m-am ridicat,vrând să mă schimb.Mi-am dat tricoul peste cap,și am rămas nemișcată câteva secunde,uitându-mă la Harry care se holba la propriu la mine.

-Ce e ?mi-am pus mâna la față crezând că sunt murdară sau ceva.

L-am văzut înghițind în sec și obrajii mi s-au făcut roșii,iar acum umflătura pantalonilor lui parea imensă.

M-am acoperit cu mâinile mele,iar Harry a înaintat revenindu-și.

-Nu...niciodată să nu te mai acoperi cu mine,sau să-ți fie rușine de formele tale.Ai cel mai frumos corp din câte am văzut,a zis luându-mi mâinile și lăsându-le pe lângă corp.

-Și să ghicesc că ai văzut foarte multe,zic fără să par geloasă,sau cel puțin așa am încercat,iar el și-a ridicat sprâncenele ca și când am zis răspunsul de 100 de puncte.

***

După ce m-am uitat la numărul de apeluri nedescifrabil de la tata și am refuzat să-l sun înapoi,fără chef de o ceartă,Harry a insistat să mă ducă acasă.Știu că asta nu prea ajută:fata ta vine după o noapte acasă cu un băiat.Asta mie îmi sună a probleme.Dar nu mă interesează ce va zice.În primul rând sunt majoră,vaccinată și pot lua singură decizii.În al doilea rând,el când nu venea cu zile acasă,și atunci mort de beat,după moartea mamei,eu nu îi mai ziceam nimic.Am fost întreruptă de un mârâit și contactul roților cu asfaltul a produs un scârțâit îngrozitor.

-La dracu'!zise Harry mărind viteza mașinii.

M-am uitat nedumerită în spatele nostru și am văzut pe geam niște mașini negre,care bănuiesc că erau marca Hummer.Un om a scos capul pe geam și fixa arma spre noi.Mi-am lăsat capul în jos când am auzit o bubuitură în geamul meu.

Cine naiba erau ăștia?

OK.Ăsta a fost capitolul 8.Scuze pentru că am întârziat,dar am avut o grămadă de probleme cu școală și în plus părinții mei mi-au cumpărat un cățeluș super-drăguț și de 2 zile încoace îl zmotocesc în continuu :)) Îmi cer scuze că nu e așa de reușit acest capitol.Mda,sunt plină de scuze :))

În fine,citire plăcută și sper totuși să vă placă.Love ya' <3 !

Broken Angels (H.S.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum