Svensk sommar😡

11 2 0
                                    

~29/7-17~

Hej, jag överlevde natten och jag dog inte.

Först gick jag upp och satte hästarna i skritten och fixade hela stallet. Vid halv tolv kom min mormor för att hon ska passa mig nu när dom andra är iväg. Vi åt lunch och sen trimmade jag Signe.

Hon var superfin. Hon var jätte sur i stallet och lite när jag red men det regnade och blåste så jag förstår att hon var sur.

När jag ridit klart och allt i stallet var klart slutade det att regna och solen sken och det blev varmt😵 Asså jag är så trött på Svensk sommar😡 Skärp dig Svensk sommar, ingen gillar dig😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

På kvällen när jag skulle sova gick jag in på hästnet för att leta efter en storhäst. Jag såg några som var fina men ingen är lika bra och fin som Erina😞 Jag hittade tre olika annonser på samma häst. Asså vill nån bli av med sin häst eller?

Det är ju omöjligt att hitta en fin jäst som inte är as dyr. Man bara den hästen är ju fin och så kostar den typ 250 000 kr. Man bara vi har inte så mycket pengar. Hallå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är det nån som känner nån som vill sälja sin storhäst. Mellan 6 och 9 år och typ 1,65-1,70m och den ska typ hoppa 1,20-1,30m klasser och inte kostar en halv miljon.

Min hästbokWhere stories live. Discover now