31. Juli

147 5 0
                                    

Endelig er det bare mig og Thor. Vi var lige ankommet til Paris, og var nu på vej til metroen for at tage hen til vores hotel. Vi havde lidt svært ved hvor vi skulle af, men vi klarede det.
Vi tog vores kufferter, og gik resten af vejen hen til hotellet.
De ansatte var helt vildt søde, vi fik vores nøgle og tog elevatoren op til værelset.
Det var seriøst det flotteste værelse, og på sengen stod der en spand med champagne som vi hurtigt fik åbnet. Det var dejligt endelig, at få noget alene tid med Thor. Klokken var mange, så vi tog sko på og gik ned i byen. Vi fandt en lille restaurant, hvor vi gik ind og spiste.
----------------------0-----------------------
Vi gik ud af døren, og hen på den anden side af vejen hvor Eiffeltårnet lå. Nogle danske piger kom over til os, og spurgte om vi vidste hvor Louvre lå. Thor slap min hånd, jeg stod lidt i baggrunden. Men jeg kunne tydeligt se hvordan den ene af piger flirtede med Thor, det værste var Thor gjorde ikke noget ved det. Han kiggede mere på hende, og hendes bryster end kortet. Jeg blev mere og mere trist, endelig gik de. Thor kiggede efter dem, eller mere hendes røv. Vi gik hjem i stilhed, vi holdte ingengang i hånden. Vi kom tilbage på hotellet, og op på værelset. Thor lagde sig i sengen, jeg gik ud på toilettet og først der løb mine tårer ned at kinderne. Jeg tog makeup af, og mit tøj. Jeg kom ind på værelset, der var helt mørkt. Jeg lagde mig i sengen, jeg snøftede. Jeg mærkede Thors ånde, han skulle til at kysse mig. "Thor, er jeg ikke god nok"

*THORS SYNSVINKEL*
"Thor, er jeg ikke god nok" hvad snakkede hun om, og hvorfor græd hun. "Hvad snakker du om, du er perfekt" sagde jeg. Hun græd, hun græd sig træt og så faldt hun i søvn.
Hun er for god til mig, hun er perfekt.

Dagens kapitel, og venner det er min fødselsdag, og jeg bliver fandme 18 år. Jeg kan ikke forstå det, jeg er ikke længere 'under 18'😜

Knus mig✍🏽🔜

My sunshine - Thor FarlovWhere stories live. Discover now