ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

1.9K 177 50
                                    

Εύα και Θανάσης πάνω στη φώτο.👌

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Εύας pov.

Με τον Θανάση το μεσημέρι πέσαμε για ύπνο γιατί μου είπε ότι η σημερινή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Τον βλέπω πολύ χαρούμενο και αυτό για κάποιο λόγο με τρομάζει. Τον ρώτησα βέβαια γιατί και μου είπε θα δω το βράδυ.

Πλέον η ώρα έχει πάει 8 οπότε πρέπει να αρχίζω να ετοιμάζομαι. Πήγα μέχρι το δωμάτιο ντουλάπα για να δω τι θα βάλω. Καλό μου είπε εε? Επιασα κατευθείαν το καλό κόκκινο φόρεμα μου. Είναι στενής σιλουέτας μακρύ και όλη η πλάτη είναι ανοιχτή. Το συνδύασα με τις μαύρες μου ματ γόβες και ένα μαύρο σακάκι.

Είπα να μην βαφτώ πολύ έντονα οπότε το μόνο που έκανα ήταν να τονίσω λίγο τα μάτια με μια λεπτή γραμμή eye liner και μια στρώση μάσκαρας. Στην συνέχεια τόνισα τα φρύδια ώστε να φαίνονται γεμάτα και τέλος πρόσθεσα το κόκκινο κραγιόν μου. Το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα όπως μπορεί να καταλάβει κανείς.Το μαλλί μου το άφησα στις φυσικές τους μπούκλες. Στην συνέχεια έβαλα το χρυσό μου ρολόι όπου ήταν δώρο του Θανάση και πήρα την μαύρη μου τσάντα-φάκελο. Παραλίγο να ξεχάσω κάτι όμως! Αρωμα δεν έβαλα! Πήγα πάλι πίσω στο δωμάτιο και ψεκάστηκα με το αγαπημένο μου άρωμα.

Πάνω στην ώρα όπου ετοιμάστηκα άκουσα την κόρνα απέξω. Βγήκα απο το σπίτι κλείδωσα και βγήκα στο δρόμο. Με περίμενε έξω απο την πόρτα του συνοδηγού όπου μόλις με είδε είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Χαμογέλασα με το πως είχε μείνει πράγμα που τον ξύπνησε απο τον λήθαργο και μόλις είχα μπει στο αυτοκίνητο έκλεισε την πόρτα. Μπήκε και αυτός και ξεκινήσαμε.

Σε όλη την διαδρομή μου κρατούσε το χέρι και αν το άφηνε ήταν μόνο για να αλλάξει ταχύτητες. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Είναι γλυκός και ξέρω ότι είναι ο μόνος που δεν πρόκειται να με πληγώσει. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι κύριος.

Οταν επιτέλους φτάσαμε και κατεβήκαμε είδα ότι με είχε φέρει σε ένα ακριβό εστιατόριο. Μου έπιασε το χέρι και κατευθυνθήκαμε προς το εσωτερικό του μαγαζιού. Ο Θανάσης είπε το όνομα του στο κύριο όπου καθόταν στην είσοδο και ο κύριος αυτός μας οδήγησε προς το τραπέζι μας. Είναι πολύ ωραία εδώ! Ο χώρος όλος είναι σε αποχρώσεις του κόκκινου, του μαύρου και του άσπρου πράγμα που μου αρέσει πολύ!

My best friend [Book2]Where stories live. Discover now