κεφαλαιο 1

1.3K 34 5
                                    

Αχ αυτό το ηλίθιο ξυπνητήρι γιατί γιατί πάντα αλλά πριν προχωρήσουμε να σας συστηθω

Με λένε Αρτέμης και είμαι 16 χρόνων θα πάω Α' λυκείου και σήμερα δυστυχώς είναι η πρώτη ημέρα !! Τέλος οι διακοπές και η ξάπλα αλλά τεσπά θα πάω να πλύνω το προσωπο μου να κάνω ένα ντουζακι και να βρω τι θα φορέσω σήμερα λέω να βαλω(αυτά👇)

Με λένε Αρτέμης και είμαι 16 χρόνων θα πάω Α' λυκείου και σήμερα δυστυχώς είναι η πρώτη ημέρα !! Τέλος οι διακοπές και η ξάπλα αλλά τεσπά θα πάω να πλύνω το προσωπο μου να κάνω ένα ντουζακι και να βρω τι θα φορέσω σήμερα λέω να βαλω(αυτά👇)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αφου ντυθώ κατεβαίνω κάτω για πρωινό καλημεριζω την μαμά μου και τον αδερφό μου και τρώω το πρωινό μου αφού τελειώσω παίρνω το κινητό μου και την τσάντα μου και κατευθεινομαι για το σχολείο.
Πιο κάτω από το σπίτι μου με περιμένει η κολλητή μου η Μαριάννα δυστυχώς η Ιωάννα δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας οπότε θα την βρούμε στο σχολείο . Είμαστε κολλητές από το γυμνάσιο και λέμε να κάτσουμε στο ίδιο θρανίο αν είμαστε τυχερές να είμαστε στην ίδια τάξη .

               ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αφού φτάσαμε βρήκαμε την Ιωάννα και μας είπε ότι δυστυχώς δεν θα είναι στην ίδια τάξη μαζί μας αλλά θα την βλέπουμε στα διαλείμματα θα είμαστε μαζί. Χτυπάει το κουδούνι και πηγαινουμε στην τάξη μας εγώ με την Μαριάννα καθόμαστε στο ίδιο θρανίο και από μπροστά μας είναι δύο πολύ καλά κορίτσια η Εύα και η Αναστασία . Από πίσω μας είναι δύο players ο ένας από ότι έμαθα αρέσει στην Μαριάννα αλλά εγώ τον βρίσκω χαλιά τεσπά και τον λένε Αχιλλέα και από δίπλα του είναι ο φίλος του ο Λουκάς .
Τελειώνουν και οι 6 βασανιστηκες ώρες και λέμε να πάμε για καφέ με τα κορίτσια .
Αφού φτάσαμε και παραγγείλαμε
τους καφέδες μας συζητούσαμε για διάφορα θέματα όπως τι θα κάνουμε το βράδυ και χτυπάει το κινητό της Ιωάννας

Ιωάννα: Ναι
Τηλ:......
Ιωάννα:πότε;
Τηλ.....
Ιωάννα:ααα ωραία στις 10;
Τηλ........
Ιωάννα:οκ στο μπαράκι απέναντι σου;
Τηλ.....

Κορίτσια ο Άρης ήταν μας είπε αν θέλουμε να πάμε στο μπαράκι απέναντι από το σπίτι του και εγώ του είπα ναι θα φέρει και δύο άλλους φίλους του
εμείς είπαμε εντάξει πληρώσαμε και φύγαμε .

Πάω σπίτι και λέω να ξεκουραστώ λίγο και να μπω λίγο στα social media μου . Κατεβαίνω κάτω για να φαω λίγο και αφού τελειώσω πάω στο δωμάτιο μου και βάζω τα ακουστικά μου για να ακούσω λίγη μουσική .
Χτυπάει το κινητό μου και ήταν η Μαριάννα
     

                 ΚΛΗΣΗ

Μαριάννα:έλα θες να έρθω να ετοιμαστουμε παρέα; Να πάρω τηλέφωνο και την Ιωάννα;
Αρτέμης: Ναι ελάτε θα σας έπαιρνα και εγώ !
Μαριάννα:ωραία στις πέντε θα είμαστε εκεί !
Αρτέμης: οκ βββ
Μαριάννα:βββ

Αφού τα κορίτσια θα έρθουν μετά ας ρίξω έναν υπνακο αφού βάλω ξυπνητήρι στις 4:30

Χτυπάει το ξυπνητήρι οπότε λογικά πρέπει να σηκωθώ. Σηκώνομαι και συμαζευω λίγο το κρεβάτι μου και περιμένω να έρθουν τα κορίτσια.
__________________________________
Γεια σας !!! Τι κανετε? Αυτήν είναι οι πρώτη μου ιστορία και ελπίζω να σας άρεσε!!Αυτό το κεφάλαιο είναι κάπως περιγραφικό γι'αυτό και ίσως βαρετό έρχονται καλύτερα στα επόμενο παρτ !! Αφήστε μου ένα αστεράκι γιατί με βοηθάει ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ και ένα σχολιο για να δω αν σας άρεσε!

Τα λέμε !!!!!

Μην μ' αφήσεις//Don't leave meWhere stories live. Discover now