62

200 11 0
                                    

-Hayır!Vermeyeceğim.
Kız seni itip, boğazlamaya başladı. Ona yumruk attın. Geri sendeledi. Üstüne atladın ve boğarken bir anda sağa yuvarladı seni ve hançerini kınından çekti. Bir anda bir silah patlaması ile kız üstüne yığıldı. Ama bu hançerin sana saplammasına mani olamadı. Nazlı kızı üstünden çekip:
-Üzgünüm, nolur affet beni, hayatta kal! Bilmiyordum. Bir ara kazada bayıldım. O zaman ısırılmışım. Fark etmedim.
-Tamam sonra konuşuruz.
Neyse ki bıçak hasas kemiklerinden birine gelmemişti. Kızın yardımı ile atlattın. Sabak kıza yayı sen tüfek ve kalan silahlarla havalimanına yol aldınız. Yakındı. Saklanan bir pilot buldun. Silah almamış, bir haftadır bavulların arasında saklanmıştı. Onu tehtit ettin. Her türlü öleceğini biliyordu. Bir kargo uçağa binip yola çıktınız. Kokpitte otururken birden kırmızı ışıklar yanıp sönmeye başladı. Pilot uçak başında, kız da küçüktü. Sen gittin. Kargo kutularının yüklendiği arka kısım açıktı ve havada olduğunuz için aşağı düşersen tam bir felaket olurdu. O hariç boştu. Yani bir ucu açık kare bir kutu. Ama tek olan o değildi.
Bir kız ayakta, yırtık giysiler arasında idi:
-Sen de kimsin?
-Arka kokpite giden kapı kilitli idi. Bende kargo yükleme kapısını açarak dikkat çektim.
-Onu anladım. Neden buradasın?
-Ben bu olaylardan sorumlu olan gurubun elinde denektim. Üstümde deney yapa yapa artık yenilmez hale geldim. Hatta fazladan nimetlerini bile aldım.
-Kim bu grup ve nimet derken?
-Rus sovyetlerin gizli deneyleri yeni, süper ve yenilmez askerle geliştiren bir serum üzerineydi. Bu gizli karışımın aşırı güç ve ölümsüzlük hariç tam bir içler acısı olmamış mı?
-Yani bu istilaya sovyetler mi sebebiyet verdi?Bunu bana neden anlatıyorsun?
-Öldürmeden önce buna tepkini ölçmek istedim.
Kızı süzdün. Sarı bukleli saçları, yeşil gözleri ve lime lime yırtılmış ama hala onu kapatan siyah elbisesi... Yanında meyve bıçağı bile yoktu.
-Öldürmek mi?
-İnsanlar acımasız ve aptallar. Bana orada tek bir şey öğretildi. İnsanlar kendi sonunu getirmeden sen ver. Zengin ve ünlüler bir yolunu buldu. Bu yeni dünya düzeni ne hoş geldin.
Sonra birden yeşile dönüşmeye başladı. Damarları daha da belirginleşti ve tenini ince bir doku kapladı.
Ateş ettin ama kurşun sekti. Teni bir kalkan gibiydi. Hızla sana yaklaşıyordu. Tam zamanında sağa kaçarak kurtuldun. Ama köşeye kısılmıştın. Yanında bir demir çubuk vardı. Onunla kıza vurdun. Çabuk yamuldu. Kızın altından geçtin. Şimdi cidden işler sarpa sardı...
-----
Şimdi dinleyin:kazanma şansınız az diye size daha çok şık verdim. Yani bu 5 ihtimalden biri zaferle sonuçlanıyor. Zar atar gibi düşünün. Durum ne kadar vahim ise o kadar şık ve kafa karışıklığı vardır. (not:üşenmeyip hepsini aytı ayrı yazdım)
1.ihtimal:syfa68
2.ihtimal:syfa69
3.ihtimal:syfa70
4.ihtimal:sayfa71

İSTİLADA BİR TÜRK KIZI-Kendi Maceranı Sen Seç-Where stories live. Discover now