~19~

6.8K 392 212
                                    

Yatakta gerindikten sonra telefon ekranından dağılmış saçlarıma baktım, sabahları böyle olmak zorunda mıydım? Saat'e baktığımda daha 07.02 olduğunu görünce rahatladım, evden ses gelmediği için kimsenin uyanmadığını düşünüyordum ki Taehyung ıslak saçları ile odasından çıktı.

"Erkencisin, günaydın."

"Sende erkencisin, günaydın. Banyoya girecektim de şimdi banyo nerde?"

"Misafir banyosu bozuk olduğu için benim odamdakine gir. Temiz havlu var orda yanda. Ben de aşağıdayım."

"Tamam."

Odasına girince çoğu eşyasının hala aynı olması hoşuma gitmişti, kendimi yabancı bir yerde hissetmemiştim. Odanın her yerine onun kokusu hakimdi, ve şu an bu kokuyu ne kadar çok sevdiğimi anlamıştım. Çalışma masasında benimle olan resmini görünce tarif edilemez bir duygu içimi kapladı, tabi diğer tarafta yeni arkadaşları da vardı ama şu an buna takılamazdım. Hızlıca banyoya girip saçımı yıkadıktan sonra odadan çıkıp etrafa baktım ve kaldığım odaya geçtim.

Valizimden giyeceğim şeyleri ayarladıktan sonra üstüme giyindim, saçımı açık bırakıp hafif makyaj yaptım. Sade giyinmeyi sevdiğim için sadece çizgili bir tişört giyip aşağıya indim.

Taehyung da üstünü giyinmiş oturuyordu, ne ara üstünü değiştirdi hiç anlamasam da o da çizgili giymişti, yani en azından bir kısmı öyleydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Taehyung da üstünü giyinmiş oturuyordu, ne ara üstünü değiştirdi hiç anlamasam da o da çizgili giymişti, yani en azından bir kısmı öyleydi.

Annesine ve babasına günaydın dedikten sonra yemek masasına geçtik.

"Çift gibi olmuşsunuz."

O kadar da değildi sadece benziyordu, ses çıkartmayıp yemeye başladım.

Kahvaltı bitince babası işe gitti, annesinin ise halledeceği şeyler varmış

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kahvaltı bitince babası işe gitti, annesinin ise halledeceği şeyler varmış.

"Gece anca gelir ikisi de, bugün dışarıdan yeriz."

"Bana fark etmez alışkınım."

"Ne yapsak?"

"Bilmem. Biraz beklesene Jinhwan arıyor."

My Distant Moon Light ♡ ~Kim Taehyung  Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin