Bölüm 1 :

2K 42 41
                                    

Arkadaşlar bu benim ilk kitabım lütfen anlayışla karşılayın .

Bir iş çıkışı ve eve gidiyorsun . Evin kapısını açık ve sen merakla içeri giriyorsun evin içine ilk adımını attığın anda telefonuna mesaj geldi . Mesaj sevgilindendi . Mesajda :
"İçeriye gir seni seviyorum. CHANYEOL " yazıyordu . Sen de adım adım ilerliyordun içeri doğru . Yerde kırmızı renkte gül yaprakları vardı ve salona doğru bir yol vardı güllerle. Sen o yolu takip ediyordun . En sonunda varmıştın salona . Ortada bir masa üstünde müthiş bir sofra sevgilinin elinde bir gitar ve romantik bir şarkı. Ellerini ağzına koymuştun şaşkın şaşkın. Chanyeol :
-Aşkım süprizimi beğendin mi ?

-Beğenmek ne demek bayıldım. Çok teşekkür ederim aşkım.

Masaya oturdunuz yemeyinizi yediniz . Chanyeol ayağa kalktı yanına gelip diz çöküp sana evlilik teklifi etti . Sen birden ayağa kalktın. ve o söz
-BENİMLE EVLENİRSİN .
Sen bağırarak :
-EVEEEEET.
Parmağına yüzüğü taktıktan sonra onun boynuna atlayıp sarılmıştın

ERTESİ GÜN
Sabahın gün ışığı ve çalar saatimin sesiyle uyandım . Yanında zır zır çalıyordu telefon en sonun da kapandı. Ondan sonra kalktın duş aldın . Geldiğinde telefonu eline aldın baktın Chanyeol seni 19 kes aramış . Senin yüzünde ufacık bir gülümseme vardı . Onu arayacakken kapı çaldı . Koşa koşa kapıya koştun. Kapıdaki Chanyeol'du sana sarıldı . Sana sarılmayı bırakmayı bıraktıktan sonra eve girdi . Sende içeri girdin. O koltukta öylece yayılmış seni bekliyordu sende yanına gidip yanına oturuyordun ve Chanyeol seni kendine çekti ve göz göze geldiniz. Tam seni dudağından öpecekken.*PAT ZİL ÇALDI * Sen hemen kapıya doğru gittin kapıyı açtın . Ve bir çığlıkla ortadan kayboldun . Chanyeol koşarak kapıya geldi . Kapıda siyah bir binibüs içindede sen . Arkadan Chanyeol (adın) diye bağırıyordu .
Gözlerini açtığında başlamıştın çığlık atmaya. Arkadan birisi geliyordu. Önüne geçti. Sen yüzüne baktın. Erkekti ve konuşmaya başladı.
-Sende kimsin , beni niye kaçırdın.
-İlk önce senle ben bir tanışalım . Ben abimin kardeşi Park Kang Chul. Sende ağabeyimin sevgilisi (adın) olmalısın.
-Sen Chanyeol'u nerden tanıyorsun, o senin nasıl ağabeyin olabiliyor . Bana niye hiç bir şey anlatmadı. Bana ne yapacaksın.
-Merak etme birazcık canın yanacak. Chanyeol'a da ceza olacak .
-Bana ne yapacaksın, ne cezası.
Sen endişelendin. Kang Chul un elinde bir tane makas vardı . Onu sana doğrultu . Sen hala çığlık atıyordun. Kang Chul elini ağzına koymuştu . Ve saçlarından azar azar kesmeye başladı. Birkaç barça kestikten sonra elini ağzından çekti.

            O SIRADA CHANYEOL
Chanyeol seni aramaya başlamıştı çoktan .  Polise haber vermişti . Ve seni bulmaya az kalmıştı.
               O SIRADA SEN
Sen uyumuşdun ve uyandığında kendini yatakta bulmuştun. Hemen çığlık atmaya başlamıştın ama sesin çıkmıyordu . Chul yanına geldi sana doğru yaklaştı .
                O SIRADA CHANYEOL
(Arkadaşlar yazmaya gayret ediyorum ama yoruldum üç yıldız *** yazdığında anlayın ki yer değişikliği oldu şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim  ) Chanyeol seni buluyordu . Yani bulmaya daha da yaklaşıyordu .
                             ***
Chul sana yaklaşıyordu yaklaşıyordu o anda kapı kırıldı ve İçeriye chanyeol girdi . Chul u kolundan tutup kendine çevirdi ve bir yumruk attı. Sen ağlamaya başladın. Birkaç kez chanyeol vurduktan sonra baygındı Chul . Sende :
-yeol yapma tamam zaten bayıldı .
Sana koştu chanyeol.  Sana öyle sımsıkı satılıyordu ki . Annen baban sana öyle sarılmamıştı.  İkinizde kurtulmuştunuz. 
                     
                        Mutlu  son

SADECE CHANYEOL İLE HAYAL ET Where stories live. Discover now