10-Bekarlığa Veda Partisi

45 11 77
                                    

Seung Hyun ile Da Eun geri dönüş yolculuğunda birbirlerine yapışmış halde giderken arabada diğer kalanlar onlara tiksinerek bakmaktaydı.

"Üzerlerine kaynar su döküp ayırmak istiyorum, çok mu caniyim?" Jae Jin yanındaki Hong Ki'ye merakla sordu.

"Benim aklımdan geçenleri bilsen kendine cani diyemezsin." dedi Hong Ki telefonunda oynadığı oyundan gözünü ayırmayarak.

"Seung Hyun'un en son böylesine sıkı sıkıya sarıldığı şey kazandığını sandığı sayısal lotoydu." dedi Won Bin gülerek.

Jong Hoon, uyuyan So Ryun'un suratına Mina, So Ryun'u görmesin diye peçete örterken Won Bin'e cevap verdi. "Da Eun da sayısal loto gibi bir şey zaten."

Min Hwan'ın derdi ise bambaşkaydı. "YAHU BİZ BU ÇOCUĞU HANGİ ARA YAPTIK? Yani tamam... Ben sana sarkmışımdır ama... Sen beni öldürürdün lan!"

Yuna bıkkınlıkla cevap verdi. "Bebek falan yok. Babam eğer Yoo Myung'un babasının sen olmadığını öğrenirse Yoo Myung'un babasını arar."

Min Hwan alaycı bir ses tonuyla cevap verdi. "Sen de seni hamile bırakıp kaçan adamın ölmesindense benim ölmemi tercih ettin. Harika ya! BRAVO!" Min Hwan eliyle alkış tutarken Arkasında oturan Jong Hoon, Min Hwan'ın kafasına vurdu. "So Ryun uyuyor lan!"

Seung Hyun sanki Jong Hoon'u duymamışçasına bağırdı. "Min... Seninle aynı gün evleneceğiz kardeşim... Bu mutlu gününde seni yalnız bırakmayacağım..."

Min Hwan mırıldandı. "Çok mutluyum, çok!"

Tam o esnada Jae Jin bağırdı. "BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ İÇİN GELECEK STRİPTİZCİLERİ BULDUM!"

×××

Jong Hoon onu çağıran Da Eun'un karşısına oturmadan önce çevreyi inceledi. "Yuna'nın babasından esinlenmişsin biraz?" Jong Hoon işi şakaya vursa bile korkmaya başlamıştı. "Konuşmaya başlamadan önce bir çocuğum olduğunu hatırlamanı isterim. Onun babasız kalmasını istemezsin. Ben de senin bebeğin babasız kalmasın diye uğraştım sonuçta."

Da Eun güldü ilk önce. "Seni buraya çağırma sebebim seni öldürmek değil." Da Eun, Jong Hoon'un önüne para dolu bir zarf uzatıp ciddiyete büründü. "O bekarlığa veda partisinde bir tane bile kadın olmayacak."

"Dilersen tüm paranı ver onları kızsız bir bekarlığa veda partisine ikna edemem, çünkü ilk başta ben karşıyım."

"Bu para kızsız bir bekarlığa veda partisi yapılması için seni ikna etme yöntemim değil, kızsız bir bekarlığa veda partisi yapman için gereken para. Yuna! Jong Hoon'a neden kızsız bir bekarlığa veda partisi yapması gerektiğini anlatır mısın?"

Da Eun'un yerini Yuna aldı. "Biliyorsun Jong Hoon... Bir oğlum var. Büyüyüp delikanlı olacak. Oğlumla beraber So Ryun da büyüyecek. Peki Yoo Myung'un, kızına sulanmamasının tek yolu ne biliyor musun?" Yuna eliyle kendini işaret etti. "Benim, Jong Hoon. Eğer bu bekarlığa veda partisinde kız olursa Yoo Myung'un beynine özellikle So Ryun'u kazıyacağım."

Jong Hoon parayı aldı. "Ben o zaman striptizci kızlar için diktirttiğimiz kıyafetleri satayım."

×××

Won Bin dizüstü bilgisarını dizine oturtmuş, bir yandan kahvesini yudumlarken bir yandan da hiç dinlemediği Jong Hoon'a "Evet, haklısın." diyerek onu geçiştirmekteydi.

"Sonuçta striptizciler de bir bababın kızı... Gitmemiz ayıp olur." Jong Hoon kendini ikna etmeye çalışıyordu. Won Bin ise gözünü bilgisayardan ayırmadan umursamazca cevap verdi. "Haklısın."

DADDY EFTİWhere stories live. Discover now