1

166 13 15
                                    

Yediğim tokatla başım sağa döndü. Acısının dinmesi için dişlerimi sıktım. Acımı göstermeme gerek yoktu, zaten yıllardır görüyordu. Sağa dönen başımı kaldırıp yüzüne baktım. Çeneme gözlerini dikti ve alayla güldü.

"Birileri güçlü rolüne bürünmüş bakıyorum." Bunu derken güçlü kısmında baskı yapmıştı. Bu hareketi öfkemi daha da arttırdı. Sinirle sıkmaya devam ettiğim çenem ağrımaya başladı.

"Fakat sana güzel haberlerim var. Bu güçlü rollerini artık bana yapmayacaksın." Dedi ve kahkaha attı. Şaşkınlıkla gözlerim hafifçe büyüdü sıktığım çenem gevşedi.

"50li yaşlarımdayım ve artık sana işkence çektirmek beni yoruyor. Her ne kadar zevk verse de yoruyor. Ama bunu kurtuldum olarak düşünme artık senin hayatını oğlum mahvedecek." Ne yani artık gidiyor muydu? Hayatımı boka çeviren bu adam artık olmayacaktı. Fakat oğlu yerine geçecekti. Lanet Novak ailesi asla peşimi bırakmayacaktı anlaşılan. Bu benim için yine de güzel bir haber çünkü oğlu daha kolay yemdi. Bu evden, lanet Novak ailesinden kaçmak için bir şanstı. Tüm bu düşüncelerimden sıyrılarak konuştum.

"Cehennemin dibine kadar yolun var bunak."
Bunu duymasıyla yine gürültülü bir kahkaha attı. Arkama geçip kulağıma doğru yaklaştı.

"Sen benden kurtulduğunu sansan da ben senin hep" şakağıma dokundu "kafanın içinde ve rüyalarında olacağım. Benden asla kurtulamayacaksın. Hep en büyük kabusun, en büyük korkun olacağım."
Kulağımdan uzaklaştı ve omzuma iki kere vurdu. Kapıya doğru yürürken konuştu.

"Ve oğlum Castiel'le tanış. Benden sonra hayatını cehenneme çevirecek kişi." Dedi ve kapıyı açtı. Castiel denen herif içeri girdiğinde baştan aşağı süzdüm. Mavi gözler, üzerine giydiği trençkot, düzgün bir vücudu ve güzel bir yüzü vardı. Güzel diyordum çünkü babasına gözleri dışında babasına benzemiyordu. Castiel yanıma yaklaştı. Tam önümde durdu ve konuştu.

"Ben Castiel sen de Dean olmalısın." Dedikten sonra yediğim kafa darbesiyle hatırladığım en son şey koca bir boşluktu.


YENİ KURGU!!!!
Bu kurgu için o kadar heyecanlıyım ki. Küçük bir başlangıç yaptım. Birbirlerine aşık olmayacaklar çünkü bu olursa fazla klişee qkdmsmmd sadece acı çektireceğim. Bu tarafta Dean mi olur Cas mi olur bilemem artık aldmlsmd

Neyse iyi okumalar. Oy vermeyi ve yorum atmayı unutmayın. Diğer bölümde görüşürüz.

        -katil civciv

EscapeWhere stories live. Discover now