Prolog

5.4K 167 183
                                    

(o fata care m-a susținut sa continui "Poseda-ma" și mi a trimis nenumărate mesaje frumoase)

Stau ghemuita pe scaunul pasagerului și îl sfidez din priviri pe necunoscutul de lângă mine. După ce așa zisul meu iubit m-a abandonat pe autostradă, la o benzinarie doar cu un bagaj și putinii bani pe care am avut inspirația sa îi iau cu mine, am fost nevoită sa fac autostopul.

Oboseala mă copleșește și usturimea ochilor injectați de atâta plâns devine insuportabilă. Încerc sa uit această zi, plina de suferință și de regretul ca sunt prea visătoare și credula, dar odată ce închid, chiar și pentru o secundă ochii, simt ca retrăiesc ziua...  Încerc sa lupt cu oboseala, însă ochii parcă sunt căptușiti cu plumb și se opun încercărilor mele de a rămâne trează. Când somnul mă biruie, imaginile se derulează clar și vreau sa refuz plecarea, dar sunt doar un martor al zilei ce a trecut.

Totul a început acum câteva ore când am fost de acord sa plec intr-o vacanță cu iubitul meu, care mi-a propus sa stăm câteva săptămâni la vila părinților lui de pe plajă. Mi-am făcut un bagaj micuț cu câteva haine și trei costume de baie. În ultima noastră vacanță el a plătit tot așa ca am decis sa nu iau mulți bani, lucru pe care ulterior l-am regretat. Eram împreună de doi ani și era tare grijuliu cu mine, însă relația noastră s-a cam răcit treptat. Bănuiam ca a găsit pe cineva mai bun decât mine și am suferit mult gândindu-ma la acest lucru.

Dimineața el a intrat fără nici un zgomot s-a apropiat de mine și a început sa mă sărute doritor, devorandu-mi gura. Fiecare atingere pe care am simțit-o în acea dimineață, îmi făcea acum pielea de găină și suferința fiind copleșitoare. Vreau sa mă trezesc, dar destinul are alte planuri. Mă uit la mine și văd bucuria pe care sunt convinsa ca nu o voi mai simți niciodată. Vreau sa îl lovesc pe nenorociți, dar eu nu am nici o putere, acțiunile mele sunt doar o amintire și sunt nevoită sa observ fără sa fac nimic. Trage pătura de pe mine, eu fiind acoperită doar de niște chiloți de dantelă aproape inexistenți și îmi prinde mâinile deasupra capului. Coboară cu sărutările umede pe gât și începe sa muște, sa suga și sa linga fiecare particica de piele. Buzele lui pofticioase îmi prind sfârcul întărit și îl sug, înfigand ușor dinții în el. Un geamăt imi iese din gatul si nu îmi dau seama când își da hainele jos de pe el, rămânând doar în boxeri. Își freacă membrul întărit de feminitatea mea și gem când îi simt erecției. Fără sa îl avertizez îl dau jos de pe mine și mă ridic din pat. Îi aud glasul ragusit de dorință și nu sesizez nimic omenesc in el:

-Iubito! Știi ca îmi plac partidele matinale! spune și încearcă sa mă tragă în pat.

-O sa fie aglomerat dacă nu plecam acum, avem timp și mai târziu pentru asta. spun și chicotesc, însă zâmbetul îmi piere când îi văd răceală din ochi.

-Nu îmi pasă! spune răspicat și mă trage brutal în pat, urcându-se peste mine. Te vreau acum, scumpo! îmi șoptește la ureche. Nu voi rezista sa nu te simt tot drumul. zice lundu-si din nou tonul blând.

-Dacă mai stăm mult drumul va deveni mai lung... spun sărutându-l cast pe buze.

Se încrunta ușor și se da jos de pe mine, nu înainte sa îmi strângă ușor un sân excitat. Mă ridic din pat și mă îndrept senzual spre baie. Dau sa intru în baie dar îi aud vocea ragusita:

-Și acum eu ce fac cu asta? întreabă și arată spre erecția lui uriașă.

-O sa o rezolv când ajungem. spun și intru în baie.

Dau drumul la apa ce îmi relaxează mușchii încordați. Ies rapid și mă înfășor în prosop. Ies din baie și îl văd pe Josh întins pe pat. Mă duc in dresing și îmi aleg niște haine comode. Dau drumul la prosop și aud un mârâit înfundat din spatele meu.

Autostop (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum