Karne Günü

33 5 0
                                    


IYI OKUMALAR

💙💜💛💚💖💙💜💛💚💖💙💜💛💚💖💙💜💛💚💖💙💜💛💚💖💙💜💛💚💖💙💜💛💚

Alarmın sesiyle yataktan fırladım.Bugün karne günüydü.Ve kıyafetleri istediğimiz gibi giyebiliyorduk.Bugün güzel olmam lazımdı.Yigiti görecektim çünkü.Hemen dolabın karşısına geçtim.Yok ya ya da vazgeçtim.Kendime çok özen göstermeyecektim.Ruh halim nasılsa o kıyafetleri seçtim.Sonra hemen üzerime giydim.

Fazla da makyaj yapmadan evden çıktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Fazla da makyaj yapmadan evden çıktım.
Hemen bir taksi çevirdim.

Ve 15 dakikada okula vardım.Bugün yoklamayı almadıkları için kantine gittim.Ve kendime 1 tost yaptırdım.Kahvaltı yapmamıştım çünkü.

Saat 10.30 olduğu icin sınıfa çıktım.Ve içeriye girdim.Sinıfa şöyle bir göz gezdirdiğimde siyah giyinen bir tek ben vardım.Herkes çok özen göstermişti.Hoca bana bakarak

-hoşgeldin beren

-hoşbulduk hocam

-konseriniz cok güzeldi sesini herkes çok beğendi

-teşekkür ederim hocam ama herkesin içinde söylemeyin bunu malum bazılarının gözü falan değer

-hmm peki kimmiş o baziları

-önemli değil hocam yarası olan gocunur zaten

-tamam yerine geçebilirsin.Evet sınıfta da herkes burada olduğuna göre karneleri dağıtabilirim.Karneleri verirken de size birkaç sorum olacak.

Diyerek karneleri dağıtmaya baslamıştı.Peline sira geldi.Takdir almıştı.Hoca ona donerek

-bravo pelin bu sene başarılı bir öğrenciydin.Bu sene lys ve ygs ye girdiniz.Ve ne meslek düşündüğünü merak ediyorum.

-hocam ben eşit ağırlık okudugum için psikolog okumak istiyorum.

-hmm güzelmiş.

Diyip baska ögrencilerin de adını teker teker saymaya başladı.Sıra cemreye gelmişti.Tesekkür almıştı cemre.

-hocam ben hukuk okumak istiyorum.

-guzel

Başkalarının adınıda okuduktan sonra sira yiğite gelmişti.Takdir almıştı.o kadar çalışmamasına rağmen.

-evet yiğit senin ne olmak istediğini gercekten merak ediyorum.

-hocam ben işletme okumak istiyorum.

-güzel.

Sonra sıra bana gelmişti.Takdir almıştim.Kimsenin yapmadığını yaptım ve hocaya sarıldım.Yigit arkamdan bana bkaıyordu hissediyordum.O da beni ozlemişti.Bu düşünce beni gülümsetti.

-hocam ben moda tasarim okumak istiyorum.Ama bir tek moda tasarim okurum da demiyorum.Puanım neye yeterse ben onu da okurum hocam.

-saol beren

-ne icin hocam

-bu sinıfta bu sene beni bir tek sen ciddiye aldığın için.

Gülümseyip arkamı döndüğümde yiğitle göz göze geldim.Demek ki gerçekten bana bakıyordu.Ona da gulumseyip yerime oturdum.Ve hoca birden herkese tek tek bir şey dağıtmaya başladı.

-evet çocuklar bunlar mezuniyet davetiyeleriniz.Herkesin katilma dileğiyle.

Diyip dağıttı herkese.Yarın değil sonra ki akşamdı mezuniyet.Tabi ki katılacaktım.Bu arada ben size cemrenin ve pelinin de ne giydiklerini göstereyim.Cemrenin giydiği elbise

Cemrenin giydiği elbise

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Pelinin giydiği elbise

Ikisinin de giydikleri benim elbisemden daha renkliydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ikisinin de giydikleri benim elbisemden daha renkliydi.Gerçi bir tek onlar değil herkesin elbisesi benimkinden daha renkliydi.Etrafıma tekrar bakındığımda yiğitin gözleriyle karşılaştım.Ve o hemen gözlerini kaçırdı yine.

Bütün okul istiklal marşını da okudu ve herkes dağılmaya başladı.Benim gözlerim hep yiğitteydi.Ama o arkasına bile bakmadan arabasına binip gitti.Bende bir taksi çevirdim hemen.

Yigitin agzından

Beren sinıfa girdiginde bütün kızlardan farklı olduğunu gördüm.Renk bakımından.Herkes renkli elbiseler tercih etmişti.Ama o normal sade bir siyah elbiseyle gelmişti.Ama yine benim ilgimi çekmeyi başarmıştı.Hoca karneleri dağıtmaya başlamıştı. O da takdir almıştı bende.Benim gözlerim ona takılmıştı yine.Bu kız benim aklımı alıyordu.

O da etrafina bakındığında gözlerimiz buluştu.Tabi ben hemen gözlerimi kaçırmıştım.

İstiklal marşını okumak icin bahceye çıktık.Berenin gözleri hala bendeydi.Görüyordum.Bende arkamı bile donmeden arabama binip uzaklaştım okuldan.Ama hemen gitmemiştim.Onun da okuldan çıkmasını beklemiştim arabada.O da hemen bir taksi çevirdi.Bende onları takip etmeye başladım.Ama eve gitmiyordu.Sonra bir avm ye girdiğini gördüm.Bende avm ye girdi.O hemen bir mağazaya girip elbiselere bakınmaya başlamışti bile.Hemen bir elbise alıp kabine girdi.Bende onu beklemeye başladım.

10 dakika sonra çıktığında nefesimin kesildiğini hissettim.

10 dakika sonra çıktığında nefesimin kesildiğini hissettim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Berenin agzından

Allahım bu müthiş bir elbiseydi.Ve bana çok yakışmıştı.Hemen kasaya gidip ayırttım.

Sonra avm den çıkıp bir taksi çevirdim.Ve eve gittim.Odaya gidip üzerimi değiştirdikten sonra yatağa attım kendimi.Ve kendimi uykunun ellerine bıraktim..

Okuyucularımın begeni ve yorumlarını bekliyorum

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Mavi İntikam ( Tamamlandı )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin