|10|

39 5 47
                                    

Çok saçma yazıyorum sanki yauvvv xnxndjdbdjdnjdjskjsowiendn

Feels yeeeeeeeeeeesss

Neyse hadi yb.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Sıkı sıkıya sarıldım Jiminle artık yorulmak istemiyordum. Jimin benimle neden konusmamisti şimdi bunu çözmek lazımdı .

Jimin beni kaldırdı ve daha önce gittigimiz depoya geldik. İçeri geçince beni kendine çevirdi " önce seni temizliyelim sonra konuşalım " haklıydı o an üstten aşağı kan olduğumu fark ettim. Üstümü çıkardım ve üst kata çıktım Jimin tam dönüp gidecekken sıkı sıkı eline tutundum "kal" sesim biraz kırık çıkmıştı, kasları havalandı ve başını salladı oda üzerini çıkardı ikimizde iç camasiriyla kalmıştık neden tepkim yoktu bilmiyorum utanmiyordum bile.

Elinden cekeledim onu banyoya girdik suyu en soğuğa ayarladım gözlerimi kapattım su vücudumdaki kanı yere taşıyordu çok geçmeden yüzüme yakın nefesi hissettim ve belime yerleşen elleri .

Ellerini yukarı sürükledi omuzlarimda, goguslerimin arasinda, boynumda sürükledi parmaklarını en son tam gözümün altında kaldı başparmağı ve yüzümü yandan kavradı eline doğru yaslandım gözlerimi açtım , bir nefes otemdeydi bu geceyi güzel yapacak herşey .

Sakince yikandik ikimizde hiç konuşmadan ve bir daha temasta bulunmadan ilk o çıktı kurulandi peşine ben .

Üzerime onun tişörtleri den bir tane geçirdim iç camasirlarim islakti onun dar baksirlarindan birini giydim , onunda üzerinde düz bir tişört altında eşofman vardı .

Sessizce indik aşağı ben koltuğa oturdum oysa bacaklarima uzandı .

Bir müddet saçlarıyla oynadım griligini kiskandigim saçlardan ayiramadim ellerimi, derin bir nefes çekti konusacakti.

"Seni Jungkook seviyordu " dedigiyle saclarinda gezen ellerim durdu afalladim . " Yani ben öyle sanıyorum , biz bir gece çok icmistik baya çok hemde ve bana biri var demişti kendini ondan alamiyormuş sonra sizinle daha samimi olduk ilk başta aranızdan birini düşünmedim bile ama daha sonra Biayla iyi anlaştı ama daha sonra fark ettim Suga hyungun Biayla zaten bir ilişkisi vardı. Sonra seninle yakın oldu fazla iyiydiniz ilk başta çok takilmadim kafaniz baya uyuyordu ama sonra Jungkookla seni gördüm mutfakta seni tezgahla arasına almıştı ve çok çok çok yakindiniz . Seni sevdiğini sandım ama bu gün anladım o seni sevmiyor o seni kardeşi gibi görüyor sana benim baktığım gibi değil sanki diğer yarısına bakar gibi baktı . Özür dilerim kafama göre davrandigim için ." Sustu, sustum ne diyecegimi bilemedim.

Kaç haftadır çektiğim sıkıntı ve kirginliktan eser yoktu şimdi . "Park Jimin bunu nasıl basariyorsun?" Anlamaz gözlerle baktı bana kafasını kaldırıp oturarak baktı bana "Neyi?" Derin bir nefes aldım.

Onu geri itip kucağına tirmandim ve oturdum ne yaptığımı pür dikkat izliyordu duşta bana yaptığı gibi elimi gezdirdim ve bende tam yüzünü aynı yerden kavradım oda elime yaslandı elini elimin üzerine atıp gözlerini açtı tam gozbebeklerime baktı yine bir nefes vardı aramızda diger elini aldım ve kalbimin üzerine koydum " Bunu." dediğim şeyin uzerineyse o bir nefeslik aralik kayboldu , biz artık tek nefestik .

Dudaklarimi esir alan güzel dudaklar gibi kalbimi esir alanda güzel bir adam vardı şimdi .

°Bia°

Kolumdan tutarak sürükledi beni Suga sinirliydi ve onun sınırını geçiren tek ilaç bendim.

Arabaya binip Jungkooku bizim evde bıraktık ve o sürmeye devam etti . İcecekti anlamıştım . İlk önce bir otele girdi ve bir oda ayarladı peşine aynı hızla gelip beni bir bara soktu son ses müzik vardı ama o kadar sikis tikis bir alan değildi bir masaya oturduk masaya bilmem kaç sise içki söyledi .

"Seninde icmeni istiyorum yorgunlugumu almani istiyorum" diyerek burnunu boynuma tam kulağımın altına surttu geri çekilmeden aynı yeri öptü .

Onunla aslında cevredekilerin sandığından daha uzun bir ilişkimiz vardı gizliydi arabada kaldığımız her an gibi .
Tabiki bir şeylerden şüphe duyanlar vardı ama anlamıştım artık saklamiyorduk bu gece sondu , gizli olmayacaktı ilişkimiz.

Herşeyin ilki oydu benim için ve sonda kalmasından yanaydim . Onun gibi bir adam zordu başa cikilamazdi tıpkı benim gibi ama nasıl oluyorsa biz iki ateş küresi birbirimizde duruluyorduk.

En sonunda adam akıllı sarhostuk ama kafamızda bu geceyi unutmayacak kadar netti . Odaya geldiğimizde zerre konusmuyorduk odadaki tek ses dudaklarimizin birleşme sesiydi.

Beni baştan aşağı soyarken sanki kalbimin içine daha çok giriyor ve beynimi ele geçiriyordu . Her şekilde yaklasmistik daha önce birbirimize ama bu ilkti ilk defa böylesine butunlesecektik elleri vücudumda gezerken sanki her geçtiği yere kızgın demirler bastırıyordu içimde bir şeyler çok feci patlıyordu .

Bembeyaz teninde artık benim isiriklarim benim morluklarim vardı o benimdi ve sadece benim olacaktı .

İçime her vuruşunda kalbimde vuruşlarıyla atıyordu bana yıldızları gosterdigindeyse bu adama aşık olduğum için bir kez daha gurur duydum.

Gecenin sonundaki sıcacık tenlerimizin birbirine değdiği her dakikada huzuru kanima işlerken buldum. Saçlarıma kondurdugu opucukse 'seni seviyorum ' demekti benim onun elini oksamamsa 'bende seni seviyorum Suga' demekti bizim aramızda biz kelimeler olmadan da birbirimizi tamamliyorduk.

°Daimon°

Kolumdaki acı yoktu zaten o yanımdayken hiçbir acı hiçbir sıkıntı yoktu .

Bir insan delicesine nefret edip kedi köpek gibi olduğu bir insanla bu hale gelebilirdi.

Taeyle çok kavga ederdik nedendir bilmem birbirimizi sürekli aşağılama kompleksine kapilmistik . O sabah ikimizinde sahil kıyısında huzur bulmasıyla başlamıştı birbirimizin içine dokunmamiz.

Suyun kıyıya vurma sesini dinlerken ilk defa yanımdaki bir insan huzursuz etmemişti beni daha sonraysa konuşmaya başlamış ve aslında ne kadar uyumlu olduğumuzun kanaatine varmistik.

İkimizde guluyorduk ve onun kahkahası insanda durup izleme isteği uyandırıyordu ve ben kendi gulmemden utaniyordum onun yanında biz hiç sevgili gibi olmamistik ta ki kolumdan vuruldugum güne kadar .

Evde bir dakika olsun başımdan ayrilmamisti beni beklemişti , bu gece saçlarımı okşayan bir elle uyandım ama karanlıktı ve o uyandigimi anlamamisti sessizce fısıldıyordu " yalvarırım bir daha bu hale gelme çok korktum sana sevdiğimi soyleyemeden seni kaybetmekten çok korktum ilk defa birisinde böylesine güzel bir gülümseme bulmuşken ağladığını görünce çok korktum ellerini tutamadan ellerimden gitmenden korktum " o bu cümleleri sarf ederken dolan gözlerime mani olamadım .

Diğer elini sıkı sıkı tuttum kafasını kaldırıp bana baktı o da ağlıyordu gözleri Işıl isildi karanlıkta "Aptal en az senin kadar bende korktum bir kez daha o güzel sesi o muhteşem kahkahayi duyamamaktan korktum bir kez olsun 'seni seviyorum' diyememekten korktum" bir hıçkırık terk etti dudaklarimi . " Ne diye bunları yüzüme söylemiyorsun herşey için geç olmadan neden atilmiyorsun belkide sadece bu sefer şanslıyımdim ki kolumla siyirdim , iş işten geçsin diye mi bekl-" cumlemi tamamlayamadim tabi .

Dudaklarima kapanan dudakları tüm cevabı vermişti bana . O da beni seviyordu , o da benim kahkahamda boguluyordu , o da benim kadar beni kaybetmekten korkuyordu .

Alnıma bastırdı bu sefer dudaklarını " Bizim için asla hiçbir şeye geç olmayacak" dedi isteğim cevap kesinlikle buydu.

Onun yanında olmaktan onun kalp atışlarını dinlerken uyumaktan daha güzel bir uyku olabilirmiydi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kaç gündür çok ağır feels geçiriyorum Jimine sözler yazmaktan edebiyatim kurudu.

Okuduğunuz için coooookkk teşekkür ediyorum . <3

Bu bölüm kesinlikle final değil aslında yapmayı düşündüm amaaaa bu vereceğim birkaç karara bağlı zaten o duruma göre bir duyuru paylaşırım , çok uzun uzadıya kurguları sevmiyorum boğuluyorum .

Ay aman ne çok konuştum neyse öptüm kıps😉





 The Other Side ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin