Chapter 1-Πρωτη συνάντηση οχι και τοσο καλή

1.1K 92 84
                                    

Hellooo people!!!Τι κάνετε;;Εγώ είμαι μια Χαρά!Άρχισα να γράφω την ιστορία πάλι με κάποιες μικροαλλαγες πείτε μου τι πιστεύετε!

Love as always h

"Anne!Κατεβα θα αργησουμε!Έχουμε να κάνουμε και ένα ταξίδι 4 ώρες! "μου φωναξε η Christie από το σαλόνι."Έρχομαι!Η Rose ξεκίνησε;"την ρώτησα." Ναι,έρχεται να μας πάρει."

Well,πάντα αργω όπου και να πηγαίνουμε πάρτι,γαμους,βαφτισεις,πάλι καλά έχω τις κολλητες μου να μου το υπενθυμίζουν."Αντέ ρε η θεία μου η Lousy πιο γρήγορα έκανε!" "Η θεία σου η Lousy δεν είναι κουτσή;"την ρώτησα." Αυτό λέω..."

Τι γλυκιά που είναι ...

Τελειώνω με το απλό μακιγιάζ μου και πιάνω τα μαλλιά μου μια ελαφριά ουρά."Έτοιμη!"της είπα ενώ κατεβαινα τις σκάλες" Επιτέλους! Αντε η Rose περιμένει έξω με το αμάξι. "μου είπε και φύγαμε.

On the road

Rose:Έχουμε 4 ώρες δρόμο...Δεν θα αντέξω! Έχω αγχωθει πολύ!
Christie:Λογικό!Αφού θα δεις τον Louis...της είπε και την κοίταξε με ένα πονηρό χαμόγελο. Rose:Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σκασεις!
Christie:Σκάω.

Όλες ξέραμε πόσο θαυμαζει τον Louis. Εγώ τον Harry,η Christie τον Zayn, και η Rose τον Louis.Ειχαμε κανονίσει ότι αν ξεκινούσαμε 4 η ώρα θα ημασταν στην συναυλία στις 8 με το πάσο μας.

Εγώ:Τα εισιτήρια τα πήραμε;
Christie:Ηρεμησε τα έχω μέσα στην τσάντα μου.

Μετά από 2 ώρες...

Είναι η σειρά μου να οδηγήσω... Αλλάξαμε θέσεις με την Rose και ξεκίνησα να οδηγώ. Η Christie ακόμα δεν πήρε το δίπλωμα της και μοιρασαμε τις βαρδιες στο τιμόνι.

Πόσο άχρηστη μπορεί να είναι θεέ μου;;;

Ευτυχώς είναι Σάββατο η συναυλία και μπορούμε να πάμε, γιατί είναι και η σχολή στην μέση!

Αααα ναι δεν σας το είπα.Τι αφηρημενη που είμαι σαν την θεία μου από το χωριό που έχει αλτσχάιμερ.#νοτ

Εγώ με τα κορίτσια πηγαίνουμε σε μια σχολή που έχει ότι επάγγελμα θες!Είναι πολύ ωραία!Έχει και ωραία γκομενακια ...Εννοώ παιδιά...Πολύ καλά παιδιά...

Εγώ είμαι στην μαγειρική, η Christie είναι στην ζωγραφική και η Rose είναι στους μηχανικούς οχημάτων .

Καλά μιλάμε είμαι τοπ μαγειρισσα.Δηλαδή μου λες φτιάξε μου μια τούρτα και σου δίνω την διεύθυνση του ζαχαροπλαστειου .Εντάξει όχι και έτσι.Κάτι κάνω ...

My Princess(H.S)Where stories live. Discover now