So good.

251 20 4
                                    

Elyon și Jimin își făceau bagajele împreună, de 2 zile. Astăzi este ziua plecării și încă nu au terminat bagajele.

- Încă 10 minute! -strigă Jimin din dormitor, de parcă l-am crede. Spune 10 minute de cel puțin o oră, începem să ne întrebăm dacă chiar își face bagajele. Elyon stă mai mult cu Jimin în ultimul timp, și asta nu mă deranjează deloc. În timp ce eu și Shera am devenit mai apropiate având în vedere că doar noi suntem singure. Discuția de aseară cu Shera m-a făcut să mă simt mai "bine primită" în propria mea viață, m-a făcut să nu mă mai simt cum spun anti-fanii. Dar mai ales m-a ajutat în decizia ce avea să-mi rănească sau să-mi vindece inima, Mino, Sehun sau Jungkook. Mi-am dat 24 de ore pentru a decide pe cine iubesc cu adevărat sau în cazul lui Mino, pe cine plac cu adevărat pentru că pe Mino nu-l iubesc.

- Plecăm fără voi! -strigă Jin cu gura plină de bomboane, e cel mai drăguț Oppa pe care-l cunosc, iubita lui cu siguranță va fii fericită și sper să aibă grijă de inimioara lui de zahăr, așa cum ar spune V. În sfârșit cei 2 porumbei își fac apariția. Ne urcăm cu toții în cele două mașini cu 8 locuri. Evident că ne amestecăm, eu am ajuns în mașină cu Mira, Lara, Nam Joon, J-hope și Suga. În timp ce Elyon, Shera, Jungkook, Jimin, Jin și V s-au urcat în cealaltă. Drumul până la aeroport e destul de lung, mai ales când Nam Joon "responsabilul" conduce.

- Unnie! -țip la Lara pentru că îmi tot face poze pe ascuns, doar că inteligenta lasă blițul. Începem să râdem și să ne facem "poze compromițătoare" într-una. Mă întorc către Suga, care era de cealaltă parte a mea și asculta muzică în timp ce mânca cipsuri. Îi fac semn Larei, se pare că amândouă ne gândeam la același lucru. Îl asaltăm pe Suga cu telefonul cred că i-am făcut cel puțin 20 de poze doar cu al meu.

- Oppa de ce nu te bucuri mai mult de compania noastră? -spun și îmi fac numărul de fată copilăroasă

- Pentru că nu e de bine să fiu în compania voastră. -spune și începe să râdă

- Chiar așa o companie rea suntem? -îl întreabă Lara și sărim pe el pentru a-l gâdila, nu cred că l-am mai văzut să râdă așa de tare... niciodată.

- Ya! Faceți liniște mă desconcentraţi! -spune Nam Joon când alunecă puțin pe autostradă cu mașina

- Mira când te apuci din nou de condus? Responsabilul de Nam Joon s-ar putea să ne omoare. -spun ironică

- Eu era deja să vă omor e rândul altcuiva. -începe să râdă, dar mie nu-mi vine să cred că s-a resemnat

- Nu-i nimic când o să iau carnetul... o să vedeți. -talentul meu la condus este incredibil, este greu de crezut că sunt începătoare.

- Mai bine nu. -spune Jin și încep să râdă, iar eu mă uit confuză la ei

- Fără supărare, Ji Yong ne-a povestit despre aventurile voastre cu mașina. Serios Kris? Nu ți-a păsat deloc de biata veveriță? -spune J-hope și de data aceasta toți râd, mai puțin eu

- Ea s-a băgat sub roțile mașinii! -spun nervoasă pentru că moartea acelei veverițe chiar m-a făcut să sufăr.

- Când o să ajungem la Masan o să vă fac poze tuturor, așa că ar fi mai bine pentru voi să fiți arătoși în orice circumstanțe. -ne avertizează Lara cu ochii lipiți în telefon, în timp ce eu făceam poze pentru instagram cu Suga, pe care le pun imediat. Ajungem în sfârșit la aeroport, ne dăm cu toții jos din mașină. Niciodată nu m-am simțit atât de bine în preajma lui Suga îmi dă o cască și pune Cheer up de la Twice ceea ce mă face să râd pentru că el nu pare a fi genul care ascultă genul ăsta de muzică. Începem să dansăm în timp pe melodia pe care o auzeam doar noi. Jungkook și Shera ni se alătură, în timp ce-i lăsăm pe ceilalți să aibă onoarea de a ne lua bagajele.

Lost Lovers: Comeback (Vol II)Where stories live. Discover now