{8}

285 19 0
                                    

POV Anabella
De jongen knikt begrijpelijk. Dan steekt hij zijn hand uit. Ik neem zijn hand aan. "Nathan" "Anabella". Dan komt Saar naar beneden. "Mama wil je mijn haartjes doen?" Ik zie Anna gestresst kijken. "Kan Scott het niet doen?" "NEE DAT WIL IK NIET!" "niet schreeuwen " "sorry mama". Ik kijk ze aan. "Ik kan het wel doen?" "Wil je dat doen Bella?" Ik kijk naar Saar en knik. Dan pakt ze mijn hand en loopt met mij naar boven. Als we in haar kamer zijn kijk ik even rond. Ze houd erg van roze en paars. Oh en niet te vergeten prinsesjes. "Zal ik jou is even heel mooi maken?" Ze knikt. Dan gaat ze voor een kaptafeltje zitten. Ik ga achter haar zitten op mijn knieën en begin met het borstelen van haar haar.

POV Scott
Ze is bezig met het haar van Saar. Ik wist niet dat ze dat ook kon. Ze kent me nog maar net en doet al zo veel voor ons. Ik loop snel verder.  Nathan klopt op mijn rug.  "Leuke meid" "klopt ik heb haar laatst op het school feest uitgekozen" "dat heb je mooi gedaan." Ik knik. We komen aan in mijn kamer en beginnen met een schietspel. "MAAK HEM DOOD. MAAK HEM DOOD" "SCOTT DAAR...DAAR.... DIE RUFTERS ZITTEN DAAR!"... zoals je kan horen zijn we bezig met een schietspel. Na een tijdje komt Anabella binnen. "Jongens mag het misschien iets zachter? De vrienden van Saar komen zo en het is een beetje vervelend als jullie dan dit roepen" "is goed. Wij komen ook zo naar beneden. Toch Nathan?" Ik zie dat hij naar haar staart. Oh god. Ik stoot hem aan. Hij kijkt me verbaasd en geïrriteerd aan. Maar dan knikt hij. Ik hoor Anabella schattig grinniken. Ik moet lachen. Dan loopt ze weg.
Nadat we hebben gewoon sluiten we alles af en lopen naar beneden. De vriendinnen van saar zijn er al. Ze zaten op ons te wachten. Snel gaan we op de grond zitten. Bella zit naast me en glimlacht naar me. Dan steekt mam de kaarsjes aan op de taart. Je ziet dat alle meisjes jaloers zijn alleen al van de taart. Saar maakt een wens en blaast de kaarsjes uit. Dan klappen wij. Je weet wel de gewoonlijke verjaardag routine.
Als we allemaal de taart op hebben ruimt mijn moeder alles op. Bella wou helpen maar mam hielt haar tegen. Ze komt iets later terug met ranja. En chipjes. Dan beginnen de meisjes te spelen. Ik kijk naar Nathan en Bella en knik naar buiten. Ik sta op en pak wat voedsel. Ook pak ik wat cola en glazen. Bella neemt wat over van mij en dan lopen we naar buiten.

POV Anabella
Ookal mag Scott dan sterk zijn alles alleen dragen is niet leuk. Dus ik pakte wat over. Als we buiten zijn gaan we op de veranda zitten. Je hebt mooi uitzicht op de tuin en daarachter het bos. Nathan schenkt voor iedereen wat te drinken in. En gaat daarna ook zitten. "Dus...." "de taart was heerlijk" ik kijk naar Nathan. "Dankje dat is mooi". Dan was het weer even stil. Ik kijk naar boven. De lucht begon al donker te worden. "Scott ik geef binnenkort een feest. Je kan komen?" "Denk het wel. Hé Bella" ik kijk hem aan. "De vorige keer zouden we toch naar ene feest gaan. Alleen toen viel je in slaap. Zie dit als dat feest." Ik knik. "Wanneer is het?" "Deze week vrijdag. Om 10 uur" "top dan kom ik langs je om half 10" ik knik. Daarna praten we nog over koetjes en kalfjes.

🍍vooruitspoeling naar vrijdag ochtend die aankomende week🍍

Ik rek me uit en druk mijn wekker uit. De week is snel voorbij gegaan samen met de meiden. Ik hoef nog maar 1 dag en dan heb ik het feest vanavond. Ik had het al aan Betta gevraagd en ze vond het goed. Zelfs dat scott me brengt en haalt . Ik trek een zwarte broek aan met een wit shirt. Lekker basic. Ik had vandaag geen sportkleding nodig. Gelukkig. Ik loop naar beneden en eet snel wat. Dan poets ik mijn tanden en pak mijn tas. Ik pak mijn telefoon en verlaat het huis. Ik pak de auto en ga naar school.
Als ik op school aankom zie ik dat ik vroeg ben. Mooi. Ik loop naar de bibliotheek in de school en werk wat aan een project dat we hebben gekregen. Dan loopt Scott naar binnen.."Scott!" Fluister/schreeuw ik. Hij hoort het en loopt naar me toe. "Hey. Wat ben jij vroeg" "ja moest nog even bezig voor een project. En waarom ben jij vroeg?" "Ik heb nog even wat getraind " "ik heb het eigenlijk nog nooit gevraagd maar wat doe jij eigenlijk hier?" "Dat klinkt hard. Maar ik doe boksen" hij moest lachen door de manier waarop ik het vroeg. Ik voel dat mijn  wangen rood worden. "Cute" hij knijpt in mijn wangen. Niet veel later gaat de bel. Ik sta op en pak mijn spullen bij elkaar. "Tot vanavond" "doei"  ik ga snel naar de les. Als ik er kom zie ik Sam al zitten. Ik ga naast haar zitten. "Hey meid." "Hoi hoi. Heb jij het huiswerk?" Ik knik en geef het haar. Ze begint het snel over te schrijven. Ik moet grinniken. Dit is wel echt iets voor haar. Na een paar minuten komt onze leraar binnen. "Waar is Nikki?" "Heeft ze het jou niet verteld?" "Wat verteld?" "Ze is ziek. Vannacht gebeurt. Overgeven enzo" "ah". "Willen de meiden achterin ook even stil zijn?" We kijken op en knikken. Laten we nu maar even mee doen.

"Ik kan het niet meer aan. We hebben te veel huiswerk gekregen " "kan je echt niet mee naar het feest vanavond?" "Nee sorry. Mijn ouders gaan uiteten met de buren. Dus moet ik op hun kinderen letten. Het spijt me" "maakt niet uit. Heel veel succes vanavond" "thank you. Jij veel plezier ". Ik zwaai naar haar en stap dan in mijn auto. Opweg naar huis. Als ik thuis ben aangekomen parkeer ik de auto en loop naar binnen. Ik pak wat te eten en wat te drinken en begin. Als ik alles op heb loop ik naar boven. Daar kleed ik me om. Ik doe een rokje aan en een wit shirt. Ik doe mijn gympen aan en ik doe nog wat sieraden om. Dan doe ik wat parfum op. Ik fix mijn haar een beetje en dan loop ik naar beneden. Ik pak een tasje en doe er wat geld in en mijn telefoon. Ook doe ik mijn spijkerjasje aan. Dan hoor ik iemand toeteren. Oh daar is Scott. Ik doe de deur open en zie hem staan. Ik pak mijn sleutels en loop naar buiten. Dan doe ik de deur op slot. Ik loop naar Scott. "Hey ben je klaar om te gaan?" "Ja. " hij geeft me een helm die ik op doe. Dan stap ik achterop. Hij start de motor en we rijden weg.

"Dit is het" ik kijk om me heen. De huizen staan hier een heel stuk uit elkaar. Eigenlijk net zoeits als bij Scott en Nikki. Dat betekent dat ze rijk zijn. Het huis is enorm. We stappen af en Scott legt de helmen weg. Dan lopen we naar de voordeur. Scott drukt op de bel. Dan word hij open gedaan. "Hey Scott en .... euhmm oh god... Ana..bella?" Ik knik lachend. Nathan stond voor de deur. "Mooi kom binnen. Jullie zijn een beetje laat. Jullie lopen achter". Ik kijk naar Scott die alleen maar lacht. Dan lopen we naar binnen. Ik doe de deur dicht. Dan kan ik mijn jas op hangen. Als we verder lopen komen we in een woonkamer. Er zitten een paar jongens en meiden. "Hey Scott.... en welke chick heb jij meegenomen?" Scott kijkt naar mij. "Dit is Anabella. Ze is nieuw hier." Een meisje kijkt me aan. "Hey meid mijn naam is Pien. Waarschijnlijk ben ik de enige normale hier. Hun namen hoef je biet te weten. Je onthoud ze toch waarschijnlijk niet. Oh kom zitten. Je hebt nig geen drinken. Maalt niet uit ik pak wel wat voor je. Oh ga zitten ga zitten." Ik moet lachen ze heeft wel wat weg van Sam. "Pien?" Ze knikt. "Heb jij toevallig een zusje die Sam heet?" "Ja. Hoe weet je dat?" "De manier waarop je praat. Ik zit bij haar in de dansgroep " "omg doe jij ook professioneel ballet?" Ik knik. Dan kijkt een ander meisje op. "Is dat moeilijk? Oh ik ben Mei Yin by the way" "het valt wel mee. Maar ik dans ook al iets van 15 jaar aan ballet. Dus.." Mei Yin kijkt me verbaasd aan. "15 jaar?" Ik knik. "Het was de droom van mijn moeder om te dansen. Maar ze kon het niet dus probeerde ze het bij mij. En ik vond het leuk dus ja..." ze knikt. Dan zie ik dat Pien weer terug komt met een drankje. Ik bedank haar en neem een slok. Wow daar zit veel alcohol in. "Wat is dit?" "Geen idee. Nathan heeft het gehaald. Maar het zou me niet verbazen als hij zelfs niet wist wat het was. Maar is het goed?" Ik knik. Het smaakt wel okay.

Na een tijdje zijn bijna alle jongens dronken. Pien is al weg gegaan. Ze werd door haar vriendje opgehaald. Dus ik ben alleen met Mei Yin. Ik kijk haar aan en we moeten lachen om de jongens die in hun dronken bui nogal raar aan het doen zijn. "Hey jongens het is al 2 uur 's nachts misschien moeten jullie naar huis gaan." Ik kijk naar Nathan. Dan kijk ik naar Scott die dronken is. "Nou ik weet wel dat ik niet met Scott naar huis wil. Hij is heel erg dronken." Iedereen knikt. "Misschien kunnen jullie wel hier blijven slapen" ik kijk naar Nathan. "Ik vind het goed" iedereen stemt in. Dan word Scott die het meest dronken was naar een kamer getild. "Anabella" ik kijk naar Nathan "we hebben geen andere kamer meer. Dus als je wil kan je bij mij slapen maar je kan ook bij Scott slapen." "Ik ga wel hier slapen. En weltrusten " "weltrusten". Hij loopt weg en ik ga naast Scott op het enorme bed liggen. Al snel hoor ik Scott snurken. Ik grinnik en val snel daarna in slaap.

LostWhere stories live. Discover now