29

421 21 0
                                    

Link pov.

"ik denk dat ik een klein probleempje heb" zegt Tess die naast me is komen zitten, "wat heb je nu weer geflikt" zegt Isa squasi boos "nou ik kreeg ruzie met Chelsea en ze schopte me tegen mijn scheenbeen dus toen spoot ik deodorant in haar ogen en ook in de ogen van Lisanne en Manou" zegt Tess een beetje bang. Ik begin te lachen en de rest zo te zien ook. "daar komt ze aan lopen" zegt Emma, "Theresatje toch wat moet jij met de populaire knappe boys van de school" zegt Chelsea pittig boos, "those are my friends" zegt ze op haar beste Engels. ik zie dat Chelsea met Jeremy begint te flirten maar hij kapt haar echt helemaal af waardoor ze pissig woord. ze loopt boos weg en we beginnen heel hard te lachen. "je moest haar hoofd zien toen Jer weg keek en met Emma in gesprek ging" zegt Tess lachend, "ja dat klopt" zegt joost tussen het lachen door, dan gaat de bel.

SKIP DE REEST VAN DE SCHOOLDAG

Tess pov.

ik loop met Isa mee naar huis, ik heb Link en Joost bedankt voor dat ik daar even kon verblijven en nu ga ik gewoon weer terug. ik plof thuis meteen op mijn eigen bed neer, ik hoor mijn telefoon over gaan en neem op,

Tess

random vrouw

Gevangenis mam en pap

hallo spreek ik met Theresa

uhh ja

ik moet je spreken over je ouders

vertel maar

ze zijn overleden bij een gevecht die is uitgebroken in de gevangenis

.........

...........

ik hang de telefoon op en loop naar buiten, ik weet niet of ik nou blij of verdrietig moet zijn, ze hebben me wel mishandeld maar het zijn toch mijn bloed eigen ouders. ik loop richting de Starbucks en bestel een warme chocomel, hij word meteen klaar gemaakt en ik neem een 4 persoons plek bij het raam, ik blijf naar buiten kijken en ik voel dat ik begin te huilen.

"mogen wij er bij komen zitten" vraagt een stem, ik herken de stem maar ik weet niet waarvan. "tuurlijk" mompel ik, er nemen 3 jongens om me heen plaats. "kijk is naar me" zegt de jongen naast me, ik kijk naar hem en zie dat hij schrikt, hij ziet natuurlijk mijn betraande gezicht. "wat is er gebeurt" vraagt hij geschrokken,, door mijn tranen kan ik niet zien wie het is. ik leg het verhaal uit en ik droog mijn tranen. "Duncan en Ronscall" roep ik zodra ik kan zien wie het zijn. ik geef ze een knuffel en begin te praten, (Ronscall is de shipnaam van Pascal en Ronald want die hebben in dit boek wat samen) "dus jij hebt wat met Emma" zeg ik tegen Duncan terwijl ik een pedo face trek, ze hebben wat sinds 2 dagen, dus na het incident met Jeremy. Duncan knikt alleen maar en word rood, na een tijdje ga ik weer naar huis en ik neem de jongens mee, ze zijn vast wel welkom.

als we thuis komen kijkt iedereen me raar aan, ik leg uit wat er is en ik krijg meteen een grote groepsknuffel, zelfs van Jeremy. we praten met ze alle en dan ga ik maar gewoon op bed liggen want morgen moet ik weer naar school. ik hoor Isa belend de kamer binnen komen zonder dat ze in de gaten heeft dat ik er ook ben. "oh echt jaaaaa" roept ze blij, ze hangt op en kijkt dan naar mij, "whats up" zeg ik heel droog. "de school is met een project daarnet in de fik gevlogen dus de komende 2 weken geen school" roept ze hard, iedereen is daardoor in de kamer komen te staan en begint te juichen. "slaapfeestje hier" roept Jeremy hard, we bellen Link en Joost ook en die komen er ook zo aan. dit gaat nog geschellig worden mompel ik in mezelf

Texting || JF/the Squad #1Where stories live. Discover now