İlk Günki Heyecan

220 8 7
                                    

~Yaren
Sanki lisenin ilk günü. Bu ne heyecan Yaren kendine gel. Sakin ol iyi düşün iyi olsun. Daha bir gün var ama hazırlıklarımı yapmalıydım. Yani ne birgün 5 saat daha vardı. Dayanamayıp yataktan kalktım. Kalktığım gibi ilk Elifnur' a baktım. Harul hurul uyuyor. Nasıl bu kadar sakin kalıyor anlamıyorum. Yada benmi anarmalim? Her neyse kısa bi duş yapmam lazımdı ama kararsız kaldım. Sonra vazgeçtim şimdi gece gece Elifnur'u uyandırısam olacaklar hoş olmazdı. Baya bi derin uyur kendisi. Elifnur'u atlayıp banyoya girdim. Gratis'den almış olduğun maskeler falan filan çoğunu yaptım. 1 saat boyunca böyle oyalandım. En son yaptığın maskeyide çıkarıp çantamı hazırlamaya gittim. Çantama gerekli olan herşeyi koydum ama herşeyi. Peşinden kıyafetlerimi ayarladım. Çok açık giyinmemeliydim yani tamam ilk gün değil ama yani dikkat çekmeyede merak yok. Ayrıca zaten eğer açık bile giysemdim herhalde babam kalkıp gelirdi. He onu anlatmadım dimi babam Samsunda yaşıyor. Arasıra yanına giderim. Daha yeni gittim ama özledim doğrusu. Her babada olan şeyler benim babamdada vardı. Mesela kısa giyinmek fazla dikkat çekmek bunlar benim için yasaklı şeylerden biri. Okulumuz serbest kıyafetli o yüzden biraz fazla kıyafetim var. Kıyafetlerimi ütüleyip dolabımın kenarına astım.

 Kıyafetlerimi ütüleyip dolabımın kenarına astım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu gece bu kadar yeterdi. Artık uyuma vakti geldi.

İlk hikayem nasıl oldu bilmiyorum vote ve yorumlarınız bekliyorum. Yanlış yazılmış yada manasız yerler varsa yorumda söylerseniz sevinirim
Öpüldünüz😘😘

BENİMKİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin