Vol. 2

194 8 2
                                    

Deci vreau sa va multumesc pentru tot. Ca sunteti aici. Ca imi sunteti alături. Va ador

Sophia pov.

Ma trezesc ca de obicei din cauza alarmei. Dar stai. Unde e Luke. Unde s copii. Nu nu nu nu. Am adormit plangand supa faza cu Julian. Nu nu nu. De ce ? Imi pun perna pe cap si incerc sa accept lucrurile. Martin, J, Bebe si 1D sunt in turneu. Acum suntem doar eu, băieții si Nicky acasa. Aud iciocanit in Usa.

-Intra. Tip cu capul in Perna. Imediat cineva se arunca langa mine. Cunosc parfumul prea bine. Era Luke. Imi ia Perna de pe fata si o pune sub cap.

-Ai adormit plangand. Am vrut sa te pas singura sa te liniștești. Zâmbește dulce.

-E ok. Nici nu stiu de ce m am trezit asa repede. S de-abia ora 8. Alarma Tâmpa.

-Poi atunci mai dormi. Se întoarce Si își bagă capul in perna.

Zambesc si ma intorc cu fata spre el. Zâmbește si ma trage langa el. Ma simt asa de mică in brațele lui. Ma strânge tare si asa mai adorm 2 ore. Asta pana cand un sunet ascuțit se aude de langa noi. Era mike.

-Mike. De ce mama naibii esti la mine in pat. Tip si zbor la propriu pe parchet.

-Mike. Ieși afara. Se aude vocea groasa a lui Luke. Era asa drăguț. Awww.

-Dar imi e frica. Calum ma aleargă cu o cutie cu vopsea roz Si spune ca ma va vopsi roz Bombon. Se ghemuiește langa mine pe podea.

-Awww copil mic si bleg. Hai la mama. Spun si ma aplec si il iau in brate. Nu o sa iti faca nimic.  Cu aia își face Nicky Șuvițe.  Zambesc si el pleaca. Ma trântesc pe pat si oftez.

-Eh iubito. Iar am vrut plozi.

-Taci Hemmings. Dau cu o perna dupa el. Il simt cum se ridica si pleaca.

Ma duc si eu sa fac un dus si sa ma pregătesc sa ies la alergat. Nu stiu ce altceva as putea face azi. Imi iau bustiera sport, tricoul, pantalonii de trening scurti si tenesii.


Oooo da. Capitolul 1 din volumul 2   Nu stiu exact cum si cand o sa postez pentru ca am ghinionul de a fi clasa a8a. Kiss

Harry's SisterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum