Son. (Mutlaka Okuyun!!)

68 4 0
                                    

Merhaba arkadaşlar. Çoooooook uzun bir zamandan sonra buradayım. Özlediniz mi:)

Öncelikle bu yıl teogcuyum. Ve ne yazık ki bu son bölümümüz. :(

Öncelikle, dizimiz bitse bile biz Seviyor Sevmiyor Ailesi olarak asla dizimizi unutmayacağız. Zaten mümkün değil ki.

Dizimiz muhteşem bir finalle gösterime son verdi. Eminim ki hepiniz finali izlemişsinizdir. İzlemeyen varsa hemen şimdi açıp izlesin. Çığlık atmaktan izleyemeyeceğinize bahse girerim. Hem üzülecek, hem haykıracaksınız.

Ama spoiler vermeden edemeyeceğim,mutlu sonla bitti. Hemde çok mutlu bir sonla:)

Her neyse, dediğim gibi dizimizi asla unutmayacağız. Belki de başka hiçbir dizi bizi bu kadar eğlendiremeyecek...

Oyuncular hakkında sadece duyduğum güncel haberleri verecek olursam;

Zeynep Çamcı (Deniz) en son Kara Yazı diye bir diziye katıldı ve dizi finalle bitti. Şuan ne yaptığını tam olarak bilmiyorum. Başka bir diziye katıldıysa eğer yorumlarda belirtirseniz sevinirim♡

Gökhan Alkan (Yiğit) şuan Kalp Atışı diye bir dizide oynuyor ve izlemedim fakat dizi çok ünlenmiş. Başarılarının devamını dilerim.

Yiğit Kirazcı (Tuna) en son ATV de bir dizide oynuyordu, fakat adını hatırlayamadım:) İzlemediğim için de final yapıp yapmadığını bilmiyorum.

Gonca Sarıyıldız (İrem) aslında size dürüst olacağım, şuan veya finalden sonra ne yaptığı hakkında hiçbir şey bilmiyorum:)

Diğer oyuncuların çoğu da farklı dizilere dağılmış durumda.

Son durumlar bunlar. Umarım ki başarılarını arttırırlar. Ve de birçok ödül alırlar ve ünlerini arttırırlar ♡

Evet, yavaş yavaş sona geliyoruz... Şunu söylemek istiyorum, sizleri çok seviyorum. Bu kitabın ünlenmesinde sizin çok katkınız var. En son baktığımda 23 Bin olmuşuz. Gerçekten çok teşekkür ederim♡

Wattpad dan tamamen ayrılmıyorum. Teog tamamen bittiğinde geri geleceğim. Hatta yeni düşündüğüm bir kitabım var. Ve o bir roman olacak. Lütfen okuyun ♡

Ve de bu sene yabancı dizilere başladım. Sadece 2 tane bitirebildim devamını getiremedim çünkü sanırım söylememe gerek yok. Teog baba saolsun.

13 reasons why ve de Riverdale izledim ve ikisine de bayıldım. Ama Riverdale hayranlığım şuan Allahuekber dağlarına çıktı yani anlayacağınız:)

Yani demek istediğim, tekrar Wattpad a döndüğümde Riverdale fan kitabı yayımlayacağım. İzleyenleriniz varsa okusun lütfen. Ve izlemeyenler, çok şey kaybediyorsunuz. Hemen başlayın.

Her neyse, sizi sıkıcı laflarımla sıkmak istemiyorum, sizleri çok seviyorum. Her şey için teşekkürler Seviyor Sevmiyor Ailesi. Teog bittikten sonra görüşmek üzere. O zamana kadar kendinize çok iyi bakın.

GÖRÜŞÜRÜZ ♡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 12, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Seviyor Sevmiyor Hakkında Her ŞeyWhere stories live. Discover now