❤1.BÖLÜM❤

51 9 27
                                    

Hello!!!Ben geldimmm❤
Multi'de kızların giydikleri var

Şira'nin Ağzından

Yine aynı şekilde uyandım Hilal üstüme atladı yine o iğrenç işe gitcem üniversiteyi bittirdim ama iş bulamıyorum o yüzden cafe'de garsonluk yapıyorum saat 10'da iş yerinde olmam lazım inşallah tramvay dolu değildir bizde para ne arar.

"Günaydın Hilal kahvaltı hazır mı?" Canım arkadaşım yine hazırlamış ben mi?Hamarat değilim yapamıyorum (Yazar'da yapamaz)  artık evden çıkmam lazım çünkü geç kalcam  hem kiyafetlerimi giydim (multi'de var) İzmir çok sıcak ondan şort giydim Hilal iş buldu Aksoy holding yardımcı mimar bende sürünüyorum.

30 dakik sonra

Tramvay çok doluydu neyse artık cafe'ye girdim  günaydın diyip önlügümü giydim masalara bakma vakti.
"Ne istersiniz?" Diyip güldüm genç adama
"Seni isterim" Gerizekalı ışte bu işe ihtiyacım var"Pardon ne istersiniz"Sakin ol Şira"Kahve bide çikolatalı kurabiye"Kafa sallayıp gitim gerizekalı siparişlerini yapıp tepsiye koydum masaya koyup diğer müşteriler ile ilgilendim çok sıradan bir gün...

Hilal Ağzından

Bir haftadır Aysoy holdinginde çalışıyorum yardımcı mimarim baş mimarın odasına gitmem gerek dosya imzalatcam asansör bindim insanlara dikkatli bakmam ama bu insan mi? Ne saçmalıyorum Semih Beyin odasına geldiğimde kapıyı tikladim"Gir" diye seslendi zaten"Semih Bey şu dosya'yı imzaliya bilir misiniz?"dedim ve dosya'yı masaya koydum.
"Kızım senle birşey konuşcam ben emekli olcam bugün iş yerimde son günüm artık sen baş mimarın"dedi ben baş mimar olcan ben ya daha bir haftadır çalışıyorum
"Nasıl Semih Bey anlamadım"
"Kızım Amerikadaki patron geldi bende artık yaşandım torunda yolda" dedi hakliydi 55 yaşında artık dinlenmesi lazım "Tamam Semih Bey--"Artık Bey demek yok Amca diyeceksin son günüm seni yeni patron ile taniştiriyim" Kapı açılınca giren kişi baktım bu benim patronum mu?

"Meraba ben Rüzgar Aksoy bu çalıştığınız şirketin  patronuyum sizde baş mimar olmalısın"dedi ve el uzatı ve sıktım"Bende Hilal Şahin tanıştığıma memnun oldum benim işlerim var odamam gitmem gerek" diyip çıktım.

KISA YAZDIM ÜZGÜNÜ❤❤❤
VOTE VE YORUM❤

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 16, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Biz VarızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin