🌟

252 25 6
                                    

Tüm bu yorgunluklar, tüm acılar, tüm korkular, endişeler, mutsuzluklar, çaresizlik..

Bu kadar şeyi aynı anda aynı zamanlarda yaşayıp direnmek en güçlü insanı bile pes ettirir sonunda.

Bütün suçlamalara dayanmak, sevgimi içimde tutmaya çalışmakta zorlanırken herkesten gizlemeye çalışmak çok üzüyor artık.

Mutsuzluklarımı sana yansıtıp seni de üzdüğüm için kendimden nefret ediyorum en başta. Çekmek zorunda olduğumuz sıkıntılardan nefret ediyorum.Etrafımdaki insanlardan, kimseye güvenememekten, sahte yüzlerden nasıl yoruldum.

Bu zamana kadar hiç yazmakta zorlandığım olmadı benim. Ama sen öyle bir geldin ki sevgili bildiğim kelimeleri unutturdun bana.Bir araya getirip cümle kurmakta zorlandım.En çok istediğim şey seni sayfalarca anlatmaktı; yapamadım.

O kadar garip bi duygu ki bütün benliğini sarmış tek varlığın için iki satır karalayamıyorsun. Ya da kelimelere dökemeyecek kadar çok sevmişsin. Anlatmaktan çok yaşamayı istiyorsun.Ve ben seni çok güzel yaşıyorum sevgilim.

Senin sımsıkı sarılmalarınla bazen bir öpücüğünle ya da tek bir bakışla sıyrılıyorum o bıktığım dünyadan.İnsanın tek bir yerde huzur bulması ne kadar zor bir şey aslında.Ama ben bu zorluğu seviyorum.Çünkü huzurlu olduğum tek yer senin biliyorum.Tüm dünyamı unutup sadece seni yaşadığım anı seviyorum.Ve ömür boyu tek huzurum senin yanında olabilir, hiç şikayet etmem söz veriyorum.

Tek istediğim kokunu içime çekip tüm hayatımı senin yanında geçirebilmek.Nefesini her an yanımda hissetmek.Uyandığımda o nefesin yanımda uyuduğunu, beni ne olursa olsun hiç bırakmayacağını bilmek.Uykularımızı birleştirip her günü beraber karşılayabilmek.

Ama çok korkuyorum.

Seni kaybetmekten, sevgini kaybetmekten, pes etmekten ya da etmenden, hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum.

İleride bir gün bu yazıları okuyup şu an ki gibi hıçkırıklara boğulmaktan, seninle olduğum zamanların kıymetini bilemediğim için pişmanlık duymaktan çok korkuyorum.

Sen hep beni giden olarak bilsen de, ben bir gün sadece kalan olmaktan senin arkandan gidişini izlemekten çok korkuyorum.

Ben biz'i kaybetmekten çok korkuyorum.

Hep söylediğim gibi 'benim tek varlığım sensin,nefesim sensin,baktığım her yüz sensin,zor zamanlarımda aklıma gelen ve yaşadığım herşeyi atlatmamı sağlatan tek şey senin olduğunu bilmek.

Yaramızda Kalsın,Where stories live. Discover now