2.Bölüm >>> Son Defa Melez Kampı

1.9K 121 22
                                    

                                              ***Olimpos Kahramanları***

      Şimdiye geri gelmiş olmalıydı öyle değil mi ?'' Bilemiyorum Piper sonuçta bir aydır bu görüşmeyi bekliyordu.Gecikmesi normal. ''Piper Jason'ın dediklerine inanmak istiyordu bunu tüm kalbiyle istiyordu ama inanamıyordu.O gün olanları görmüştü.Ve Percy de görmüştü şu an tam olarak hatırlayamıyor olabilir ama sonunda hatırlayacaktı.''Çocuklar  Percy için endişeleniyorum'' Hazel'in sözleri Piper'ı içinde bulunduğu hayallerden uyandırdı.Evet diye katıldı Leo.Annabeth'i kaybetmek hepimizi etkiledi ama Percy'İ bambaşka bir boyutta etkiledi.Şu an Percy'nin aklından geçenleri Athena'nın kendisinin bile anlayabileceğinden şüpheliyim.

   ''Percy'e destek çıkmalısınız çocuklar.Elbette ben ve Hazel de destek çıkacaz ama eninde sonunda Jupiter Kampına dönmemiz gerek.Octavian'ın yargılanma sürecinde orda olmalıyım.''

      Haklısın Frank senin ve Hazel'in Romaya dönmesi gerek .Ayrıca benimde Argo II yi tamir etmem gerek bu gece sabaha kadar depoda olacağım belli mi olur belki tekrar saldırıya uğrarız...Leo bunları söyledikten sonra eliyle melez tepesinden inmekte olan Percy'i gösterdi.Rastlantımı bilinmez ama bunun hemen ardından Kheiron Leo'nun arkasında belirdi.Percy'nin yolu katetmesi normalden daha uzun sürdü.Sonunda Percy onlara ulaştığında acıya daha fazla dayanamayıp yere yıkıldı.Frank ve Jason hemen Percy'i kolundan tutarak onu revire doğru sürüklediler.

       Kheioron neler olabileceğini düşünüp volta atarken alnına düşen bir damla ve onu takip eden damlalar hiçte iyi bir şeyin habercisi değildi.Melez kampında son yağmur yağdığında Zeus Percy'i şimşeği çalmakla suçlamıştı.Ve şimdi de durum pek farklı değilidi ayrıca Percy'nin göğsündeki yara da Kheiron'un tahmin ettiği şey ise durum gerçekten kötüydü.

                                                                ***Jason***

       Jason Frank ile beraber Percy'i revire taşırken  Percy'nin göğsündeki yaraya ve yaradan yayılan azot kokusuna neyin sebep olduğunu düşünmeye başlamıştı.Aslında merak ettiği şey yarayı kimin meydana getirdiği değildi Percy'i yaralayanın neden onu yaraladığıydı.Sonuçta Zeus neden Percy'i yaralasın ki...Percy olmasaydı Zeusta Olimposta yok olurdu.Sonuçta sebebi her ne olursa olsun Jason'ın babası ile bir konuşma yapması şarttı.

                                                                ***Percy***

       Percy'i uyandıran sağanak yağmurun sesiydi.Biran için nerde olduğuu çıkartamadı.Etrafına iyice baktıktan sonra kampın revirinde olduğunu anladı.Ama yağmur...Melez kampında yağmur yağmazdı ki...En son yağmur yağdığında...Sonra Percy hatırlamaya başladı.Her şey çok hızlı oluşmuştu.Tanrılarım Percy kendi başına tekrar dünyanın belasını açmıştı.Lakin Percy olanlardan pişmanlık duymuyordu.Tek derdi Annabeth'i Hades olmadan nasıl geri getireceğiydi. Percy kafasındaki düşünceleri bir kenara atıp içinde bulunduğu durumu düşünmeye başladı.Yapması gereken şeyi biliyordu.Sadece yapmak istemiyordu.Percy belindeki kırıkların çoğunun iyileştiğini fark etmesine rağmen masadaki nektardan bir yudum aldı.Ve son beş yıldır içinde bulunduğu hayata elveda etmek için ''Büyük Eve'' yöneldi.

       Percy içeri girip toplantıyı böldüğünde herkes susup Percy'nin söyleceklerini dinlemeye koyuldu.  Jason,Piper,Frank,Hazel,Leo,Thalia hatta Nico bile Kheiron'un etrafında toplanmıştı.

Percy:Hepinizin burda olması iyi oldu.Çünkü söyleyeceklerimi ikinci bir defa anlatabileceğimi sanmıyorum.Bunları dedikten sonra öyküsünü anlatmaya başladı.Tanrılara nasıl yalvardığını,nasıl reddedildiğini ve Zeus ile girdiği it dalaşına kadar her şeyi anllatı.

SON OF THE SEA <<< Percy Jackson >>>Where stories live. Discover now