O schimbare

22 0 0
                                    

Primul sărut? Oare ce o înseamnă acest lucru pentru unii oameni? Stiu doar ca poate fi intens si fermecator , fără de
care viața unei persoane nu ar mai avea niciun gust! Dar ce credeți, eu stiu asta doar din spusele multor prieteni, pentru ca pana acum eu nu am avut primul sărut! Și într-adevăr poate este o rusine, deoarece la vârsta mea de 18 ani sa nu fi avut nici măcar atat...Încă nu am gasit acea persoana care să merite totul! Toti baietii din ziua de azi nu își mai dau interesul in a cucerii o fata . Cum dau de un obstacol , renunța! Eu îmi doresc imposibilul și îl voi obține cu orice preț, pentru ca pana la urma ce-i al tau, e pus deoparte! Acolo undeva in lume, cineva ma așteaptă ! ................................................
Să va împărtășesc și câteva lucruri de baza despre mine! Numele meu este Eylul! Nu am frați sau surori, iar părinții mei sunt divorțați! In momentul de față , stau cu tatăl meu! Aa, da și nu am avut niciodată un iubit! Ciudat nu? Cred ca sunt singura idioata de pe planeta asta care încă e singura! Dar nu îmi pierd speranța ! Și dacă chiar nu imi voi găsi pe nimeni, sa știți ca viața este frumoasa și așa! By The way mai putin stres pe cap! Așa, sa continuam ..Am o prietena, care este ca o sora pentru mine, numele ei este Așia! Din moment ce a venit vacanta de vara, ne am gândit sa ne ducem intr o excursie cu niște voluntari, pentru a ajuta sarmanii dintr un satuc, aproape de Qatar! Stiu, ce nebune suntem ,nu? Pai in viața mea aveam nevoie de putina adrenalina și pericol , deci mi s a părut o idee buna!
Ora 07:00
Suna telefonul!
- Alo?
- Helau, ești gata?
- Ce ? Gata pentru ce?
- Off, doamne ! Oare pentru ce, Eylul?
- Aw, gata , gata acum stiu! Mai lasă-ma 10 minute ! Cobor imediat!
- Ok, dar grăbește te..ca altfel vom pierde avionul!
- Da, da!
Ne am luat bagajele și am pornit spre călătoria ce avea sa îmi aducă multe schimbări in viața mea, așa speram cel putin. In avion , Așia începe :
- Ok, deci ne-am despărțit ! Sper ca unde mergem vor fi baieti frumosi!
- Nu te mai gândi la asta, ci la oamenii care vor avea nevoie de ajutor!
- Asta nu înseamnă ca nu pot să ma împrietenesc cu baietii pe acolo! Poate in sfârșit o să îți faci și tu un iubit!
- Îmi este bine și singura!
- Pe bune , Eylul? Toți avem nevoie de asta.
-Nu și eu!
- Eh, mai vorbim noi după ce o sa vezi voluntarii de acolo..(Hahaha)
- Au spus ca ne vor astepta cu un autobuz, nu?
- Da, ii găsim noi!
Și am ajuns in sfârșit! Am coborât, ne am luat bagajele și am mers spre autobuzul ce ne astepta! Acolo, voluntarii au fost foarte prietenoși și ne au explicat tot ce vom face pe parcursul acestei mici excursii! Însă nu am ajuns încă la destinația finala, trebuia mai întâi să mergem in Qatar și de acolo in acel micuț sătuc! Îmi era totusi putin frica, mai ales după toate atentatele , însă stiu ca nu toti sunt rai, deci încerc sa am încredere ca totul va fi bine! Când dintr o data , se aud impucaturi! Autobuzul se răstoarnă , iar eu rămân lipita de scaun, parca eram paralizata, nu mai puteam sa ma mișc! Simțeam însă mirosul unor gaze..apoi totul deveni in ceata! După câteva ore, ma trezesc intr o dubița , fiind legată ! Eram împreuna cu toate fetele din autobuz! Nu înțelegeam ce se întâmpla, eram speriata și nu știam ce se va întâmpla cu noi! Am incercat sa ma dezleg , însă in zadar , nu am reușit! Am încetat in a mai încerca sa ma salvez , eram obosita si amețită așa ca am renuntat!
-Aaa
Se auzi țipete ! Ma trezesc!
- Eylul, cine sunt oamenii astia?
- Asia, ești bine! Nuuu, nu o luati , va rog!
- Eylul! Eylul, ajuta ma!
- Am zis sa ....in momentul acela , un tip mascat ma trage de par și ma trântește de pământ)!
Suntem duse intr o camera fără ferestre, izolata , undeva in mijlocul pustietății... Acolo, 4 bărbați in vârsta vorbeau între ei și le fac semn celor din spate sa ne aducă mai aproape! Nu îmi mai vedeam prietena, îmi venea sa plâng și ma gândeam numai la faptul ca o sa ne omoare! Dar dintr o data se aud alte impuscaturi .. Unul dintre bărbați, ma ia pe mine și pe o alta fata de mâna și ne târăște afara,unde un tip înalt se uita la noi!
- Cum a fost călătoria? Va rog sa ii scuzați pe baieti, nu prea le au cu manierele!
................................................................


E cam scurt , însă sper sa va placa , chiar dacă nu ma prea pricep! Continuarea o voi pune in curând! Oricum va asigur ca va deveni din ce in ce mai interesant și captivant!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My first KISSWhere stories live. Discover now