Félelmetes Igaz Történetek #1

419 6 0
                                    

5. Az Angyal Szobor

Ez a történet egy párról szól, akik úgy döntöttek hogy elmennek éjszaka egy hotelbe, és megünneplik a házassági évfordulójukat. Hívtak a gyerekeikhez egy bébiszittert, aki úgy ért oda a családhoz, hogy a gyerekek már aludtak. A bébiszitter ezért unalmában Tévézni kezdett a szülők hálószobájában, ugyanis csak ott volt tv készülék. Az apa hazatelefonált, hogy minden rendben van e, de a bébiszitter hangján érezte hogy valami nem stimmel. A bébiszitter mondta az apának, hogy a gyerekekkel minden rendben, viszont eléggé feszélyezve érzi magát a hálószobában lévő angyal szobortól.

A férfi kissé csodálkozott, és habozott. Nem értette a helyzetet, ezután utasította a fiatal lányt, hogy azonnal hagyja el a házat a gyerekekkel, mert náluk nincs semmiféle angyal szobor a hálószobában. Amikor a rendőrség megérkezett, a bébiszittert, és a gyerekeket holtan találták a saját vérükben fekve. A szobrot nem találták.

4. A Grifter

A Grifter egy szörnyű városi legenda, amely először 2009-ben jelent meg az interneten. Arról szól, hogy van egy videoklip összeállítás, amelyet ha valaki megnéz, akkor utána sokkot kap, és esélyesen nem is tér magához sosem. A videóban haldokló kisgyerekekről mutatnak jeleneteket, akik gyötrelmesen sikoltoznak, miközben megpróbálják belőlük kiűzni az ördögöt (különböző tradicionális keresztény kínzások által).

Bár történtek hasonló dolgok a történelem során, a Gifter sztorija csak egy kitalált történet szerencsére - amit elismert az a személy is, aki útjára engedte ezt a legendát. A megrázó jeleneteket egy Cseh filmből vágta ki (Little Otik - Ottóka), és bár azóta nagyon sokan tudják hogy csak átverésről van szó, mégis akadnak olyanok akik igaz történetként mesélik tovább egy tábortűz ropogása mellett.

3. SCP Alapítvány

A Secure, Contain, and Protect Foundation, más-néven SCP alapítvány egy kitalált szervezet. A történet először 2007-ben bukkant fel, amely azt állította hogy a szervezet sötét labor kísérleteket végez emberi holtesteken, illetve siralomházban fogvatartott bűnözőkön. Az SCP alapítványban számos orvos, kutató, és ügynök dolgozik, akiknek a célja az, hogy katalogizálják, és megértsék hogy néhány ember miért születik abnormálisan, azaz rendellenesen - olykor különleges képességek birtokában.

Az alapítvány törekvéseinek fő célja, hogy katonai célokra tudják felhasználni eme különleges képességeket. Az SCP - 173-as elnevezésű lény volt az első kísérlet eredménye, ami leginkább egy szoborra hasonlított, rövid kezekkel, és véresnek tűnő arccal. Egy kísérlet során rögzítették, mikor ez a lény bár nem tud mozogni, ha valakivel szemkontaktusban marad, és valaki ezután elfordítja a fejét, tehát megszakad a szemkontaktus, akkor a lény képes kitörni a nyakát.

Egy másik lény, a leghíresebb az SCP -682 névre hallgat, és állítólag elpusztíthatatlan hüllőszerű lény.

1. Az Elveszettek

1970-ben történt, hogy egy kislányt brutálisan meggyilkoltak egy társas ház pincéjében. Akkoriban ez eléggé nagy visszhangot kapott a sajtóban, sokakat foglalkoztatott az ügy. A történetről egy amatőr videós stáb próbált dokumentum filmet készíteni, mindenféle szellemlátó, para-kutató segítségével. Miután lementek a pincébe forgatni, különös dolgok történtek. Kivágódtak az ajtók, rejtélyes suttogásokat hallottak. Gyakran hallották, ahogy egy suttogó hang marasztalni próbálja őket lenn a pincében. Ezekről a jelenségekről számos hiteles felvételt sikerült rögzíteniük, amelyek még mostanság is elbizonytalanítják a kétkedőket. A társasház lakói ezért ha tehetik, elkerülik a pince területét. A filmes stábot is figyelmeztették, hogy veszélyes dologra készülnek.

A történet szerint, a kislány szelleme nem egyedüli kísértet lenn a pincében, hanem folyton egy gonosz erő elöl bujkál. A legenda úgy tartja, hogy ez a gonosz erő vette rá a kislány gyilkosát is a kegyetlen tettre, mely szerint késztetést érzett arra, hogy végezzen a lánnyal. A társasház lakó először nem akarták elhinni, hogy mi történt lenn a pincében, ugyanis a férfit mindenki jó szándékú rendes embernek ismerte.

A filmes stábnak nem sikerült leforgatnia az anyagot, ugyanis közülük ketten rejtélyes módon eltűntek lenn a pincében, soha többé nem kerültek elő. A társasház lakói úgy vélik, hogy a kislánynak volt szüksége rájuk, hogy vigyázzanak rá a "gonosz erővel" szemben. Erről a történetről hamarosan egy filmet is láthatunk lost Ones - elveszettek címen

Horror sztorik, creepypasták, Stb...Where stories live. Discover now