Tu nu ma cunosti?!

139 5 1
                                    

Doamne eram aproape roșie de nervi(nu ca tu nu ai facut la fel )ou mai taci constinta proasta .Dar dupa ce m-am calmat am observat ca Ethan plecase .Se dusese sa il salute pe Alex .Eu fiind rea m-am dus si eu .Si l-am sărutat pe Ethan .Stiu ca aratam ca o lipitoare dar a meritat.Nu o sa uit niciodata fata lui Alex cand m-a văzut cu Ethan.Eu il salut pe Alex si fac cunoștința cu noua lui prietena .Este uimitoare .Este frumoasa si deșteapta.

Eu cu ea mai vorbim si ne așezăm pe o banca si băieții se îndepărtează de noi ca sa mai vb

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Eu cu ea mai vorbim si ne așezăm pe o banca si băieții se îndepărtează de noi ca sa mai vb.Nu spun nimic pentru ca TOTUSI au fost cei mai buni prieteni si nu s-au văzut de un an.Mai stau de vb cu fata pe care o cheamă Annabelle pana cand Ethan spune sa plecam eu accept si le spun la revedere.Dupa cam 10minute de cand am plecat .El se opreste si nu imi mai spune nimic.Dupa vreo 2minute ma întreaba.
-De ce mai mințit?
Aproape îngheț la aceste cuvinte Alex i-a spus tot.Vai de mine.
-pai.....
-Eu am suferit si de abia așteptam sa vin acasa pentru tine si tu ți-o trăgeai cu cel mai bun prieten la meu?
-Doamne,tu nu ma înțelegi ca am plâns fara oprire dupa tine.An fost cu el doar ca asa credeam ca te voi uita dar nuuuuu a fost mai rau mi-am facut rau singura crezând ca va merge cu el .(Mi-am dat seama ca țipăm asa ca am lasă tonul mai jos)scuze
-Nu ,imi pare rau, nu mai merge .Si STI te-as fi iertat daca mi-ai fi spus de la inceput...
-Dar ieri ai venit ce voiai asa direct sa iti spun ,,buna sa stii cu sunt cu alți dar mai vreau sa fiu cu tine si daca va iubesc pe amândoi"apoi mi-am pus mâinile la gura dându-mi seama ce prostie am zis
-Un om înțelept mi-a spus vreodată ca daca este sa alegi între doua persoane alege-o pe a doua .Daca l-ai fi iubit cu adevarat pe primul nu ar mai fi existat o a doua persoana .Asa ca du-te la Alex.Ethan deja începuse sa tipe la mine.
Fara sa imi dau seama încep sa plâng ...si fug spre casa.Doamne!!!Am primit si eu un strop de fericire si tu imi dai mii de stropuri de Tristețe.In sfârșit ajung acasa.Ma duc direct in pat si plâng cam 2ore Apoi nemaiavând putere ma culc.M-am sculat pe la 12si m-am dus direct la baie .Prietena mea Lily este plecată o săptămana undeva asa ca toată casa era a mea o săptămana.M-am spălat apoi m-am Dus sa ma machiez

Stiu am mega multe machiaje dar nu sunt doar ale mele

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Stiu am mega multe machiaje dar nu sunt doar ale mele .Sunt si a lui Lily .Ea jumătate ,eu jumătate.Dupa ce ma machiez am o revelație.Stiu ce voi face azi.

Arată-mi că mă iubesti!!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt