Ce reprezinta Sofi?

506 45 4
                                    

Inca din acea zi, Taehyung a continuat sa se comporte diferit cu mine. Ma tinea mereu de mana si imi zambea .La scoala trebuia sa ne prezentam cat de cat indiferenti ,dupa spusele matusi care ne observase apropierea.So Ah si ceilalti colegi  stiau deja ca suntem "impreuna" si ne priveau ciudat cateodata,sau cel putin asa mi se parea mie.Pentru mine era totul atat de nou si ma chinuiam sa realizez daca imi place cu adevarat ce se intampla .Ma simteam bine in prezenta lui Tae si a familiei lui.Ma simteam ca acasa,desi de cand ne-am intors din minivacanta nu am avut timp sa comunicam cum o faceam inainte.Familia a facut pregatiri pentru venirea verisoarei iar toata lumea a fost ocupata cu diferite lucruri.Matusa l-a rugat pe Tae sa ii redecoreze camera verisoarei lui si sa o ajute cu mobila ,dat fiind faptul ca dupa spusele ei,el "o cunostea cel mai bine" .Totusi isi facea timp sa imi sarute fruntea inainte de culcare si sa imi ofere imbratisari scurte si repezite.Era grijuliu iar eu ma simteam perfect.

Stau intinsa in patul meu si privesc tavanul .In camera  este  inca lumina ,asa ca nu pot observa stelutele fostforescente.Imi aduc aminte foarte bine ce s-a intamplat in ziua in care ne-am intors de le munte.Era prima zi diferita.

"Lumina puternica si aerul rece al diminetii ne-au trezit instantaneu atunci cand fermoarul cortului a fost tras de catre soacra mea.Era timpul sa ne intoarcem acasa.Privirea ei uimita nu cred ca o sa o uit vreodata.Ne privea cu gura cascata si ochii mari in timp ce noi eram inca imbratisati.Ne-am indepartat, rusinosi...

Am ajuns acasa si am urcat la etaj impreuna cu cei doi frati,  tacerea fiind pastrata pana cand Eun Woo a intrat in camera sa. Tae m-a prins de incheietura inainte sa intru la mine in dormitor.Voiam doar sa ma fac invizibila deoarece timiditatea ma ravasea .

Stateam acum, amandoi, fata in fata ,eu privind in jos ,iar el privindu-ma pe mine.Puteam sa imi dau seama cat era de amuzat de roseata din obrajii mei  ,ce nu intarzia sa apara.
Satenul imi lua mainile intre ale lui si imi zambi bland,apoi ma saruta pe frunte.
-Nu te purta asa acum...stiu ca o sa fie diferit...dar...
-E in regula,i-am spus.Stiu ca tensiunea dintre noi e prea mare acum. Dar probabil ca se va diminua cu timpul. Nu ?L-am intrebat ,zambindu-i.El a aprobat ,apoi m-a imbatisat strans ,eu simtindu-i mirosul puternic de lavanda."

Uitandu-ma ca o indragostita imprastiata la tavan ,retraind momentul si toate simtirile din acea zi ,am uitat cu totul de cina,de care mi-am amintit atunci cand bunica a batut in usa ,pentru a ma chema jos.
Mancarea nu  era pe gustul meu azi .Tae ma observa atunci cand am indepartat scoicile din farfurie.Eram alergica.Imi zambi din nou si imi aseza in farfurie niste bucatele de morcov pe care stia ca le ador ,moment in care matusa lui s-a strambat .Pentru un moment am crezut ca expresia ei faciala va ramane aceeasi pe toata durata mesei pana cand si-a reluat atitudinea ei mandra si increzatoare  ,privindu-ma de sus .
-Sofi vine marti ,sper ca de data asta  ii vei acorda mai multa atentie Tae. Ii spuse ea.
Taehyung isi plasa privirea catre farfurie si lasa capul in jos.Ceva parea suspect.
-Ha Naa,inceteaza!I se adresa bunica aproape soptind.
-Dar mama ,So Hee trebuie sa cunoasca situatie .Ea trebuie sa stie  loc are Sofi in familia noastra si ce reprezinta pentru Taehyung!
-Cred ca deja ati vorbit destul,sa discutam despre Sofi  altadata.
-Daca tu spui ,Mo Ra...Ii raspunse Matusa,ce incerca sa castige o lupta fara capat,de care habar nu aveam unde duce sau ce reprezinta .Desi parea ca a renuntat ,parea foarte fericita de convorbirea de la cina ,zambind in contiu.Semn ca a reusit ce si-a propus,a reusit sa-mi ridice anumite semne de intrebare in legatura cu aceasta Sofi despre care am aflat foarte tarziu si care nu mi-a fost prezentata ca membra a familiei pana acum ceva timp.Insa eu,nu intru in jocul ei si nu intreb absolut nimic  ,incepand sa o cunosc din ce in ce mai bine.Zambesc jenata si ma retrag,indreptandu-ma spre camera mea.Sotul meu ma urmeaza.
Ma intind din nou in pat iar usa se deschide in urma ei intrand Taehyung.Isi aseaza Laptopul undeva pe birou si se tranteste langa mine .Eu il privesc si nu spun nimic.As fii vrut sa imi explice ce a vrut matusa Ha Naa sa spuna prin "ce reprezinta Sofi pentru el" ,dar ceva ma tine deoparte.La naiba,si-a facut jocul. Iti spun!
-Ce crezi ca faci ?Il intreb incruntata.
-Voiam sa ma uit la un film.
-Si?
-Si nu voiam sa ma uit singur !
-Dar Eun Woo?
-Voiam sa ma uit cu tine!Spune el hotarat.Era extrem de dragalas atunci cand se enerva .
Ii zambesc ,in semn ca am inteles ,apoi ma trage la el in brate .Imi saruta fruntea ,iar intunericul din camera imi patrunde in ganduri   si in privirea mea aproape stinsa din cauza oboselii.Ma simteam relaxata in bratele lui.Vocile din film se aud in surdina si realizeze ca am sa adorm cat de curand...Insa in mintea mea ea nu imi da pace.Sofi..poate fii mai mult decat propria-i verisoara?

She was there |Where stories live. Discover now