Placerile ascunse ale demonului din spatele chipului angelic.

1.2K 27 9
                                    


Dupa cateva minute in care ma misc inauntrul tau frenetic, ma arunci in pat si incepi sa imi musti usor gatul, apoi cobori cu saruturi pe abdomenul meu lucrat, coborand usor cu limba printre patratele, in semn ca vrei sa ma recompensezi. Ma fac confortabil si te admir in timp ce ma privesti in ochi si incepi sa imi mangai usor penisul. Incepi sa il freci usor, tachinandu-i capul cu limba, in timp ce mana ta se misca usor de sus in jos. Il iei in gura si incepi sa il sugi lent, dar cu pofta, marind ritmul. Incep sa fac si eu miscari lente de sus in jos, apoi iti prind incet capul si intru adanc, inecandu-te usor. Raman acolo pret de cateva secunde si te prinvesc in ochi apoi arunc privirea in camera, iar sub masa pe care erau asezate paharele de vin, vad tot felul de jucarii (si cred ca stiti deja ca nu este vorba de papusi si robotei). Imi intorc privirea catre tine, iar tu deja ma asteptai cu ochii aia mari, larg deschisi si sclipitori, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. God, ce demon se poate ascunde in spatele chipului asta angelic, te ador. Din toate jucariile de acolo, aleg o pamblica. Te intind in pat, pe burta si iti pun mainile la spate, apoi le leg cu atentie intr-o fundita. Iti ridici fundul in sus, ca o felina, parca implorandu-ma sa il plesnesc.

Incep sa-mi plimb usor de sus in jos penisul pe vaginul tau suculent, tachinandu-ti clitul umed si facandu-mi loc usor inauntrul tau

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Incep sa-mi plimb usor de sus in jos penisul pe vaginul tau suculent, tachinandu-ti clitul umed si facandu-mi loc usor inauntrul tau. Intru adanc si te privesc cum tresari usor si iti arcuiesti spatele cand intru complet. Incep sa ma misc rapid inauntrul tau, plesnindu-ti fundul obraznic cu o mana, iar cu cealalta iti tin mainile la spate. Continui sa intru si sa ies din tine, privindu-te cum musti usor din pat si simtind cum vaginul tau se muleaza in jurul penisului meu, acoperindu-l cu sucul tau, in timp ce termini. Ies din tine pret de cateva secunde apoi intru din nou brusc si adanc, prinzandu-ti gatul in mana si strangandu-l usor, in timp ce imi plimb un deget pe buzele tale carnoase. Incepi sa-l sugi usor, apoi il musti, semn ca vrei sa fac asta in continuare. Nu ma opresc si iti plesnesc usor fundul soptindu-ti la ureche "sa nu crezi ca am uitat de restul jucariilor, babygirl. O sa le folosim pe toate data viitoare". Va urma.

Eu, tu si marea. (+18)Where stories live. Discover now