21. Zayn...

295 24 20
                                    

Sziasztok!❤Tudom,hogy Zayn már mióta kilépett, de sokan (köztük én is) még nem igazán léptek túl rajta...........én azt a kis sztori szerű cuccot már régebben leírtam egy messenger csoportba, de úgy gondoltam , hogy veletek is megosztom.

Legelőször a rádióból hallatom a One Direction-t és már akkor is megfogott valami bennük de főleg Zaynben. (Fontos tudni hogy a banda összes tagját ugyan úgy szeretem de Zayn egy kicsit többet jelent számomra szóval most róla meselek és nem a tobbiekrol). Ahogy haza értünk rögtön mentem fel youtubera hogy lassam kik is alkotjak a one directiont. Az első szám amit a youtubeon láttam tőlük az a One Thing volt.
Néztem néztem a klippet És akkor megláttam Zaynt. Már akkor tudtam h ő sokat fog nekem jelenteni. Láttam rajta az oszinteseget a fájdalmat és a boldogságot is. Láttam h felénk pedig meg csak ezt az egy videót láttam roluk. Szinte belelattam a lelkébe. Láttam hogy iszonyú törékeny és jószívű. Mindent láttam rajta. És akkor 2012. Agusztus 14.-én elkezdtem rajongani értük. Egésznap a videoikat néztem. Klippek,interjúk mindent. És láttam őt. Láttam ahogy visszahuzodik a figyelem kozeppontjabol. Hogy nem akar felvagni azzal hogy mivel is rendelkezik pontosan. Es mivel is rendelkezik pontosan? A világ legnagyobb szívével. Es most mondhatnám azt hogy iszonyú jó hangja van mert tényleg az van neki de engem nem az fogott meg, hanem az hogy mekkora sziveve van. Es hatalmas. Ahogy a rajongokkal bánik, a családjával és nem utolsó sorban a barátaival. Aztán teltek múltak az évek.........2013..........2014...........Es az a végzetes nap......2015.május 25.
Zayn kilépett.
Meg most is nehéz felfogni nem hogy akkor.....
Két hétig csak bőgtem....anya nem tudta mi bajom de soha nem is tudhatta és nem is fogja.....
Zayn megmentett a halatol........megmutatta hogy igen is küzdeni kell.....
Es amikor meghallottam hogy kilép a bandából osszetortem......teljesen magam alatt voltam.......folyton azt mondogattam hogy nem teheti ezt velem......Aztan kicsit később kitisztult a fejem......tudtam normálisan gondolkozni......Es rájöttem hogy önző voltam......azt néztem nekem mi a jó és nem azt hogy Zaynnek......pedig azt kellett volna.....segíteni neki meg úgyis hogy nem csináltam semmit csak otthon ültem és onnan támogattam. De nem ezt csináltam......máig buntudatom van miatta......s most jo neki és így nekem is... ha örül én is örülök ha szomorú én is az leszek......Es ez csak egyszerűen ilyen.....feltételek nélkül szeretem meg ha nem is ismerjük egymást személyesen, sőt ő meg a letezesemrol sem tud....de nekem ez nem számít csak az hogy boldognak lássam.


A komment részlegbe nyugodtan írjatok le, hogy ti , hogy talaltatok rá ezekre a csodákra, hogy ki fogott meg titeket a legjobban és azt , hogy hogyan fogadtátok Zayn kilépését.

~Lilla

1DAF•A•M•I•L•YWhere stories live. Discover now