𝐥𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐩𝐚𝐰

7.9K 450 97
                                    

küçük pati

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

küçük pati

Seni ve karnında büyüyen küçük yavru Pati'mizi seviyorum,

Konu: Karnında büyüyen küçük bir bebek olduğunu fark ettiğinde, bu seni korkutur. Hem sen hem de Sirius zor bir çocukluk geçirdiniz ve artık içinde yeni bir hayat olduğuna göre, özellikle bir savaştan yeni çıkmışken (Sirius hiç ölmedi) çocuk yetiştirme yeteneğin seni endişelendiriyor.

Kelime sayısı: 1200

Bölüm şarkısı: The Neighbourhood – Daddy Issues

Tell me something that I won't forget
But you might have to tell me again
It's crazy what you do for a friend

Go ahead and cry little girl
Nobody does it like you do
I know how much it matters to you

I know that you got daddy issues

➴➵➶➴➵➶➴➵➶

2 hafta oldu. Öğrendiğinden beri tam 2 hafta. Tam olarak 14 gün, 336 saat, 20160 dakika, 1209600 saniye.

Yine de hesaplamaya devam ettin, yine de sonsuza kadar sürecek gibi hissettin. Kaçınılmaz olandan kaçınmanın hiçbir yolu yoktu, hiç şüphe yoktu. St. Mungo Sihirli Hastalıklar ve Yaralanmalar Hastanesi'nden çıkarken karnında büyüyen küçük bir insan fikrini kavramaya çalışıyordun. Önümüzdeki 7 ay boyunca içinde beslemen gereken bir hayat.

Mutlu olman, hayat dolu olman, tüm sevdiklerine anlatmak için yaratıcı yollar planlaman gerekiyordu. Ama nasıl yapabilirsin? Sana gelen tek düşünce, olumlu olmaya çalışmaktan başka bir şey değildi. Ebeveynlerin hayatını cehenneme çevirdi, erkek kardeşlerin can sıkıcı Ölüm Yiyenler'dendi ve kabul etmesi ne kadar zor olsa da, onların görüşlerine katılmasan da sende onlardan biriydin.

Sana ve abilerine yaptıkları gibi nefret etmeden nasıl bir çocuk yetiştirecektin ki? Daha bir tane tutmasını bile bilmiyorken nasıl bir çocuğu büyütürdün? Ama hepsinden önemlisi, senin için hayatındaki herkesten daha fazla anlam ifade eden adama, Sirius'a, bu durumu nasıl söyleyecektin? Aranızda hiçbir zaman çocuklar veya aile, konuşmalarınızda gündeme gelmedi. Bulgularını basit gerçekler olarak ifade ederek ona doğru yürümeyi hayal bile edemezdin. Adam kalp krizi geçirecekti.

Grimmauld Meydanı'nın mutfağında, bir elinde dumanı tüten bir fincan çay ve henüz bir bebeğe bile benzemeyen minik bir lekenin büyülü bir polaroid fotoğrafıyla oturuyordun. Giriş kapısının açıldığını duyduğunda koltuğunda sıçradın ve fotoğrafı hızla cebine sakladın.

𝐒𝐢𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐢𝐥𝐞 𝐇𝐚𝐲𝐚𝐥 𝐄𝐭Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum