33

2.2K 125 18
                                    

- tai, Harmony... Švęsim kalėdas kartu? - ryte į virtuvę atėjęs tarė Niall. Per kalėdas liksim namuose vieni, nes močiutė kiekvienais metais kažkur išvažiuoja su draugėmis.

-ne vieni - nusišypsojau valgydama salotas - kartu su Liam ir Kat.

-šaunu - atsisėdo jis netoli manęs. - na,  kaip tu jautiesi? Viskas gerai? Nieko nereikia? - permetė savo ranką man per pečius.

-man viskas gerai. Šiandien važiuosiu pas daktarę, sakė, kad padarys nuotrauką ir gal būt netgi atpažins lytį. - nusišypsojau.

-man važiuoti su tavimi?

-ne, nereikia. Nieko man neatsitiks.

-gerai. Saugiai nuvažiuok - pakštelėjo jis man į skruostą. Prisiekiu jums, kad geresnio pusbrolio jus nerasite pasaulyje.

- pasistengsiu - man tai ištarus jis atsistojo ir išėjo. Aš pabaigusi valgyti salotas įdėjau tuščią indėlį į indaplovę ir palikusi jį plautis nužingsniavau į savo kambarį.

Iš spintos išsitraukiau ilgą, pilką megztinį ir juodus džinsus. Apsirengusi susišukavau plaukus. Perbraukiau porą kartų per blakstienas, pasidažiau lūpas kūno spalvos lūpdažiu. Atrodžiau gražiai. Jaučiausi taip pat graži kaip niekad, net jeigu ir sustorėjau juo nėštumo. Mano krūtinė buvo padidėjusi, taip pat klubai buvo šiek tiek didesni.

...

Įvažiavau į ligoninės stovėjimo aikštelę. Kelias buvo slidokas, todėl turėjau važiuoti įpatingai atsargiai, bet neskait to aš mėgavausi kelione. Apsigti medžiai už langų atrodė užburiančiai. Ant mašinos priekinio stiklo kartą nuo karto nusileisdavo snaigės.

Įėjusi į didelį pastatą pajaučiau kaip maloni šiluma apgaubia mane.

Priejau prie registratorės. Ten sėdėjo galbūt trisdešimties metų mergina. Ji turėjo geltonus plaukus ir jos akys buvo tamsiai rudos. Jis buvo nežmoniškai gražios. Jos man priminė jį ir tai buvo blogai.

- laba diena, aš esu susitarus su daktare Connie Doh - moteris šyptelėjo.

-taip, žinoma - ji kažką pažiūrėjo savo kompiuteryje - daktarė, Doh dabar laisva. Galite eiti pas ją.

- ačiū - padėkojusi nužingsniavau iki reikiamo kabineto.

Sustojusi prie baltų durų gyliai įkvėpiau. Pakėlusi ranką pasibeldžiau ir praveriau duris.

-am... Daktare Doh? Man sakė, kad galiu pas jus užeiti - tyliai tariau įeidama, nes daktarė kažką rašė ant popieriaus.

-taip žinoma, Harmony. Užeik. Aš tuojau baigsiu rašyti ir tada galėsime pašnekėti. Turiu kai ką tau pasakyti apie tyrimus kuriuos atlikai kai buvai atvykus paskutinį kartą. - aš įėjusi atsisėdau ant kėdės. Daktarė pabaigusi rasyti pakėlė akis į mane.

-tai, ką norėjote pasakyti apie tyrimus? - tariau padėdama rankas ant pilvo.

-taip. Tu vegetarė taip? - aš linktelėjau - žinau tu taip įpratus gyventi ir tai yra sveikas gyvenimo būdas, bet tai ką pasakysiu tai tik patarimas. Aš tau patariu pradėti valgyti mėsą. Vaikeliui reikia visų įmanomų vitaminų, o vaisiai ir daržoves negali jam arba jai duoti tai ką gali duoti mėsa. Todėl patariu, nors retkarčiais suvalgyti truputi mėsos. - jai pabaigus šnekėti nebuvau tikra, kad taip padarysiu, bet vistiek linktelėjau. - na, o dabar eik į tą kambarį, nusireng savo megztinį ir atsigulk ant kėdės. Aš greitai ateisiu. - nieko nesakiusi nuėjau į kambarį ir padariau kaip liepė.

Daktarė įėjo į kambarį ir atsisėdo ant kėdės stovinčios šalia manosios.

- aš tavo pilvą patepsiu tokiu tepalu kuris leidžia lengviau matyti vaisiu, bet jis labai šaltas. Tiesiog įspėju - moteris kuri tikriausiai artėja link penkiasdešimtmečio šyptelėjo.

Accidental Love// Zayn Malik fanfictionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora