2.bölüm

149 32 73
                                    

YENİ OKUL

Bugün benim için yeni bir okul ve yeni bir izmir hayati başlıyor bende bugün okuluma geç kalmamak için erken kalktım. Evet izmire yeni evimize taşınmıştık oldukça güzel ve 2 kattlı bi evdi bugün heyecanliyim bunun nedeni ise bilmediğim şehirde ve gideceğim yeni okula başlamam olacaktı.Şimdiden arkadaşlarımı özlemiştim.Bu düşünce gözlerimin dolmasına neden olmuştu. Hayır hayır kesinlikle ağlamamalıyım güçlü durmalıyım yoksa bu duruma alışamam.
Bu düşünceyi kafamdan attım ve banyonun yolunu tuttum kisa bi dusun ardından dolabimin karşısına gectim giymek icin bi kot şort ve üzerime beyaz bi t-shirt giydim.
saclarimida kuruttuktan sonra tepeden sıkıca topladim ve ucuna maşayla dalgalandirdim.hafif bi rimel ve parlaticiyla isimi hallettim.
Aşağıya mutfaga indim babam benden önce kalkip kahvaltıyı hazırlamıştı.yanina gidip;
"Günaydın babacığım" dedim ve yanagına sulu bi öpücük kondurdum.
babamda bana;
"Günaydın prensesim" dedi.ve beraber masaya oturup kahvaltımızı ettik.kahvaltimizi bitirdikden sonra dişlerimi fırçalamak icin banyoya gittim.

Aşağıya indiğimde babam masayi toplamıştı.bana dönerek;
"Hazırmısın kızım" dedi bende basimla onayladiktan sonra evden çıktık kapiyi kilitledikden sonra arabaya babamin yanina oturup emniyet kemerini taktim ve okula dogru yol aldik.okul bildigim kadarıyla bizim ev arasi 20 dk ydi.Arabada sessizlik vardi ve sessizliği bozan babam oldu.
"Kızım bugün okulda ilk günün o yuzden heyecanlisin biliyorum ama ne olursa olsun okulda bisey olursa bana haber veriyorsun tamammi canim ?dedi. bende "tamam babacigim".dedim ve 20 dk'lık yolculugun ardindan okula gelmiştik.
Okul tabelasının üzerinde ki yazan kocaman "SARGIN KOLEJİ"yazısını görüştük iç çektim.ve arabadan indim babamda benimle birlikte indi ve
"prensesim hadi bakalim yeni okulunda sana basarilar ve iyi dersler dedikten sonra bana sarildi ve arabaya binerek okuldan çıkış yapti.
Bende yavaş adimlarla 3 kattlı olan binaya doğru yol aldim.
of ya şimdi ben bu koca okulda müdürün odasini nasıl bulacağım diye düşünürken bir elin omzuma konduğunu hissettim ve elin sahibini döndüm.Bir kiz sanirim benimle ayni yaşta bana gülümseyerek bakiyordu.
"Meraba ben ece"dedi ve elini uzatti.
bende ona gülümseyerek "masal" dedim ve elini tuttum."memnun oldum masalcigim"
"bende memnun oldum"dedim.ece cok iyi bi kiza benziyordu onunla iyi anlasacagimi düşünmeden edemedim ."sanirim okulda yenisin seni ilk defa görüyorum "dedi.bende
"evet yeniyim ve müdürün odasini nasil bulucam diye düşünüyodum"dedim.ecede gülümseyerek
"sana okulu gezme konusunda yardim edebilirim ama ilk önce müdürün odasini gidip sınıfını öğrenelim"dedi.
Ece önden ben arkadan mudurun odasinin onune geldik.ece kapiyi tiklatip "Gel"sesini duyduktan sonra odasini girdik.mudurumuz orta yaslarda bi adamdi.
"Hoşgeldiniz kizlar beni göstererek sanirim sen yeni öğrencimiz masal olmalisin"dedi. bende "evet " dedikten sonra müdür sinifin 12/B dedi ve bana ders programını verdi.müdüre teşekkür ettikten sonra odadan ciktik.
kapıyı kapatir kapatmaz ece boynuma atladı bi an dengemi kaybedecek gibi oldum ama ece beni son anda kolumdam tuttu.
"Of ece ya ne oldu? az kalsin düşüyodum "dedim.
"Şey cok özür dilerim ayni sinifta olduğumuzu öğrenince şey ettim" dedi.onun bu haline güldüm ve bende ona sarıldım.
"Hmmm kantine inelimmi?
"Olur" dedim ve beraber kantine gittik.bi tane bos masa bulup oturduk .eceye bakarak;
"ece canım ben çay alcam sende istermisin? dedim.ecede "olur"dedikten sonra çay almak icin siraya geçtim sira bana geldiginde caylari aldim ve ecenin yanina dogru giderken aniden dengemi kaybettim ve elimdeki çayları önümde duran bi tane cocugun uzerine döktüm.of cocuk da ne cocuk be sanki meteor her neyse cocuk aniden kolumu tuttu ama ne tutmak sanki yerinden çıkacak gibi oldu.bir anda "DİKKAT ETSENE KIZIM " diye kükredi.

arkadaşlar bolum kisa oldu o yüzden özür dilerim .lutfen vote ve yorum yapmayi unutmayin sizi cooook seviyomm😘😘😘

YENİ OkUL(ARA VERİLDİ)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang