'Maske'

91 19 25
                                    

Leydi Cat Felicia bir ileri bir geri gidip duruyordu.Yarın evleniyordu.Çok heyecanlıydı ve az önce Düşes Elena Warton -Cat'in müstakbel kaynanası- akşam evlilikleri şerefine maskeli balo düzenlemişti ve Cat'in düğün heyecanına birde bu eklenmişti.

Kapı çaldığında Leydi Cat elbisesini tutarak koşar adımlarla merdivenlerden inmeye başladı.Kapıyı açtığında karşısında ki arkadaşı Leydi Abby Nia'idi.

Leydi Abby Nia 17 yaşında siyah uzun düz saçlı,orta boylu zayıf ve kitap kurdu bir kızdı.Sosyete kadınlar arasında tam bir alay konusuydu.Çünkü her kadının büyük göğüsleri varken onunkiler çok küçüktü.Bu alaya alınacak en saçma konulardan biri iken kadınlar cemiyetinde büyük bir sorundu.

"Beni çağırtmışsın Cat.Bir sorun mu var?"diye sordu genç leydi.

Cat başını sağa sola sallayarak:"Yardımına ihtiyacım var Abby.Düşes Elena , Cole ile düğünümüzün şerefine maskeli balo düzenleyeceğini söyledi.Tanrım! Giyecek elbise bile bulamıyorum!"dedi ve elini alnına koyarak telaşlı bir şekilde ileri geri yürümeye devam etti.

Leydi Abby Nia dostunun telaşlı hali karşısında kıkırdayınca Leydi Cat ona kızgın bir bakış attı. Abby hemen dudaklarını ciddi bir eda ile düzleştirdikten sonra içeri girdi.

Beraber yukarı çıktılar.Leydi Cat'in gar dolabında ki kıyafetlerin arasında krem bir elbise Leydi Abby'nin dikkatini çekmişti.

Cat açık tenli , uzun boylu , dalgalı ,uzun kahverengi saçlı oldukça güzel bir kızdı ve Leydi Abby'nin seçtiği elbise ona çok yakışacaktı.

Aynanın karşısında Leydi Abby , Leydi Cat'in korsesinin iplerini bağlarken iki dost aynada birbirlerine baktılar ve birbirlerine içtenlikle gülümsediler.

Küçüklükten beri dostular.Bir sürü anıları olmuştu ve şimdi içlerinden birisi evleniyordu.Bu onlar için duygusal ve özel bir andı.

Leydi Cat, ani bir hareketle Abby'e döndü ve uzunca sarıldılar.En sonunda Leydi Abby Nia Cat'den ayrıldı.Yüzüne muzip bir ifade bırakıp:

"Bu kadarı fazla.Eşine bir şeyler sakla."dedi ve gülerek odadan koşarak çıktı.Arkasında yanakları kızarmış ve bir söz karşısında çılgına dönmüş bir Leydi bıraktığına emindi.

........................................................................
Yazar Notu:LEYDI CAT FELICINA'NIN ELBİSESİ VE SAÇ MODELİ -SAÇLARI KAHVERENGİ-

Balo başlamıştı davetliler Dük&Düşes Warton'ların malikanesinde toplanmaya başlamışlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Balo başlamıştı davetliler Dük&Düşes Warton'ların malikanesinde toplanmaya başlamışlardı.

Kont Cole Carlos krem rengi bir takım elbise giymiş ve siyah maske takmıştı.Leydi Cat Felicia krem rengi elbisesini giymiş,saçlarını topuz yapıp önden ve arkadan bukleler bırakmıştı.Krem rengi maskesiyle hem çok güzeldi ve Kont Carlos yan yana durunca sosyete halkına taş çıkartıyorlardı.

Kayıp Anahtar /BuluşWhere stories live. Discover now