Prologue

94 18 12
                                    


Η Ευα μπηκε στον χωρο του σχολείου πιο νωρις απο τους αλλους οπως παντα άλλωστε.

Εψαξε λιγα δευτερολεπτα με το βλεμμα της την παρεα της και δεν αργησε να τους εντωπισει στο παγκακι που κάθονται συνεχεια.

Είναι σαν να το εχουν κατοχυρώσει αυτο το παγκακι.Απο το πρωι μεχρι και το τέλος της σχολικης μερας καθονται σε αυτο το παγκακι με εξαίρεση τις ωρες μάθηματος , και αυτες μονο οταν προλαβαινουν να μπουν ή δεν τους βγαζει ο καθηγητης εξω .

Ολοι εχουν συνειδητοποιήσει (το σκοτωσα? 😢) οτι αυτο το παγκακι τους ανηκει και αν καποιος προσπαθησει να κατσει εκει , γινεται του κακου χαμου.

Το κοριτσι πλησίασε με γρηγορα βηματα την παρεα της , την Εμμα και τον Γιαννη.

"Καλημερα" ειπε ξερα και ο Γιαννης σηκωσε το κεφαλι . Μολις την αντικρισε τα ματια του ελαμψαν, μπορουσες να δεις μεσα τους μια σπιθα χαρας.

'Περιεργο και αυτο' σκεφτηκε η Ευα και αλλαξε αμεσως θεμα

"Σημερα πρεπει να παω στην γιαγια μου" ειπε και αμεσως κατσουφιασε

"Σημερα ειχαμε πει να κανουμε μαραθώνιο Supernatural " απαντησε η Εμμα με θλιμμένο βλεμμα

"Ναι ρε Ευα" συμπληρωσε ο Γιαννης με εναν τονο απογοητευσης στην φωνη του

"Το ξερω παιδια και εγω εχω στεναχωρηθει πολυ ομως πρεπει να παω ξέρετε οτι τωρα τελευταία η γιαγια μου δεν ειναι καλά και με το Alzheimer εχει χειροτερέψει"

"Ενταξει, συγχωρεμενη για αυτη την φορα , ομως μονο για αυτην καταλαβες? " της ειπε και καλα θυμωμενος ο Γιαννης , αν και μεσα του ηξερε πως δεν θα μπορουσε να κρατησει κακια στην κοπελα που αγαπαει περισσοτερο απο το καθετι.

"Σε ευχαριστω κολλητουλι μου εισαι ο καλύτερος" ειπε η Ευα και τον αγκαλιασε καθώς και τον φιλησε πεταχτά στο μαγουλο.

Ο Γιαννης ενιωθε την καρδια του να φτερουγίζει μεσα στον θωρακα του και πιστευε πως ηταν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου εκεινη την στιγμη.

Βεβαια τον ενοχλουσε που συνεχεια τον φώναζε κολλητο της ... 'Καλυτερα να ειμαι φιλος της απο το να μην της ειμαι τιποτα ' σκεφτηκε και ασυναισθητα χαμογελασε.

'Καλα τι εχει αυτος και συμπεριφέρεται σαν βλαμένο σημερα?' Αναρωτήθηκε η Ευα μεσα στο μυαλο της , ομως αφησε και αυτη της την σκεψη να περασει.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 25, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

15 Dating RulesWhere stories live. Discover now