Capitolul 8

1.3K 38 3
                                    

Candy il trase de mana pe Danniel de mana afara din local , lasand-o pe Matilde confuza.

-De ce ai spus asta ? Spune !

-Candy ... eu

-Ce ? Dar nu apuca sa spuna altceva ca buzele baiatului se lipi de a fetei.

-Candy ...

Fata fugi cu ochii in lacrimi spre strada. Un taxi trecu pe acolo in momentul acela . Candy il opri , se urca repede in el si ii spuse adresa catre apartamentul ei.

*********

De o zi Daniell se confrunta cu el însuși.  Se tot gândea de ce Candy reacționase așa.  Dar astăzi se va duce la ea și o va intreba. 
Oare o placea?  Nu știa ce sa creada.  Sentimentele lui pt ea se schimbase foarte mult,  asta e cert,  dar nu știa ce simte Candy.  Îi era frică să nu fie respins,  deoarece fata asta îi sucise mințile de tot.

Voia să îi dea tot ce e mai frumos,   nu suporta ideea ca ea sa fie tristă,  mai ales din cauza lui.  Deasemenea nu suporta gândul că atati bărbați au atins o,  că alt bărbat să o tina în brațe,  să o sărute...  NU!

Imediat porni spre mașină și demara în trompă spre apartamentul ei. Se pregătea sufletește și trupeste pentru o posibilă ceartă cu ea.

Ajuns acolo,  cu o ușoară reținere bate în ușa de lemn.  Un puternic sentiment de tristețe îl apărută când o văzu pe Candy.  Avea ochii roșii și ar baga mana in foc ca a plâns aseară.  Cearcanele de sub ochii ei superbi arătau că cel mai posibil făcut noapte albă și privirea tristă îl fixau fără vlagă.

-Hei! ii spuse invitându-l în casa.

De fapt,  inima fetei bătea de parcă voia să îi iasă din piept, și se gândea dacă posibilitatea,, Fugi și nu te uita in urma " ar fi funcționat în acest moment.

-Trebuie să vorbim!

                **************

Am postat și eu după zece ani.  Scuze ca nu am postat așa de des ,  dar pentru aceasta carte nu prea mai am idei.  Mi -au mai venit câteva și de aceea am postat plus că am alergat după haine,  rechizite,  și am fost destul de stresata. Va multumesc si pt 100 de ochișori ! 🍸🎂👀  Vreau câteva păreri,  dacă se poate,  despre această carte.  Va pup!  😘😘😘

Destine naruite - FINALIZATAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum