FrostIron #2

134 10 5
                                    

Zadání: FrostIron :D

Věnováno: Teri_Stark

Nech sa páči! ^°^

•'•'•'•

Stojím u jednoho z velkých oken našeho bytu. Skrz průhledné sklo sleduji jak malé kapky kloužou pomalu dolů a seskupují se do větších potůčků. Ani pořádně nevím kolik je hodin, ale je zřejmě dost pozdní večer. V pokoji panuje absolutní ticho. Přemýšlím. Přemýšlím na tím co dnes stalo. Nečekaný boj, přímo v centru města. Nebylo to až tak nečekané, spíš naplánované. Loki proti sobě z nudy poštval Pár z týmu. A čemu neodolal? V té 'hře' jsem byl i já. Nevím jak mě dokázal ovládnout, ale..

Chytnu se za hlavu, kde mám ještě nedohojenou ranku. Nečekal jsem, že Loki dojde tak daleko. Aspoň do toho nemusel zatahovat mě. Napiji se alkoholu co mi leží v ruce.

Najednou se na mě návěsí on. Oplete mi ruce okolo krku a ramena. "Vydržel jsi nejdéle.." cítím jeho studenou pokožku na me kůži. Projede mnou zlost. Nejsem jeho trofej, nemůže si se mnou dělat co se mu zachce.

Setřepu jeho dlouhé ruce ze mě. Chystám se k odchodu do své dílny. Ale než stihnu udělat pouhý krok, chytí mě za loket a přítáhne k sobě. "Kampak.. A co tvoje odměna?" Zašeptá a přitlačí mě k ledovému sklu. Vzápětí mě políbí. Sklenička se ocitne na zemi a já v euforii... Odtrhne se ode mě a já jen lehce pohnu hlavou směrem k němu. Široce se usměje. "Vždycky budeš můj..."

Bůh lsti a neplech mě měl opět ve své moci. Naše rty se znovu setkali, ale tentokrát mým zachtěním je ochutnat. Je to jako líbat něco nového, ale přitom tak známého.

Vyzvedl mi paže nahoru po hladkém povrchu okna. Ani jeden z nás nepovoloval v cíli. Byl jsem tak omámen jeho kouzlem. A teď nemyslím magii, ale jeho osobním. Neřekl bych, že je v tom láska, spíše bych se přiklonil k té vášni a chtíči, po něčem jiném...

Tak už vím, proč jsem ho dávno nevykop z baráku...

~ 300 words 👋

Fuuu, tak já se do toho fakin zazřala.😂

Byla jsem zabraná do myšlení, jakou kravinu zase nápiši a vono.. Se z toho vyklubalo cosi peprnějšiho.😂😏

Já NIKDY nic takového nepíšu, už jen z důvodu, že to psát neumím.😂 Takže si toho važte, joo?👌

Co by jste chtěli příště?

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Sep 05, 2017 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Avengers DrabblesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu