~1~

140 3 1
                                    

Diana's p.o.v
Hey!Eu sunt Diana!Am 18 ani și locuiesc în Londra.De când a apărut băiatul ăla,Louis Tomlinson,viata mea a devenit un calvar.E al dracului de pervers si ma tachinează.Eu nu il suport.Tot incerc să îl ignor,dar nu pot.Ceva îmi zice să stau cu băiatul ăsta."Imi este menit mie".

Nu va gândiți că este un pervers in sensul ca face glume de prost gust,gen "Hey,fatha!Vrei un ciu ciu cu mine?" sau "Hai la cola talpă!".El îmi aruncă priviri perverse si de ștrengar.El mereu încearcă să mă ciupeasca de fund.Eu nu înțeleg ce dracu vrea de la mine!

Louis's p.o.v
Salut!Eu sunt așa numitul "OMG!ESTE LOUIS TOMLINSON DE LA 1D!!".Mie îmi place să o tachinez pe pitica de Diana.E cea mai timidă șatenă cu ochii negrii pe care o știu!Eu ar trebui să recunosc că vreau să o ciupesc de fundul ei mic si delicat?Eu încerc să îmi prind prada,dar ea e o acritură de ma respinge.Eu ador totul la ea: părul,ochii ei negrii intensi si atitudinea ei de piticot care când se înfurie,e a naibii de adorabilă!

Diana's p.o.v
E dimineață.Ceasul mi-a sunat la ora 7.Deci e o nouă zi de liceu!Uraa! (De fapt,nu sunt obsedată sa merg la liceu sau ca nu îmi place deloc să merg.E ok la liceul la care învăț).Îmi fac un duș.Dupa duș,fug la dulap să îmi iau niște haine de școală.Imi aleg o bluză subțire vișinie cu două dungi albe pe mâneci,blugii mei albaștrii preferați si îmi iau o pereche de tenesi albi.Imi prind părul într-un coc deranjat si pornesc pe drumul spre bucătărie.Doamne,eu povestesc că o prințesă care pornește la drum spre marea ei iubire,printul demult căutat.

Ajung la bucătărie și o găsesc pe mama care spăla vasele.Fratele meu de 17 ani,James,imi mânca sandvișul.De obicei,el îmi mănâncă restul din sandvișul meu când îmi rămâne.Dar azi l-am prins intr-o dispoziție pofticioasa: Mânca cat mine și câinele Rex (câinele vecinilor de alături).
Eu: Neata mama si James!
J:Neata! ~ spune el cu gura plină de sandviș si suc de portocale
M: Bună dimineața,dulceata!Ai dormit bine?
Eu:Mda.
Apoi privesc spre frate-miu.
Eu:Iar mi-ai mâncat micul dejun?
James făcea fața "n-am făcut nimic!".

Fratele meu este mai mare decât mine cu 6 ani.El muncește ca asistentul al unui om de afaceri.El e mâncător de mic dejun de când eram eu mică.
Va dati seama că el e doar un burlac care muncește toată noaptea.Uneori muncește o zi întreagă la biroul lui.Eu si mama suntem mândre de "barbatelul mamei" =)) Acum e rândul meu sa imi construiesc o viata alături de un soț,o casă nu foarte mare și copii.Mda,timpul trece foarte repede..

Tatăl meu ne-a părăsit înainte să ma nasc eu.Eu nu l-aș numi "tată".Dar nici măcar nu trebuie sa ma ambalez atâta în legătură cu asta.

Eu:Hai,mancatorule de sandvișuri! Întârzi la muncă,Mr. Mănâncă Tot!
M: Diana!Nu il mai jigni pe fratele tau! ~ spune ea cu un glas amuzat.

Mama este genul de persoană care se pricepe la glume.Uneori ne lasă cu gura căscată!Ei nu îi place să ne vadă deprimați.Ea mereu ne-a încurajat ca noi putem mai mult si bine.O iubesc pe ființa asta!

J:Bine,bine!Acum plec!Pa!
Eu&M:Pa!Succes!
J: Mersi!
Si-a pornit mașina și a plecat.

Eu:Mama,vezi ca plec si eu la școală!Pa!
M:Pa!Te iubesc!
Eu:Si eu!

Am pornit în drum spre liceu.In timp ce mergeam,am observat o siluetă care se apropia de mine.O nu!E nenorocitul de Louis!Doamne,ma scoate din pepeni omul ăsta!

L:Buna,piticot!Unde te duci? ~ spune el cu o mutră perversa
Eu:Pe tărâmul lalelelor!Unde dracu crezi ca ma duc?
L:La liceu?
Eu: Exact! Acum da-te din calea mea!
L:Nu vreau!
Eu:Louis,te rog să ma lași în pace! Doar lasa-ma sa trec si gata!
L:Of!Bine!Du-te la școala aia stupidă!
Eu:Ok,oricum eu cred ca nici BAC-ul nu l-ai luat!
L:.....
Eu:Ce?Ti-a mâncat pisica limba?
L:Mda,mi-ai închis gura.Buna mișcare!Heh..
Eu:Vreau sa nu îmi mai spui "Piticot"!Poti sa îți găsești alta care sa fie "Piticotul tău dulceag!". ~ zic eu pe un ton sarcastic si ironic în același timp.

Louis's p.o.v

Fuck!Mi-a dat replica!E mai bună decât mă așteptam.E prea perfectă ca să mă opresc din flirtat cu ea.Nimeni nu e ca ea.Mai târziu va vedea că ea a greșit că se pune cu mine.Ea e singurul meu piticot si așa o sa rămână pentru totdeauna!Eu o am crush si nu pot sa nu ii privesc ochii ăia reci și blânzi.Intr-o zi te vei îndrăgosti de mine si o sa regreți ca m-ai respins în tot timpul ăsta!

----------------
Hey!Am revenit cu un alt FF pentru fanele lui Louis de la 1D .Mda,si sper sa va placă! Puteți să îmi lăsați păreri despre cartea asta!Si dacă aveti prietene care sunt fanele lui Louis,puteti sa le spuneți de carte.Eu nu va oblig nimic!Eu continui cartea asta dacă va place!

Vecinul meu pervers Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum