ANUNT!!!!

31 7 10
                                    


O.....k , deci am un telefon atat de futut incat mi.a sters de unul singur o carte ..... nu stiu daca ati citit.o ... dar unul din citittori , care a mai lasat comm.uri la cele 2 capitole asa zis postate(ca mi le.a sters telefonul) adica   IubescColiva ( btw , ms fain ca ti.au placut acele ^capitole^) de la cartea Viata.i buna, nu ? ..... deci pt inceput , am bagat.o la ciorne pt a lasa.o momentan pana cand mai aveam idei sa o fac in continuare ......dar ... BOOOM !  S.a sters mai rapid decat ar sterge youtube contul lui bodrin XD .

In fine ....cartea aia o voi continua , pt ca am la note pe telefon un text scris de mine cam destul de mare , si care cred ca o sa prinda ceva . Doar ca nu mai e Lucy, fratele ei si mama ...... se schimba putin treaba ..... daca vreti sa pun asta in practica dati un comentariu si ma pun la scris. 





A da ....m.am gandit la o carte despre zombalai ....se merita ? deja e cam inceputa ...tot pe note o am facuta ..... Vreau doar sa va cer parerea , ma ajuta XD .  

Siiii , in cartea cu zombalai , daca o sa am nevoie de personaje (a.k.a voi) va anunt imediat ...pt ca eu si imaginatia mea tampita .... nu mai caca nimic ... adica nume de personaje si personalitatea lor XD.

  Deci , astept comentariile :))))  

O zi impreuna cu nebunii creepypastaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum