Szállj magadba...

92 6 1
                                    


  Neki más sors van szánva...  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anna szemszöge :

Elindultunk a Clubból. Kellemes , hűvös esti szellő fújt és virágok illatát lehetett érezni a levegőben. Ahogy hallottam a sikátorok mellet ezt sok pár ki is élvezte...Erről ennyit.

-John-szóltam neki.-Adsz egy cigit?

-Persze.-mondta és felém nyújtott egy szálat.

-Köszi.-mondtam.Beleszívtam és kifújtam.Nem szoktam cigizni , csak ha nagyon ideges vagyok tehát 1 évben nagyjából 3-szor de most jól esett. Úgy döntöttem , hogy ha időt tudtam utazni rágyújthatok egy nyamvadt szálra is.

-Egyébként mi volt ez a világhírű banda dolog?-kérdezte 

-Azt mondtad nem hiszel nekünk , hogy a jövőből jöttünk tehát nem mondok semmit.-mondtam neki.

-És ha mondjuk hiszek?-kérdezte tőlem

-Nincs ha. Vagy hiszel vagy nem. Eldöntendő kérdés. Mit mondjak még hogy elhidd?

-Mesélj a banda jövőjéről.

Oké-egyeztem bele.-A tagok cserélődni fognak. A végleges felállás szerint Te leszel a Ritmus gitáros, Paul Mccartney a Basszus gitáros , George Harrison a Szóló gitáros és Richard Starkey azaz Ringo Starr a dobos. A nevetek pedig a Beatles lesz. Ti lesztek a legismertebb banda a világon és minden jó lesz meg minden...-motyogtam a végén.

-Ez nagyon durva.-mondta-Szóval akkor ti most a rajongóink vagytok?

-A legnagyobbak. 2017-ben egy emlékzenekar vagyunk és a ti számaitokat játszuk a Cavernben és más Clubbokban és szintén Liverpooliak vagyunk- nevettem fel

-És mi 2017-ben ismerünk titeket ?

-Mégis hogyan... Rohadt híresek lesztek és pont leszarnátok a fejünket...-mondtam sóhajtva

-Ki fog élni közölünk 2017-ben? -kérdezte komoran

-Paul és Ringo-mondtam suttogva és lefolyt egy könnycsepp az arcomon.

-Mi történik velem és George-val? -kérdezi halkan

-Téged 1980 december 8.-án lelő egy hülye barom... a házad előtt... pedig te csak autogrammot akarsz neki adni de megöl....George pedig 2001 november 29.-én hal meg tüdőrákban... Lényegében azt terveztük , hogy megakadályozzuk a legtöbb titeket ért halál eseteket.

-Több is van? Pontoson mennyi?-kérdezte 

-Van először Paul anyukája de ő rákban hal meg rajta nem tudunk segíteni. Csodát tenni mi sem tudunk.Van Julia a te édesanyád őt elüti egy részeg autós amikor megy át az úton 1958 július 15.-én. Őt megmenthetjük. Van stuart Sutcliffe 1962 április 10. Agyvérzésben hal meg. Nem tudják az okát de többször is verekedtek lehet hogy az okozza... nem lehet tudni.. és ott van a menedzseretek Brian Epstein 1967 augusztus 17 , öngyilkosság. Ezen is segíthetünk. És ott vagy te.... Téged is meg fogunk menteni -mondtam neki mosolyt erőltetve az arcomra.

-Köszönöm.-mondta

-Mit?-kérdeztem

-Hogy megpróbáltok segíteni.-mondta 

-Máskor is -mondtam neki mosolyogva

-És mikor következik be a nagy banda siker?- kérdezte izgatottan

Az Időutazás (Beatles Fanfiction)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon