Capitolul 2

191 7 4
                                    


Zayn pare un tip de treabă și chiar ok.
Acum urmează cina cu ei . Să merg în oraș să mănânc fără ei , să nu mai mănânc deloc , să avem o cina într-o liniște apăsătoare ...

Știu că nu pot sta mereu supărată pe fratele meu dar nu pot sa îi sar în brațe ca și cum nu sa întâmplat nimic . Are și el partea lui de vină . Dar dacă își va cere scuze , eu ce fac ? De ce totul e atât de greu ?

Nu se putea să am și eu o viața normală cu un frate protector , doi părinți iubitori și mulți prieteni ? Măcar de eram o tocilară , tot era bine . Măcar aveam un frate și doi părinți .

Acum e acum . E ora cinei . Oare au gătit ? Sper că nu . Nu vreau să îl fac să se simpta prost pe cel care a gătit ca nu mănânc . Aud un ciocănit . Murmur un "intră " cu speranța că nu e fratimiu .

Z:Ești ok ?
E:Da...
Z:Coboară la cină .
E:Vin în 10 minute .
Z:Te așteptăm .

Și cu asta pleacă . Mă bucur că e el .
E mai de treabă decât ceilalți . Stai ! Ce spun eu aici ? Nici măcar nu îi cunosc pe ceilalți și deja îmi dau cu părerea . Venirea lor aici nu mia prins prea bine .

Nu am ce face ,trebuie să cobor .
Sper că nu osă pună întrebări sau să vorbească sau fratimiu să încerce să își ceară scuze . Cobor încet , fără grabă , adică doar e sfârșitul lumi . Cine se grăbește ?

Intru în bucătărie unde îi văd pe toți și observ că au gătit . Fuck ! Îmi pare rău pentru cel care a gătit , dar e pentru o cauza nobilă .

Mă așej la masă lângă Zayn . Au gătit spaghette . Sperăm că nu au pus otravă . Ce ? Cine nu mar vrea muartă ?
?:Îți place ?
E:Nu știu cine a gătit dar a gătit splendit .
?:Atunci mulțumesc .
E:Ar trebui să îmi dai lecți ...
?:Louis
E:Emma
L:Nu ști să gătești ?
E:Ultima oară când am încercat să gătesc am făcut toxi infecție alimentară .
L:Răspunsul tău e un nu imens .
E:Ce pot să zic . Nu prea mănânc acasă și chiar dacă aș manca aș găti o salată .
L:Adică nu prea stai pe acasă ?
E:De obicei stau la pista sau mă plimb ori stau cu prieteni .
L:Lucrezi ?
E:Să zicem .
L:Ca ce lucrezi ? Am văzut că ai mașini de curse și un pistol deci ...
E:Curse , transporturi diverse .
Z:Adică te droghezi ?
E:Nu , eu doar stau să îi veghez și intervin rare ori .Oricum chestile astea se întâmplă rar .

Da știu nu vam zis . E o mafie unde se fac diverse transporturi iar eu sunt a treia in comandă . Oricum de obicei merge Nick , al doilea in comanda , eu merg doar când nu are timp sau dispoziția necesara . Se enervează repede și când o face își iese din minți și poate omorâ pe cine prinde , rare ori îl oprești .

Li:Emma trebuie să vorbim între 4 ochi .
E:Și dacă nu vreau ?
Li:Măcar odată ascultă-mă !
E:Te ascult .
Li:Putem merge sus ?
E:Bine ...

Am dat de dracu ! Acum ce fac ? Cum mai ies eu de aici ? Doamne dăi cu toporul în cap la idiot că așa toată lumea are de câștigat . Urcăm la el în cameră unde imediat ce închide ușă mă ia în brațe .

Li:Îmi pare rău , îmi pare așa rău . Știu că ar fi trebuit să te sun sau măcar să îți trimit un mesaj dacă nu te puteam vedea . Sunt un așa idiot . Nu ma-m interesat de familie ,nu am dat nici un semn de viață și acum apar ca prin minune . Apar și apoi mă întreb " De ce se comportă așa cu mine ? " , te înțeleg , te înțeleg perfect .Și eu aș fi așa în locul tău , și eu mas fi purtat așa . Îmi pare așa rău . Iartămă . Acum asta e tot ce îmi mai doresc de la viață . Să stau cu singura din familia mea . Nu vreau să mor stiind ca ești supărată pe mine . Tot ce îți cer acum este iertarea ta . Iartă-mă .

Plânge . Plânge din vina mea . Nu pot să fiu un monstru cu el , e sânge din sângele meu .Trebuie să îl iert .

E:Liam ...
Li:Te înțeleg dacă nu mă ierți . Voi fi ok .
Am să îți respect decizia ...
E:Te iert .
Li:Te iubesc surioară . Îmi pare așa de rău .
E:Liam ești iertat . Nu ar fi trebuit să mă comport cu tine așa de urât . Doar că nu ma încântat venirea ta aici .
Li:Eu cred că osă mă culc . Sunt foarte obosit . Noapte bună suriară .
E:Noapte bună frățioare .

Mă bucur că acum sunt ca înainte să fie trupa și ca el să plece . Mă duc în camera mea și îmi fac un duș . Ies din dus unde mă șterg cu un prosop pufos . Mă înbrac cu pijamalele mele ce consta într-o pereche de pantaloni scurți roși si un tricou negru .

Mă așez in pat cu leptopul in brațe uitanduma la diferiți vloggeri .După scurt timp ma uit la ceas ,23:43 .Am chef de un film . Dar nu singura . Hai sa vedem daca Louis doarme .

Ies din camera încetișor . Ma îndrept spre camera lui Lou încetișor . Deschid ușă încet și ce sa vezi , doarme dus . Închid ușa și mă duc la Zayn la fel de încet . Deschid ușa încet cu speranță . Ce bucurie , nu doarme , sta pe telefon .

Z:Nu dormi ?
E:Nu . Vroiam sa ma uit la un film cu cineva și doar tu ești treaz . Deci ... Te uiți cu mn la un film ?
Z:Okey ..
E:Hai la mine în camera .
Z:Acum șefa !

Am chicotit la porecla pusa de el îndreptămă spre camera mea . Am deschis ușa și am intrat . Am deschis leptopul gandindune la un film

Z:Comedie ?
E:Iam trezi pe ceilalți , deci nu .
Z:Acțiune ?
E:Nu am chef .
Z:Un film vechi ?
E:Nu îmi plac .
Z:Horror ?
E:Da .
Z:Izabell ?
E:1 sau 2 ?
Z:2

Am căutat filmul și neam ghemuit sub pătură și filmul a început . La prima fază nașpa mam chemuit la pieptul lui Zayn . El ma mângâiat pe cap să mă liniștească . Când în sfârșit filmul sa terminat am închis leptopul .

E:Zayn ?
Z:Da .
E:Poți să dormi aici ? Îmi e cam frică acum după ce am văzut acel film ...
Z:Bine .
E:Nu te superi ?
Z:Nu am de ce .
E:Mersi .
Z:Pentru ce îmi mulțumești ?
E:Că mai ajutat să mă înpac cu fratele meu , nu te-ai speriat când ți-am zis cu ce mă ocup și că nu ai ras de mine când ți-am cerut să dormi cu mine pentru că mie frică .
Z:Nu ar trebui să îmi mulțumești .
E:Noapte bună Zayn .
Z:Noapte bună Emma .

Ma-m făcut mai comodă la pieptul lui și am ridicat capul să îi dau un pupic pe obraz . El doar a zâmbit . Am pus capul pe pieptul lui Zayn și am adormit ...

*Știu îmi fie rușine postez o dată la o lună dar am fost ocupată . Pe cine păcalesc ? Nu am fost ocupată . Tot ce am făcut în acest timp a fost tema la romană de vacanta , sa ies cu prieteni in parc zilnic , citesc cărți de pe wattpad, merg la mare și să dorm . Știu am o viață interesantă . Mrg , scuze de greșeli dar e 2:00 și eu scriu un capitol la această carte . Am scris peste 1200 de cuvinte deci sper îmi apreciați munca . *

My bad sister ! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum