#13

526 33 0
                                    

-Cum este raportul vostru cu fetele? Reusiti sa va traiti povestile voastre de dragoste in pace?
Niall: Momentan chiar nu am timp pentru o fata...normal ca daca dragostea suna la usa mea, nu o alung! Doar ca in timpul liber ma asez pe canapea si nu ma mai ridic!
Louis: Adevarata problema, in cazul meu, a fost sa-i castig increderea mamei lui Eleanor! Ea credea ca sunt vedeta clasica, asa ca l-a inceput am umplut-o de mesaje pentru a-i schimba opinia despre mine!
Zayn: Eu, in schimb, ma speriam de fratele lui Perrie. El e in marina, si e asa de mare! Dar pana la urma a fost atat de simpatic.
Harry: Ma uimesc cuvintele ce le citesc despre mine. Multii cred ca eu sunt un prost cu fetele, ca merg in spate cu toate. Dar nu e asa! Sunt tanar, am cate-o intalnire, uneori cate-o fata....nimic ciudat!
Liam: Sa traiesti o poveste in liniste e dificil, avem o gramada de treaba pentru lucru. Incercam. Exact pentru asta mi s-a intamplat sa intrerup o relatie importanta... dar acum ne-am impacat. Ascultati-ma, cand o dragoste se termina, nu este nimic mai bun decat sa va intalniti cu prieteni cat mai buni, eu exact asa am facut!

Mmm...am ramas pe dinafara.Sunt asa sinceri :D

One Direction Facts. |part II|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum