8.část-katastrofa

7.3K 199 3
                                    

Došli jsme ke skřínká a já se začala hrabat ve věcech. ,,Už se těšim na večeři Novotná" prošla kolem Sue.

Zaťala jsem ruce v pěst a rychlím pohybem jsem zaklapla skříňku. ,,Ta blbka jde taky" zamumla Abi. ,,Boužel a kdo všechno příjde s tebou" usmála jsem se abych Abi přivedla na jiné myšlenky. ,,Řekni že se nebudeš zlobit. Příjde Daniel. Mamka mě donutila ho vzít" zavřela oči. ,,Neboj toho nějak přetrpím krev mi bude pít Sue" usmála jsem se. Abi mě rychle obejmula a už si to skákala ke své třídě. Zakroutila jsem nad tím hlavou a taky si to spěchala na hodinu.

Hodiny ubíhali dost rychle a co mluvit o přestávkách. Dneska jsem nestihla navštívit ani Abi. Konečně se blížil konec školy. Mrkla jsem se na hodiny bylo 13:50. ,,Už jen 10 minut" zamumlala jsem. ,,A pak půjdeš chystat véču" pousmál se ten vedle mě. ,,Danieli ty na tý večeři nejhorší nebudeš. Takže mi krev pít nebudeš" uchychtla jsem se. ,,Já ti piju krev" zasměje se tentokrát Daniel. ,,Em Danieli je něco k smíchu" pronesla učitelka naštvaně. ,,Ne neni" podival se na mě a znova se zasmál. ,,Pane Wilsone to neznamená že když vaše matka je učitelka že vy budete dělat aférky. Dřív jste byl uplně normální žák a teď hubu nezavřeš. Víš jak by byla Elena zklamaná" řekla vytočeně učitelka. Daniel udělal naštvanou grimasu a začal si balit věci. Všechny pohledy se upřeli na něj. ,,Danieli co to blbneš" zašeptala jsem. ,,To ti může bejt u prdele Novotná a sejdeme se večer" zakřičel a už si to odcházel ze třídy. Učitelka něco jestě brblala. Když vyšel ze třídy všechny pohledy se zaostřili na mě. ,,Já snim nic nemám" zavrčela jsem. Pomalu jsem se zvedala ze židle. Instynkt mě velel ať jdu za ním ale mozek tvrdil přesný opak. Instynkt přemohl mozek. Zvedla jsem se ze židle a rozběhla jsem se za Danielem. ,,Danieli stůj" zakřicela jsem. ,,Co chceš?" zvrčel. ,,Danieli já vím že jsi jiný. Ty si jenom hraješ na drsňáká. Ve skutečnosti milej hodnej kluk" pokusyla jsem se o úsměv. Najednou se rozjasnili jeho krásně hnědé oči. Vypadali jinak byli vnich vidět jiskřičky života. Daniel mě chytil za rameno. ,,El víš snažím se tě ochránit. Prosím nedovol mi ti ublížit. Ty si jedna z mála holek na které mi záleží" pustil mi rameno a zadíval se na mě jeho hnědýma očima. Po té se otočil a chtěl odejít. ,,Proč El?" vynesla jsem otázku. ,,Tobě se to snad nelíbí El" zasmál se nad tím. ,,Ne jen mě tak nikdo nenazval" pousmála jsem se. Daniel se uchichtl. Otočil se a jeho oči se zase změnili v ty chladné jaké znám.

,,Miku že by si my šel pomoct" zakřičela jsem. ,,Hele Eli já se snažim si vybrat oblečení" vzdychl a vybíral si oblek. ,,Ale pomoct mi můžeš" uchechtnu se. ,,Eli prosim, dneska ne a jak vůbec vypadám. Dobře nebo špatně?" vyhrkl a koukal se do zrcadla. ,,Tak dobře a vypadáš dokonale" vzdechnu. Vypadal opravdu dobře. Mike vždycky vypadal nádherně narozdíl ode mě. ,,Nikče se budeš líbit" usmála jsem se. ,,A víš co já to tady převezmu a ty se běž oblíct" zamumlal. ,,Dobře jdu se oblíct prosim ať tu nic nevybouchne" políbila jsem ho na tvář. A vybíhala jsem schody a spěchala jsem si to do pokoje. A začala jsem hledat nějaké slušné šaty. Do oka mi padli fialové které mi koupila Abi s Niky.

Rychle jsem se oblékla a nalíčila a vlasy jsem nechala poděl mích ramen

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Rychle jsem se oblékla a nalíčila a vlasy jsem nechala poděl mích ramen.

Ozval se zvonek a já s Mikem jsme vyrazili ke dveřím. První přišla Niky. Obejmula Mika a já ji dovedla do jídelny Mike zatím čekal na další. ,,Očividně se ti šaty líběj" pousmála se Niky. ,,Jo jsou nádherné" usmála jsem se. Vzala jsem jí ke stolu a ukázala jsem jí místo vedle Mika. Ozval se znova zvonek. Najednou do jídelny vtrhla Abi s Danielem. ,,Wow sekne ti to Eli" zapištěla tím svým tónem Abi. ,,Díky" zasmála jsem se. Daniel se zmohl jen na vzdech a kouknout se na můj zadek. Vraždila jsem ho pohledem. Po chvíli ticha jsem jim ukázala místa. Abi měla místo vedle mě a Daniel vedle sue a tej jeji společnosti. Znova se ozval zvonek. Mike vystřelil jako střela ke dveřím. Chvíli jsme museli počkat než přišli já zatím mohla dodělat jídlo Abi mi šla pomoc. Už jsme konečně slyšeli Mika tak jsme šli zas do jídelny. Mike tam přišel chvíli po nás a za ním cupitala Sue. Hltala jeho každé slovo. Neudržela jsem se a plácla jsem se do čela a zakroutila hlavou. ,,Em lidi konečně přišla Sue se svojí společností. Tak pojďte" pronesl Mike. První do dveří vstoupila Sue všem zamávala aby zapůsobila na Mika. Jako druhý vstoupil docela pohlednej kluk v mím věku. Pozdravila jsem ho pokynutím hlavy on mi to oplatil. Podívala jsem se na Abi ta se začala mračit a Daniel zatínal pěsti. Přelítlo jim něco přes nos. ,,Aa naše Abi se zase ukázala na veřejnosti a Daniel se ještě dostal do obleku" zasmál se ten kluk. Na tyhle slova se Daniel zved aby ho uhodila ale já ho zastavila. ,,Danieli jsou ty lidi" zamumlala jsem a usmála jsem se. Po tom klukovi přišla dívka. Už se nedivim proč se oba chovali tak divně. Stála tam Elena. Abi se snažila zachovat klid. Za to Daniel se znažil vymaňit z mého sevření. ,,Em ahoj asi by jsme se měli představit. Já jsem Elena Suina sestra a tohle je můj přítel Filip" zasmála se. Já pustila Daniela který se konečně uklidnil. ,,Ahoj já jsem Eli a tohle je můj bratr Mike a ostatní už znáš" natáhla jsem ruku ma Elenu ale ten zmetek Filip mi ruku políbil. Ihned jsem jí uhnula a hned si to kráčela ke stolu. Po té chvíli jsem si uvědomila že Daniel měl sedět mezi Sue a Elenou. ,,Danieli pojď si sednout sem na tohle místo" nabýdla jsem mu svoje místo. Daniel se na mě vděčně podíval a sedl si já si sedla vedle něho. Konečně jsme se mohli pustit do jídla.

Po jídle jsme šli s Abi a Niky umýt nádobí. ,,Co tady sakra dělá Elena?" zaťala pěst Abi. ,,Co já vím. Ale třeba nás chtěla Sue nakrknout tak přivedla Elenu a Filipa" řekla jsem naštvaně. ,,To máš asi pra..." nedořekla Niky. S jídelny se začala ozývat hádka. S Niky a Abi jsme tam utíkali. ,,Tak už mi konečně vysvětli proč si mě podváděla s Filipem" zakřičel Daniel. ,,Protože jsem lepší" zasičel Filip. ,,Tebe jsem se neptal. Hmm co mi na to řekneš" zakvílel Daniel. ,,A víš co řeknu pravdu. Ty si stál za prd byl si hroznej choval ses jek rozmazlenej fracek a já nechtěla bejt s maminčiným mazánkem" dokončila svojí řeč. Daniel se už nadechoval že něco řekne ale takhle jsem to nechat nemohla. ,,Tak a dost. Jste jak malí děti. Hej Eleno ty asi nevíš jaké to je když ti někdo zlomí srdce protože tobě ho nikdo nezlomil ale ty jemu jo. Tak už aspoň nech na pokoji. A ty Danieli měl by si na ní konečně zapomenout. Ona je nicka ty by sis mohl dovolit mnoho holek si hezkej a tvý tělo nebudu se ani vyjadřovat ale ty myslíš pořád na ní" vyštěkla jsem na ně. Oba se na mě podívali se zájmem. Najednou přišel Mike asi už měl něco v sobě. ,,Jej Eli ty si jim řekla o Danovi a Nicovi" zaúpěl. Vzpomínka na ně mi vehnala slzy do očí. ,,Miku!!! Slíbil si že o nich mluvit nebudeš!!" zaječela jsem a rozbrečela jsem se. Rychle jsem doběhla do svého pokoje. Zavřela jsem dveře a sjela jsem po zdi na zem. Hlavu jsem dala mezi kolena. Mím slzám se nedalo ubránit.

Po chvíli někdo zaklepal. ,,Můžu dál" ve dveřích stála Abi. Lehce jsem přikývla. ,,Eli co se stalo?" zaúpěla Abi. ,,Abi ještě nejsem připravená ti to říct. Bolelo to a když o tom mluvím bolí to ještě víc" rozvzlykala jsem se. Abi mě obejmula. ,,Nemusíš mi to říkat teď ale až budeš připravená" usmála se a já musela taky. ,,Tak co půjdem dolů" nadhodila téma. ,,Jasně ale musíš mi pomoct s řasenkou" obě jsme se tomu zasmáli.

Došli jsme dolů. U schodů čekal Mike. ,,Promiň Eli já nechtěl myslel jsem že jim o tom říkáš. A přísahám že se o nich nikdy už nezmíním" zaúpěl Mike. Já mu skočila okolo krku a přikývla jsem. Najednou přišla Elena a koukala se do země. ,,Měla si pravdu nikdo mi nikdy nezlomil srdce ale já jich hodně zlomila ale moje jediná útěcha je že ty osoby urážim. A ty mě nezměníš. Takže tak" zakřenila se já věděla že už jí nikdo nezmění. Najednou mě někdo chytil za rameno a přitáhl si mě do objetí. ,,Promiň zkazili jsme tehle večer" pousmál se Daniel ale stále mě nepouštěl. V jeho objetí jsem se cítila zase v bezpečí. Po chvíli mě pustil. ,,Už budem muset jít" zasmál se Daniel. V jeho očích byli zase jiskřičky. Kývla jsem hlavou. Pomalu všichni odcházeli. Já tam zůstala s Mikem a Niky. Mike na mě ještě omluvně kývl a já se na něj usmála.

Konečně jsem ulehla do postele. Usla jsem hned. Den byl hodně dlouhý.

Tak jak se líbí dnes.
Kdo si myslíte že je Nico a Dan?
A Páčko.

Neopouštěj mě! [DOKONČENO]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang