Pe drumuri diferite

4 2 0
                                    

În mașină , singur ; Dan era mai nervos . Călcă accelerația ceva mai tare și trecu în viteză prin intersecția plina de mașini . Era cât pe -aci sa se atingă de o altă mașină . Opri în parcarea unei benzinării apropiate. Lasă supărat capul peste volanul mașinii . Se auzi un strigăt lung al claxonului. Atenția oamenilor din preajma era asupra lui . Se rușina pe moment , se ridică și se lipi de spătarul scaunului . El a iubit-o pe Miruna foarte mult. Nu era sigur că nu mai simte nimic pentru ea . După două minute se simți în stare să ajungă la părinții lui. Roti cheia în contact și călcă accelerația atent . Între timp Miruna ai Cais le-au povestit părinților ei cum s-au cunoscut când Miruna se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenele ei Lili și Andreea ; cum se întâlneau când ea termină școala pentru a o ajuta la teme ; cum au dansat după nunta cu Dan; cum se întâlneau noaptea după serviciu ai despre sărutul de aseară . Povestea lor era fascinanta . Dar își aduseră aminte de cineva foarte important. Erau două persoane care tot nu aflaseră ce s-a întâmplat cu ei doi și cu care Miruna nu s-a mai întâlnit decât acum mult timp la școală. Prietenele Mirunei Lili și Andreea .
- Mamă , tată , când ajungeți acasă puteți lua legătura cu Lili și Andreea ? Vreau sa le vad și să mai povestim .
- Desigur scumpo ! Maine vor fi aici .
- Super!
Tatăl Mirunei ii uda rădăcinile lui Cais cu apa adusa și puse sticla in mașină. Mama Mirunei  aduse o măsuță și două scaune și câteva pietre decorative . Au decorat perimetrul in care era plantat Cais .
- Maine eu și tatăl tău vom merge la Bricodeppot ai vă vom aduce niste felinare pe care le vom pune in jurul mesei . Va vor trebui unele care sa se încarce de la lumina solară  . În cazul în care cineva va dori sa stea aici peste noapte ....corturi...
- Dacă Lili și Andreea vor veni cu cortul? Zise Cais nerăbdător.
- As fi foarte fericita .
Între timp Dan ajunse acasă . Vorbise cu părinții  lui .
- Fosta ta sotie era cu un copac????
- Acum s-a transformat în frunze?????
- Au chipuri de oameni.
- Da, da și da!
Părinții lui voiau sa- l consoleze dar nu au reușit . Când seara se lasă mama Mirunei aranja întâlnirea fetelor de mâine.

Respect pentru iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum